Længere mellem snapsene

Jeg kysser stadig mit barn på munden…

Og “stadig” fordi jeg også skrev om det her (Jeg irettesætter andre børn – og kysser mit barn på munden), da det var oppe i medierne sidste gang… Det er egentlig ret sjovt at læse det indlæg…for meget er det samme, men meget har faktisk også ændret sig !

Nu hvor Tutti lige er det ældre, kan jeg faktisk godt forstå grænsen med pædagoger og andre “fremmede” (her menes ikke-familie og nære venner), der ikke skal kysse hende på munden. Det havde jeg det egentlig fint nok med engang (i vuggestuen og der omkring), men nu er det måske lidt mere grænseoverskridende at tænke på… Ikke at jeg nødvendigvis ville gøre et nummer ud af det, hvis det skete. Men efterfølgende har vi – og pædagogerne i børnehaven – lært hende grænsen mellem familie og “fremmede”, og den er nok meget god i mange henseender. Hun er jo en lille stor pige nu. Og vi andre går jo heller ikke og kysser på hvem som helst. For det meste af tiden i hvert fald 😉

Men hun er stadig en kærlig lille en, Tutten, og det er stadig rart. Og jeg er fortsat stolt over den måde, hvorpå hun viser omsorg og kærlighed til andre på. Hun krammer, sidder tæt og nusser gerne. Og så er hun blevet sindssyg god til at give ros og komplimenter. Dét er da bare en lækker ting. Og hvor har hun gjort mange glade med hendes små kommentarer: “…hvor har du en pæn kjole på idag”, “De bukser er bare flotte”, “Ihh, hvor er det en smuk nederdel, du har på”. Især kjoler og nederdele kan høste plus point og søde kommentarer fra hendes side. Men også hårbånd og flot opsat hår lægger hun mærke til.

I indlægget (Jeg irettesætter andre børn – og kysser mit barn på munden) er det med at irettesætte andre børn, heller ikke blevet skiftet ud. Heldigvis egentlig, og det var I også enige med mig i i dette indlæg her: Forældre; vi må steppe op ! Fri for mobberi ! Heldigvis !

Børn skal hjælpes på vej, og vi forældre skal være gode rollemodeller. Og vi skal være det allermest i hverdagen, så vores børn ved, at selvom der er “fest” (man er ude), så opfører man sig pænt. Er man blevet hjulpet på rette vej hver eneste dag i den almindelige hverdag, så ved man også hvordan man skal gebærde sig, når man er ude blandt andre mennesker, og ens forældre måske ikke lige er der. Og JOOOO, selvfølgelig er de bisser engang i mellem. Også selvom de bliver opdraget hver evig eneste dag. I know…Tutti er også blevet det ældre siden sidste indlæg (august ’16).

Så at Beckham kysser sin datter på munden. Slap aaaaaf ! Det er da det mest naturlige – og fedeste at gøre…altså lige næstefter hvis han bare havde kysset MIG på munden !

img_4338

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Længere mellem snapsene