Vinterferie i Finland - ski, rensdyr, slædehunde og leg

HALLO – er her nooogen ?!?

Det her er lidt underligt…og vildt godt/skidt på samme tid !

Jeg har ikke logget ind på denne side i snart et år. E T  Å R !

Jeg har mest nydt ikke at gøre det faktisk. Og jeg har nærmest ikke læst et eneste blogindlæg fra hele Blogland siden. Blogland og jeg havde brug for en pause. Ja, hele SoMe-verdenen og jeg havde brug for en pause. Rigtig mange (helt sikkert) søde og skønne bloggere, instagrammere og andre facebook-personer blev sat på pause, deleted og Un-followed’e.

P.A.U.S.E.

Tænkepause på alt og ingenting. Ingen inputs fra folks skønne – eller knapt så skønne – liv fremstillet på en platform. En pause fra tendenser og folks meninger og holdninger – og rigtig meget en pause fra folks holdninger TIL MIG og mit liv og mine skildringer af mit liv. Også fra de folk jeg kender helt tæt på.

Pludselig tog jeg mig selv i at forvente opkald eller sms’er bare jeg pippede et lille pip her på bloggen eller på IG. En konstant overvågning, en konstant frygt for at jeg skrev noget forkert – noget der blev misforstået, fejltolket eller brugt imod mig. Jeg har så mange gange trykket “UDGIV” på et indlæg, for så at blive kontaktet med krav om redigering – redigeret indlægget til personens ønsker…men så bare så fjernt fra mine egne ønsker. Til sidst var det ligegyldigt for mig. Mine egne grænser og behov forsvandt. Og bloggen blev overflødig – og uden ytringsfrihed.

Jeg har stadig ikke helt fundet mine fødder i forhold til andre menneskers behov på min blog, men jeg tror jeg prøver lidt forsigtigt igen. For jeg mangler alt det positive bloggen gav mig…

et tankerum

et sted at skrive følelser ned

et fællesskab med jer derude…

 

Er POSITIVT fællesskab kan jeg da lige så godt skrive nu. Trolls, dumme kommentarer og ondskab vil ligesom sidst blive slettet ! Man må selvfølgelig gerne være uenig, men hvis DU ved at din kommentar ikke giver MIG noget positivt/konstruktivt at tænke over; så tænk dig lige om en gang mere…behøver JEG så DINE TANKER ?!?! Ville du sige dem til mig i virkeligheden ? Ville du lige stoppe mig henne i Fritten og sige det ? Nede hos købmanden ?! Nede til Crossfit..hvor jeg i øvrigt løfter meget tungere end dig 😉 ?!

Jeg savner mit terapi-rum, som jeg havde på Lilletutogmor.dk – også selvom jeg har brugt mange indlæg og lange tider på at ville væk fra det forum. Jeg tror, at jeg beder søde Daniel herfra BD om at finde det frem igen…jeg har nemlig “gemt domænet”

Vil I med derhen igen ?!

signatur vegs Følg os på Instagram Facebook Bloglovin ♥

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterferie i Finland - ski, rensdyr, slædehunde og leg