HALLO - er her nooogen ?!?

Der er løbet meget vand i åen siden sidst – part 1

Egentlig er jeg ikke stor fan af alle de der indlæg med part 1,2,3,47…alligevel benytter jeg mig virkelig tit af dem 😉 For på en måde er de gode til at fortælle en masse ting omkring et samlet emne – som fx nu hvor jeg har holdt pause i et år (ish), for der ER løbet sindssyg meget “vand i åen” siden sidst. ALT og intet er jo sket – og hvor starter og slutter man i et enkelt indlæg med at fortælle alt det !? Det indlæg vil jo være tusind sider langt, og indholdet ville spænde meget vidt…

Sååå, jeg påbegynder min første samling af indlæg under titlen: Der er løbet meget vand i åen siden sidst – part X, for at fortælle lidt om, hvad der er sket i “kunst pausen”. Og så vil jeg da sindsyg gerne høre fra JER (jer, som jeg jo har savnet <3) om I mangler info om noget ?!? Læg en kommentar efter indlægget her, hvis I har noget, som I gerne lige vil opdateres på – det kan være alt 🙂

Ellers tænker jeg selv noget omkring…

Vega/Lilletut/Tutti/Tutten (kært barn mange navne) og noget om udviklingen i det forgangne år; børnehaveslut, skolestart, flytning (hun har nemlig været flyttet til en hel anden by/landsdel).

Mig selv (sagde hunden); job, stress sygemeldning og de konsekvenser det har haft, lååååve-life (disclaimer: hurtig overstået), grundlæggende glæde/ikke-glæde, træning (skal nok lade være med at skrive et helt indlæg om det, for det har jeg da mærket at “I” ikke kan lide ;)) Og noget om lejlighedsrenoveringen – og de plantegninger, som så mange gerne vil se…

Familietanker: forholdet til mama (og dette bliver tricky, for her skal bolden 110% være på min banehalvdel, og jeg udgiver IKKE hende), flere børn – solomor/ikke solomor, lykkelig og alene…eller med en partner…? Og hvilken slags partner M/K ?! Regnbuefamilie, “same sex familiy/relationship”…og lignende…

Og så savner jeg også at få lidt terapi ned på skrift – altså ikke en stor offer-violin-tude-koncert, men den slags som gav mig mit kick, dengang jeg startede bloggen. Dengang hvor vi alle kunne tale højt om vores problemer, udfordringer og udviklingspotentialer…

Savner I noget ?? Stort som småt ? Hvad kunne DU tænke dig at høre lidt om ? Er du nysgerrig over noget ? Og HEY, hvad er der sket i dit liv siden sidst ?? Følges vi på Insta stadig (læg gerne dit navn i kommentarfeltet) ?? Og er der noget fra DIT liv, som jeg skal tænke højt over her ?! (Skriv det enten som en kommentar eller send mig en mail (Kat_56@hotmail.com), hvis du hellere vil det.. <3

Lilletut, Tutten, Vegsen, Tutti, Vega-musen, Smukke-tut er jo slet ikke LILLE mere !! Lad mig starte med at skrive lidt om hende… Hun er bare blevet SÅ stor ! Skiftet fra børnehave til skole har bare gjort hende godt – omend det jo også er et tegn på at moren (mig), snart ikke har et lille barn længere – men en stor selvstændig pige, som jo så nærmest flytter hjemmefra lige om lidt !

Tutti gik jo i udflytterbørnehave; en fantastisk én af slagsen her på Østerbro, som hver dag kørte til Allerød (40 min tur hver vej), ud til natur, plads og luft. De voksne var dejlige og engagerede, og gav børnene SÅ meget læring og indhold hver dag, men det var også en stor børnehave med ca 100 børn og lets face it; for få voksne som alle andre steder (normerings wise). Tutti stoppede 1/7 2018 efter faktisk 3 fulde år – hun startede i børnehavedelen (en integreret institution), da hun var 2 år og 7 mdr, også i juli/august. Og så var der ellers dømt sommerferie for Tutten – i 7 uger, fordelt over 2 uger med mama, 3 uger med mig og så 1 uge med mine forældre og en uge med bedsterne. Liiige lidt for meget af det gode, tror jeg – set i bakspejlet… MEN, jeg var så forhippet på at hun skulle have ferie, og have lov til at “dampe af” efter børnehaven før hun startede i skolen, at jeg synes det var den eneste rigtige løsning. Men altså…Tutten er, grundet hendes tidlige “skilsmissebarn status” i livet og lidt sarte psyke, ikke god til skift, som hun reagerer ret kraftigt på, så en lang sommerferie uden de normale rammer sammen med skolestarten var lidt hård.

Men min kærlige Tut ELSKEDE skolen, Fritten og hendes lærere lige fra start. Skole er lige hende – eller dvs Fritten er lige hende 😉 Hun ELSKER deres mange tilbud – krearummet ISÆR. Hun kan få SÅ mange timer til at gå derover, og den mest sagte sætning i ugens løb er: “EJ MOOOOR, kommer du allerede ?? Kan du ikke lige tage hen og træne eller ud at købe ind, og så komme tilbage senere” ! Hun elsker at være der, og lige gyldigt hvad tid jeg kommer, så er det altid for tidligt 🙂 Selvfølgelig får hun ikke bare lov til at være der hele tiden, jeg tænker bestemt over hvor mange timer hun er der, og hun har ALDRIG lange dage flere gange i træk/mange gange i ugen. Jeg ved godt at børn er lyst- og behov-styrede, og ikke konsekvens tænkende – det er mit job for hende. Så jeg prøver at balancere det for hende…ligesom med legeaftaler.

Hendes klasselærer, som bare er fantastisk, er mega god til at tage dem med på tur. Så hver uge er de enten i teateret, biografen, til koncert, i eksperimentariet, zoologisk have eller hvad det nu kan være. Jeg synes det er SÅ gennemtænkt og helt fantastisk – Vega derimod er ikke altid fan af at “skulle på tur”. Det er som om, at det sidste halve år af udflytteren ødelagde lidt af lysten for hende omkring at være på tur og komme udenfor. Det er som om hendes “glas er helt fyldt”. Det kan man jo godt følge lidt, men selvfølgelig skal hun med, og jeg tænker egentlig også at det kun er til mig at hun brokker. Godt det er lærerne, der skal have hende ud af døren og ikke mig 😉

Så ja, Tutti er startet i skolen (0E – der er fem 0-klasser på hendes skole!), og hun elsker det og var/er så klar til det hele. Om moren var klar til bombardementet fra skole-intra, mød op til ALT i arbejdstiden såsom morgenmad med klassen, skole/hjem samtale, sundhedsplejerske, forældremøde osv osv, trivselsgruppe og diverse arrangementet – ja dét kan vi så diskutere ! Shit, hvor har der været meget at skulle forholde sig til !!

Men altså her et halvt år inde i “vores” skolestart, går det godt – og trivslesgruppen har jeg selvfølgelig selv meldt mig til, så den er jeg selv udenom (sådan er det, når man er typen, der vil være med i alt)…

signatur vegs Følg os på Instagram Facebook Bloglovin ♥

7 kommentarer

 • Magnina

  Halløj 🤩
  Velkommen “tilbage” 😉
  Godt at høre fra dig igen 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja dreyer

  Velkommen tilbage 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har jeg savnet DIG og bloggen ! Så skønt du er tilbage OG jeg synes faktisk godt jeg vil høre lidt om crossfit for kan tydligt se vordan du har jongleret med at få det hele op i en højere enhed og synes faktisk det er enormt inspirerende ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så dejligt når ens børn trives. Skolestart er en kæmpe ting, og jeg kan huske hvor nervøs jeg var omkring alt.
  Men Isaac tog det i stiv arm, og nu i 1. klasse trives han stadig ligeså godt som i 0. Det er dejligt.
  Skønt at læse mere om hende 🙂
  Jeg vil vildt gerne læse med herinde, og høre mere om hverdagen og hvordan du jonglerer det hele – også træning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for de søde ord om bh-voksne – jeg er stolt over lidt over et år at må have haft glæden af at være tuttens ‘voksen’ selvom man altid kan diskutere hvor voksen jeg er, men så i hvertfald pædagog ❤️ Dejligt du er tilbage… Hils tutti og sig jeg gerne snart vil passe hende igen eller komme på besøg til en kop kaffe. 💋 herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for de søde ord om bh-voksne – jeg er stolt over lidt over et år at må have haft glæden af at være tuttens ‘voksen’ selvom man altid kan diskutere hvor voksen jeg er, men så i hvertfald pædagog ❤️ Dejligt du er tilbage… Hils tutti og sig jeg gerne snart vil passe hende igen eller komme på besøg til en kop kaffe. 💋 herfra

  PS jeg vil gerne se crossfit videoer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Velkommen tilbage!
  Jeg forstår godt at hun er glad for den skole og fritidshjemmet, jeg gik selv på den som barn. Da det kun var en skole for døve elever, det er et fantastisk sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HALLO - er her nooogen ?!?