VIND den nye lækre Lego Duplo Skov Park pakke

Charity Challenge – hvem skal Viaplay og jeg støtte ??

// Sponsoreret af Viaplay //

Jeg er syg. Igen ! Giver snart op på min hals og mit immunforsvar. Dumme kyssesyge – for ja, som så mange af jer skrev til mig, så er det jo nok den virus, som min krop prøver at bekæmpe – og derfor jeg så bliver syg af alt mulig andet !!

Så her ligger jeg ENDNU en gang med halsbetændelse og giga forkølelse !

Kræfterne er ikke så mange, men der er ting der bare MÅ prioriteres ! Som fx alle de gode tiltag der tit kommer samtidig med julen. Jeg er blevet spurgt om at støtte en del emner, men helbredet har bare ikke helt givet mig overskud til det – desværre ! MEN jeg fået en helt eminent mulighed, fra en af min og Lilletuts helt store favoritter nemlig Viaplay, til at støtte en velgørenhedsorganisation på en ret fed måde… Og dét vil jeg rigtig gerne, så jeg mander mig lige lidt op – og vil egentlig gerne have lidt input fra jer også…

Jeg har nemlig fået en miniIpad og et 6 mdrs gratis abonnement, som jeg må give til hvem jeg vil ! Altså hvem jeg vil indenfor et velgørenheds-øjemed. Nogen der støtter familier, forældre og børn – især her i julen, hvor forskelle ofte springer lidt tydeligere i øjnene.

IMG_5428

Jeg tænker selv at forære pakken med iPad og abonnement til en butik indenfor Mødrehjælpen, RødeKors eller Dansk Flygtningehjælp. Ellers kunne den gå til et børnehjem, et kvindecenter, en plejefamilie eller noget i den stil… Enten bliver det pengene for salg af iPad og abonnement der bidrager til støtten – eller også bliver det selve iPadden og abonnementet der er støtten.

Og her vil jeg spørge jer – kære læsere – til råds; har jeg overset nogen ??? Kender I til nogen helt fantastiske organisationer, butikker, hjem eller lignenede der kunne bruge en lækker iPad samt et 6 mdrs gratis abonnement til alt inden i Viaplays verden ??

Og btw støtter I selv nogen tiltag her i julen ? Eller bliver I selv støttet af nogen ??

9 kommentarer

 • S

  Fodsporet i Sønderborg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Margaretha Christiansen

  Jeg støtter helt klart DINNødhjælp som er et børnehjem i Nigeria som danske anja ejer, hun solgte alle sine ejendele og rejste til nigeria for redder de såkaldte heksebørn som blir tortureret og slået ihjel. De har så meget brug for støtten og de sørger for børnene får hjælp og maf og at de blig uddannet så de ville klarg kunne bruge en ipad. De blev røvet i juli og 2 af deres piger blev voldtaget. Hun har en Facebook gruppe der kan du læse meget mere om anja og hebdes børnehjem. Hun rejser jævnligt til mellem Nigeria og danmark. Og udover støttr fortjener hun og alle de skønne børn at budskabet spredes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nordentoft

  Kvindekrisecenteret i Rønne kunne være en mulighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Nielsen

  Barnets Blå Hus København. En frivillig organisation som hjælper børn og familier ramt af alkohol- og stofmisbrug.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Først god bedring til dig 🙂

  Min første tanke var at den kunne gives til en børneafdeling eller hospitalsklovnene
  Vi har selv været indlagt nogle gange med vores datter ( da hun var noget mindre), og ved at der virkelig var rift om den ene iPad der var på børneafdelingen . Den ville kunne glæde en masse skønne børn .
  Er også sikker på at hospitalsklovne vil kunne bruge den , som et led i deres forskellige projekter . De er helt igennem fantastiske og er uundværlige . De formår virkelig at sprede glæde for både store og små når man går igennem en svær tid <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syllemin

  Hej søde. Håber snart du er frisk igen.
  “Familier med kræftramte børn” gør et godt stykke arbejde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg synes, du skal give den til en børneafdeling. Evt der, hvor I har været indlagt med Lille Tut

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Åh din stakkel. God bedring!!

  Jeg synes, der er mange muligheder. Men en af dem kunne helt bestemt være en børneafdeling/hospitalsklovnene. Alternativt et børnehjem..? Jeg går hver dag forbi et børnehjem på vej til min søns vuggestue, og jeg får helt ondt i maven og knuger hans lille hånd lidt hårdere. Mon ikke en ipad kunne gøre lykke sådan et sted… Det er Kong Christian d.Xs børnehjem i Aarhus…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND den nye lækre Lego Duplo Skov Park pakke