Bademagi til (også) de vandskrække fra Tinti

TO bObles krokodiller er (faktisk) et must…

reklame

img_6608

… i hvert fald hvis du spørger Vega !

– Og hvorfor…tænker du måske, TO bObles krokodiller ?!

– Jamen fordi man så kan gå på stylter, ville hun lynhurtigt svare !

Og dét er da (faktisk) også et must at kunne gøre hjemme i stuen…eller det er det hjemme hos (fys-) moren her 😉

Det er ingen hemmelighed, at aktiv leg fylder en stor del af vores indretning derhjemme. Vores stue ligner nok mere en legeplads eller gymnastiksal end en designer stue. Vigtigste placering, midt i rummet, har de to kroge i loftet, hvor der hang en sansegynge, da Vega lige var født. Så hang der en babygynge, da hun blev lidt ældre. Og nu skiftes der ud mellem en trapez, to ringe, en bObles donut og en almindelig gynge. Og der gynges HØJT, og laves mange akrobatiske numre – der er “højt til loftet”…om man så må sige (høhø).

img_6490 img_7054 img_5527

Den gamle retro IKEA rutschebane har også stået i stuen i nogen år, nu har den trods alt trukket sig lidt tilbage og står blot inde på Vegas værelse. MANGE af mine veninder føler sig på venteliste til at låne rutschebanen, fordi “…Vega vel er for gammel til den”…men NOPE, det føler hun bestemt ikke hun er, så den bliver stående lidt endnu.

img_5597

Det man, lige så hurtigt som gyngerne midt i rummet, ligger mærke til i stuen, er, vores kæmpe bjerg med bObles i det ene hjørne. Vega ELSKER alle hendes bObles figurer, og kan slet ikke forestille sig at skulle af med nogen af dem. Tvært imod vil hun gerne have flere – for der er jo “mange” som hun ikke har endnu. Vi ønsker os altid nogen til fødselsdag, og ellers har vi også været mega heldige gennem årerne og har testet en del for bObles pigerne. Fysmoren ELSKER bObles ! Og de KAN altså noget mere end “IKEA skamler og puder” i en forhindringsbane kan. Alle bObles figurerne har multi funktion på flere niveauer – whats not to like !?

En krokodille er fx både en trappe, en lille rutschebane, en skammel, noget du kan vippe på…og har du to, så er det altså også stylter ! Vega elsker at gå rundt på dem. Og dét kræver altså lidt – både balance, mod og styrke i både arme og ben for at kunne flytte dem (og sig selv fremad på et ben, mens du flytter den anden). Og det der med at styrke flere sanser på én gang, er bare så fantastisk…og typisk for bObles tumlefigurerne. Og der findes da ikke noget federe, end når der er flere niveauer i en leg…læring, fysisk aktivitet, hjerne udvikling og sjov ! Ved at gå på stylter på bObles krokodillerne udvikler du altså både kroppen styrkemæssigt samt balance-, koordinations- og proprioceptions mæssigt. Du lærer dig selv, din krop og dit tyngdepunkt at kende på en ny måde. Alle nævnte ting mega vigtige for den fysiske- og motoriske udvikling. Lige noget for en fys-mor – og en hvilken som helst anden mor. Og barn 🙂

img_6590 img_6581 img_6589 img_6586

Så har du blot én krokodille, så vil jeg anbefale dig at ønske/købe en til, for der er meget leg og udvikling I så går glip af. Vega er 5 år, men jeg har set betydelig ældre børn også være opslugt af at gå på stylter på to krokodiller…

Du kan bla købe en bObles krokodille her: (reklamelink) Legebutikken

Og læs flere af mine tests af bObles enten her (eller ved at søge på “bObles” i bloggens søgefelt): Ormen Båden Donut gyngen

signatur vegs Følg os på Instagram Facebook Bloglovin ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bademagi til (også) de vandskrække fra Tinti