Er folkekirkens dåb også for homoseksuelle og solomødre ?

Hjemmebragt mad til hverdag og fest – sammen og hver for sig

Annonce for Homemate

Hjemmebragt mad til et festmåltid til den sammenbragte ellers skilte familie, ja det må vel være sådan man bedst kan beskrive vores påskemiddag med maden fra super lækre Homemate her i påsken 🙂

Håber I fulgte med på INSTAGRAM også, så I måske blev fristet så meget, at I også selv fik smagt det helt fantastiske lam, som var i påskemenuen ? Og hvis ikke så gik i glip af noget…! Lige nu er det en Forårs-menu til 2 personer med 4 retter til 225kr, som Homemate kører med, og den kan kun være lige så god som påskemenuen – lækker ser den hvert fald ud, SE HER. Og det er altså nemt at invitere på middag, når man blot skal sørge for at varme maden…så kunne jeg hvert fald sagtens gøre det igen 😉

For det var lige nøjagtigt sådan jeg havde planlagt vores påskemiddag; nemt og lækkert.

Vega havde længe gået og snakket om “påskeforkost”. Hvor ærgerligt det var, at vi ikke kom hjem til mormor og morfar i påsken, hvor ærgerligt det var ikke at kunne holde den ellers planlagte påskefrokost på øen sammen med dem og oldemor. Øv øv, nu skulle vi bare være herhjemme… Men så var det jeg kom på ideen; vi inviterer da mama herhjem, laver noget lækker mad og så er det vores påske”frokost” anno 2020 “corona-tiden”…

Ikke langt fra tanke til handling: maden blev klikket hjem online fra Homemates hjemmeside; 2 påskemenuer (inkl dessert), et foccaciabrød (jeg kan ikke bestille mad derfra uden et foccaciabrød, det er så godt!) og en børnelasagne til Vega. De tilbyder levering, men vi bor nærmest lige ved siden af, så vi smuttede bare op og hentede det på en gåtur med barnevognen. De havde åbent alle dage i påsken, så det var nemt nok.

Vel hjemme med maden, gæsten ankommet og tid til at “lave maden” gav lillesøster sig til at græde og blev så træt så træt. Men heldigvis krævede “madlavningen” ikke andet end en tændt ovn, folien af og bakkerne ind, så var det klaret; så det kunne selv vores gæst hjælpe med. Under assistance af Vega…

Efter små 20 minutter var der den lækreste mad klar. Påskemenuen til os voksne og børnelasagnen til Vega. Virkelig lækkert og velduftende – og helt igennem velsmagende også. Vega, som ellers dårligt spiser noget, spiste hele sin lasagne – rup og stub. Mama så ellers med lange øjne efter den, den så ret lækker ud…

Desserten, som var citron fromage, blev indtaget på sofaen sammen med corona-tidens helt store dille herhjemme; puslespil. Og den citron fromage var (undskyld farmor) den bedste jeg nogensinde havde smagt…

Vi spiser med jævne mellemrum mad fra Homemate, netop fordi det er en af de bedre former for takeaway. Maden er sund, velsmagende og med gode råvarer og ingredienser. Det er så tæt på god hjemmelavet mad man overhovedet kommer – faktisk bedre end meget hjemmelavet mad 😉 Man føler faktisk ikke at det er takeaway ! Og prisen – omkring 100 kr for en ret, må siges at være hel overkommenlig for selv en enlig mor. Og det er vitterlig en luksus, at så lækker mad er lavet for en og blot skal i ovnen – grædende baby eller ej 🙂

signatur vegs Følg os på Instagram Facebook Bloglovin ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er folkekirkens dåb også for homoseksuelle og solomødre ?