Er mama flyttet ind igen ?

Når en graviditet slår en ud – helt ud !

PUHA ! Så gik der lige 4, næste 5 mdr, siden jeg var herinde sidst…siden jeg var menneske sidst faktisk ! Hold nu kæft en tur ! Tænker det er okay at bande lige her…i hvert fald også fordi Vega ikke hører det.

Jeg havde SÅÅÅÅ mange planer ! Jeg skulle have bloggen i live igen, og jeg ville have delt alle de tanker, der for rundt i hovedet på mig omkring det valg, jeg faktisk tog før jul, og som endelig blev levet ud i livet januar/februar. Dét valg som jeg ville have JER med på ligeså snart jeg kunne (det skulle lige være officielt for mit arbejde selvfølgelig!). Jeg ville have JER med helt tæt på. Jeg ville dele med jer, som jeg ville dele med en partner…den partner jeg havde valgt fra til projektet !

Jeg havde faktisk optaget de første videoer, som jeg ville have delt med jer her på bloggen. Tanker omkring VALGET. Valget at blive solo-mor ! Jeg har adskillelige videoer liggende af mig, der taler til telefonen (dét er jo ellers ikke lige mig…). En slags dagbog omkring tankerne før fertilitetsbehandlingen startede op, mens den stod på – og mens graviditets-testene (ja ! TESTENE, for der var flere…) blev taget. Der er live resultater fra test-dagene klar til at blive delt… MEN…

MEN…så ramte graviditeten sgu ! Og den ramte hårdt ! Før jeg kunne nå at dele – eller tænke – noget som helst omkring alle mine blog-planer, så ramte den massive graviditetskvalme og opkast mig. Den ramte ikke bare om morgenen, nej det ramte hele døgnet – 24/7. Det ramte så hårdt at jeg intet kunne. Jeg blev SYG – rigtig syg. Følte at jeg havde 40 i feber døgnet rundt blandet med eksplosive tømmermænd. Jeg kunne ikke stå op, sidde op eller sågar vende hovedet, når jeg lå ned helt fladt ! Jeg kunne ikke se tv, lytte til radio/podcast eller noget som helst, jeg kunne faktisk dårligt leve… Ja, det lyder voldsomt, men det var bestemt følelsen.

Og læg så lige oven i det, et noget følsomt, meget mærkende – ikke sååååå selvstændigt – 6 årigt barn… Og nej, det var ikke en god kombi ! Tutti (Vega) kunne ikke forstå at mor hele tiden “var syg”/skulle kaste op ved alt hun lavede og intet kunne. Hun blev endnu mere hjælpeløs og mor skulle bare alt for hende, og så begyndte hun også selv at “få kvalme”, skulle “kaste op” og “være syg”. Og det gik jo ikke i længden. Mama havde hjulpet en del – fordi jeg havde holdt det hemmeligt for mine forældre og alle andre – men til sidst, spurgte hun (mama) om vi ikke skulle sige det, selvom der var lang tid til nakkefoldsskanningen (som jeg ellers gerne ville vente til mht abort-risiko osv)…og JO det var jeg jo nød til, kunne jeg godt se….så det gjorde vi. Det gav nogen videoer på min instagram, fordi jeg egentlig gerne ville have det breaket ud “til verden” også. På det tidspunkt have jeg også allerede for længst fortalt det til mit job, fordi jeg blev ved med at være så syg, og ikke kunne lyve omkring det længere før det ville blive mærkeligt…

Og således blev graviditeten lækket til verden – helt udenom bloggen, selvom det egentlig var planen det hele skulle ske her. Men sådan er mit liv sgu tit…jeg tror at noget vil være “åhh og ihh så nice”, og en “pisse god ide”, og så sker…LIFE !!!

Så nu er vi her ca 5 mdr efter…og bloggen ved ingenting !! Andet end det her skriv lige nu…men NU skal det være slut ! Min hjerne fungerer ikke helt endnu, men bloggen plejer også at være mig en god hjælp, når jeg også psykisk og kognitivt er nede. Jeg bliver tvunget til at tænke og skrive. Og stave og gøre mig det forståeligt i hele sætninger. Jeg skal over den her sygdom og (halv-)depression, det SKAL jeg bare !!! De af jer, som følger troligt med på min INSTAGRAM ved alt det mellem linjerne (omkring hvilken sygdom, sengelejet osv osv), men I andre må få det lidt undervejs <3

Jeg overvejer stadig om de videoer, som jeg fik optaget der i starten om de skal ud…hvad tænker I ? Er I her stadig ?? Kan I lokkes tilbage – eller er blogmediet dødt ?!? Naaaj vel, vi får det op igen…MØS til jer…

signatur vegs Følg os på Instagram Facebook Bloglovin ♥

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er mama flyttet ind igen ?