Sko og sandaler til små fødder - med en fodmåler

Skagen tur-retur på en aften og en morgen…

Indeholder reklame for hotellet Color Hotel Skagen <3

I fredags kørte Lilletut og jeg afsted mod Korsør. Dette var dog ikke den endelig destination, da køreturen den dag skulle blive en pæn del længere…

Der var dog en pointe (en mening med galskaben)…vi skulle nemlig hjem til den søde Mie (fra bloggen Mammarose) og hendes to unger (Magnus og Anna), som bor i netop Korsør, for at køre med dem videre til Skagen. Eller altså bla til Skagen…for egentlig skulle vi mod Norges land – Kristiansand – og til endnu et besøg i den fantastiske dyrepark (Dyreparken), som dels er en park med dyr og dels et kæmpe tema-land over den norske forfatter der har skrevet bla “Kaptajn Sabeltand”, “Folk og røvere i Kardemommeby” og “Dyrene i Hakkebakkeskoven”. Tutti og jeg var også i parken sidste år, på en betalt tur af Bloggers Delight, hvilket der kom disse indlæg ud af…

Men før vi kom til Norge, havde vi altså et lille pit-stop i Skagen. På Skagen ?! Ved Skagen ?! Jeg er ikke sikker på, hvad det hedder, men vi kørte der op i al fald…Tutti og jeg altså fra Østerbro, via Korsør og hele vejen op gennem Fyn og Jylland. Det var en (lang) tur på ca 4 timer (fra Korsør), men den gik egentlig godt – med de 3 unger på bagsædet. Der var lidt snacks, der var lidt ipad, der var musik og så var der leg med “Jeg ser…” og “gæt et dyr”…

img_4464

Nordjylland er altså bare flot ! Jeg var helt vild med naturen…sådan en lidt “rough” natur, med vild bevoksning, små bakker og vidder…altså natur uden bygninger. Mega romantisk pænt – og så meget en gå/løbetur værdigt !

img_4467img_4470

Vores hotel lå lige i udkanten af Skagen by – med den lækre natur udsigt og kort ind til selve Skagen City. Ret perfekt. 1-2 km til den tilsandede kirke, 5 km til Grenen og altså tæt på byens butikker, hyggelige spisesteder og isboder.

Vi nåede på de få timer vi var vågne i Skagen at se byen, spisestederne og Grenen – og så hotellets udendørs pool og sauna.

img_4475 img_4478 fullsizeoutput_207c img_4581 img_4483

For os Københavnere/Sjællændere ligger Skagen måske langt væk, but I tell you…det er et besøg værd ! Og altså et LÆNGERE besøg værdigt end de få timer vi var vågne i Skagen. Jeg skal helt sikkert tilbage…og opleve mere natur og sommerstemning. Det er et must…og er der mon nogen af jer, der kender til andet lækkert i Skagen, som skal opleves ?? Alt modtages med kyshånd…råd til sight-seeing, mad, is, overnatning eller hvad det end måtte være, som vi andre bare skal vide, så del det endelig herunder…

6 kommentarer

 • Mikkel

  Sjovt; min mor arbejder på hotellet. Og ja, Skagen i godt sommervejr er absolut et besøg værd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Color Hotel Skagen er så lækkert. Vi har været der 4 somre og skal også derop inden længe igen. Næste gang i skal derop så skulle i tage til Gammel Skagen , vi plejer og købe en is ved ishuset ved stranden og så sidde og kigge på solnedgangen ♥ så smukt og virkelig et besøg værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er da SÅ lækkert…jeg er så vild med placeringen og naturen ! Og ja, vi skal så meget tilbage og nyde området rigtigt…og Gammel Skagen er hermed noteret <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har også lige været der… bare uden børn 🙂

  Og vi boede på Ruths hotel. Skagen er så hyggelig og lækker. Kan også anbefale et besøg på Skagen Museum

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ruths Hotel lyder lækkert.
   Skagen er SÅ hyggelig…
   <3

   PS: Tak for de ting, du har sendt Vega nogen år tilbage <3 <3 Jeg tænker stadig på dig, når jeg ser tingene – har fx lige pakket badedragten væk, fordi den nu var for lille 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sko og sandaler til små fødder - med en fodmåler