Når det at være alene-mor kræver sin mor #sygdom

Er din mand (M/K) i Good Standing ??

Sponsoreret video

Nu har jeg selv været i et/flere forhold (seriøst +/-), og kender da udemærket den der med – at den anden – ikke husker vigtige og skelsættende ting og begivenheder…

Min ex-kone var fx rimelig angst for, at hun ville glemme vores bryllupsdag, da den ikke lå på en særlig logisk dato – 13.10.2012 – på daværende tidspunkt. Nu virker alt med 13 som rimelig logisk ! Hun huskede den faktisk trods alt begge år…første år nåede vi da lige at spise bryllupskage inden…tingene blev svære. Og andet år sendte hun mig blomster – selvom hun forlængst var flyttet ud… 😉

Og så den der med at ens kæreste fortæller meget intens, om den der film vi så den anden gang puttende på sofaen, og man bare helt sikkert VED, at den har man aldrig set ! Eller også har man seriøst sovet (i smug) – og må bare lette stemningen med svaret: “Haha, ej skat, det må vist være med din anden kæreste…” (!!!) (*nervøst grin*)

Jeg siger ikke, at jeg altid har været en engel og husket alt. Og jeg føler mig faktisk i den grad in the need for at sende et “Good Standing”-kit til et par mennesker – så måske jeg selv skulle deltage i Anthon Bergs (ret fine) konkurrence ?

Lidt ligesom disse mænd skulle… (Og se lige videoen – jeg grinede sgu)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det at være alene-mor kræver sin mor #sygdom