Hej, jeg hedder Line og elsker nu at vaske vinduer - Katrines vinduer..."

Rollespil – og vind Lego Duplo

…og nu regner du ikke med at jeg fortsætter med mine lesbiske fortællinger vel?!

Hallo – jeg er mommyblogger – you dirty one!!

(men jeg er selvfølgelig altid med på den værste, hvis I nu ALLE sammen insisterer 😉 )

Nå, anygays…Rollespil! Lilletut har bare kanon-udviklet sig inden for det sidste halve år! Altså som i sindssyg meget! Hun snakker i hele sætninger og kan nogen lange af slagsen. Hun taler mig efter munden, og svarer relevant på min spørgsmål. Hun forsøger at beskrive hendes følelser og sindsstemninger. Og så er hun blevet bedre ti at fortælle om hendes dag i vuggestuen, når jeg spørg hende hvad hun har lavet og hvem hun har leget med. Jeg er imponeret og de fleste andre voksne hun er i kontakt med er det også. Hun lyder som en 3-4 årig. Og så blomstrer hendes fantasi – og hun kan snakke enkelte sætninger på engelsk og tælle til 4 på engelsk.

Så kom da ikke her og sig at Ipad er helt skadeligt! Hendes engelsk har hun nemlig lært fra “Dora – the Explorer” og “Diego”, som hun dagligt ser på app’en Viaplay. JA – du læste ordet dagligt!! Jeg indrømmer det…hun ser dagligt Ipad! Just Shoot me and mommypolice: TAKE ME AWAY!! Men helt seriøst; hun har lært så meget af netop de to serier! Og jeg – og kæresten – synger dagligt sangene for os selv og kan nærmest citere figurerne udenad (sad but true!). Tutti kan sige de forskellige engelske gloser OG bruge dem relevant i hverdagen og i hendes lege. Som når hun om morgnen står op af sengen, løber ud af døren til soveværelset, kigger sig over skulderen og nonchalant råber til kæresten og jeg mens hun vifter os med: “Come on Friends”…! Kender I ikke de to serier, så tjek dem ud – de er et MUST! På Viaplay findes de begge og kan – når du er abonnement – downloades til en offline spilleliste, som så kan ses i bilen , i toget osv uden internet…Tjek det ud HER (ikke sponsoreret bare et mega godt tip!)

Tingene hun lærer fra serierne leges i diverse rollelege, som hun også rigtig har taget fat i for tiden. Hun leger helst med os, og alle får roller delt ud. Der er som regel en mor med i legen – og en far, som så alligevel ikke er der! Det er lidt sødt, som “faren” altid lige skal nævnes men så hurtigt trækkes tilbage igen med et: “Nej, der er ingen far…” Her på det sidste er “faren” begyndt at være på bondegården (!!?) når han ikke er der alligevel! Hun er sgu sjov! Eventyrscenerne fra serierne leges og der bygges både, findes krokodiller, kikkerter, kameraet Klik og den vigtige “rednings-rygsæk”!

Når Lilletut ikke leger diverse fantasi og eventyr lege, så er hendes Lego Duplo stadig et hit. Man kan tydeligt se at legen nu er på et andet niveau end da hun startede med at “lege” med det første Duplo som 1 årig. Nu bruger hun virkelig figurerne og alle de huse og scener, som klodserne kan bygge op. Fantasien bliver også brugt her og rollerne fordeles og navne gives. Især er hun vild med dyrene. Hun elsker både den zoologiske have og den store bondegård som hun har. Dyrerne kommer med i bad, de bliver kørt rundt i hendes dukkevogn og så bliver de leget med i de opstillinger, som de kom sammen med. Fornylig var Lilletut så heldig at få Min Første Bondegård som en gave. Gaven kom utrolig kærkomment mens jeg var syg – og var derfor også en gave til mig. Det føltes i hvert fald i høj grad sådan, da Lilletut helt naturligt blev fuldstændig opslugt uden min indblanden! Hun kunne sidde og nørkle med dyrerne, klodserne og de veje der fulgte med i dejlig lang tid.

 photo B68F6934-B18A-45CC-BA42-5272AA688490_zps2lmxowgc.png

Hun finder det stadig med mellemrum frem og leger med det, og tager også tit dele af det med når vi skal ud. Som fx da vi var på cafe med Mossi (moster) igår, hvor der pludselig på bordet på Den Franske Cafe opstod en hel lille bondegård med hønen “Kykelikyyyy”, fåret “Molly”, Koen “My Little Pony” og hunden “Bodil” – faren var hjemme på den store bondegård.

Tutti elsker alt hendes Lego Duplo og i høj grad “Min Første Bondegård”. Kunne DU tænke dig at vinde en magen til, så dit/dine barn/børn eller nogen du kenders børn også kan komme til at elske den?!? Hvis JA, så skriv en kommentar under indlægget her (husk din mail), følg mig på Bloglovin (HER) OG på Facebook (HER)…

Vinderen trækkes om en uge altså mandag d. 18/5-15 kl 21.30 (jeg lover at prøve at huske det, og ikke falde i søvn samtidig med Tutti)…

bondegard

// Præmien sponsoreres af Lego Duplo

 

 

61 kommentarer

 • Katrine Gunnersen

  JA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Wesley

  Jaaa, den vil vi rigtig gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Den vil vi herre gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ej min lille charmer på 2, ville elske sådan en bondegård!
  Hendes farfar er landmand og er den BEDSTE i verden. så det er jo genialt, hvis hun kunne få farfar hjem i stuen ❤️

  Tmluplau(a)hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg er PÅ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der ville min lille nevø elske! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tabita Højer

  Adam elsker også at lege dyr. Den vil vi meget gerne vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Det vil jeg sørme gerne. Alfred elsker også sit duplo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine F

  Vi øver dyrelyde herhjemme lige pt (altså mig og min søn Herbert på 14 mdr) og denne bondegård ville dælme være et perfekt supplement hertil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ville elske at give min dreng den i 1 års gave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nordentoft

  Den vil jeg smadder gerne vinde til Kaya <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth T.

  Duplo er mega fedt! Den vil jeg meget gerne vinde til vores datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Herhjemme elsker vi Duplo, både store og små 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina enestrøm

  JA TAK 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Bang

  Ja, meget gerne! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jaaaa, krydser fingre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jaaa, krydser fingre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Den vil vi vildt gerne vinde! Der er ikke rigtig legetøj at købe i butikkerne i Grønland.. (bor ikke i Nuuk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa S

  Min lille pige på snart to ville få så meget ud af sådan et sæt. Hun elsker dyr og særligt fåret. Måske det skyldes “mæ sir det lille lam”:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ja, den ville jeg elske at vinde til min dejlige nevø :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Ville være skønt at vinde, og kunne give til et par skæppe skønne unger jeg kender 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Lundtoft

  Lucia vil elske det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi elsker Duplo. Mine 2 piger på henholdsvis 22 mdr. Og 4 år. Ville blive rigtig glade for sådan et sæt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Deltager 🙂

  charlottehansen83(a)hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine reingaard

  Uh Dublo, det kan begge unger få glæde af, frede på 3 og Frida på 1. Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk haft øje på de sæt. Dejligt at høre at de er et hit. Her har vi børn på 7, 3 og 0 år så der er bestemt mulighed for at sådan et sæt ville bringe stor glæde herhjemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Uhhhh Thor fylder snart 2 år og han er vild med dyr. Han ville elske at vinde sådan et sæt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg vil da være med i lodtrækningen … Jeg vinder aldrig noget men man har vel lov at prøve alligevel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Min lille dreng vil elske at vinde den bondegård 🙂 Hans mormor og morfar har givet ham traktoren i samme serie og den er bare et hit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville være en super fin første fødselsdagsgave til min lille datter 🙂 Jeg elsker duplo:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Ville ikke være tosset at vinde til datteren på snart to – som elsker at lege med Lego (nosser som hun så fint kalder klodserne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Ja ja ja ja ja mere LEGO til knægten.. Han elsker lego, og han elsker dyr! Som et af de først ord sagde han VOV! Så synes da nok lige at han ville være rette modtager af denne gave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara olesen

  Ja tak <3 lilje ville elske det sæt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Mine døtre ville elske det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det ville mine to unger blive ellevilde for at eje. Olivia på 2,5 og Bertram på 8 mdr. Håber heldet er med os 🙂 Følger dig allerede på bloglovin og FB 🙂 helleras80@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Norma ville elske det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Ann

  Den ville min søn på snart halvandet år elske og få lov til at lege med! 🙂 vi krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Blumensaadt

  For pokkersen, hvor vil jeg gerne vinde en bondegård til Vera, der råber “buhhh” (muhh) til alle former for køer (også den på mælkekartonen).

  /fruBlumensaadt

  PS altså det der med lesbiske rollespil hmm… 😉 Ej pjat, men et indlæg om, hvornår du fandt ud af, at du ikke kun var til mænd måske? Mindes ikke et egentlig indlæg om emnet, men måske det er for privat?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Truc//petittruc1981

  Ja!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Altså ja! Også selvom vi helst ikke skal have faren ud at bo på en gård;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Altså ja! Også selvom vi helst ikke skal have faren ud at bo på en gård;-)

  Og hvad hedder du på Blog Loving? Den går bare ind på at jeg kan hente app’en – som jeg har – og en søgning på lilletutogmor hjælper ikke??
  Well, jeg har ikke facebook, så konkurrence-mæssigt betyder det så alligevel ikke så meget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Ej, krise Anne…kan du ikke finde mig på Bloglovin??? Linket sku gerne gå direkte til “min side” Søg med mllemrum… altså Lilletut og mor 🙂 Og i orden med facebook 🙂
   Og nej, hvis I har en far – så skal han helst bli boende hos jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Jamen jeg forstår det heller ikke – og nu har jeg endda forsøgt med mellemrum også… Kan man søge forkert?!? Der er garanteret flere på blogloving end jeg har fundet

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Nu har jeg lige fulgt dit link igen og så bare sagt “skip this” til at hente app’en (som jeg har) og hokus pokus, der kom du frem! Ja ja, teknisk geni er nok ikke det jeg skal være;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Nu har jeg lige fulgt dit link igen og så bare sagt “skip this” til at hente app’en (som jeg har) og hokus pokus, der kom du frem! Ja ja, teknisk geni er nok ikke det jeg skal være;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja tak, den ville jeg elske at vinde til min lille nevø

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Det vil passe perfekt til min lille bonderøv Amos, på 2,5 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Det vil falde i god jord, hos vores dreng – der virkelig øver sig i rollelege lige for tiden 🙂
  (Jeg er dog hverken på Facebook eller bloglovin, men håber min kommentar alligevel tæller I konkurrencen 😀 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orh manner! Det ville Marvin ÆÆÆÆLSKE <3
  Han elsker at lege med dyr og rollespil er vidst bare the shit når man er 3 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Sebastian ville elske en diplo bondegård så han kan bygge et høøøøjt tårn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Jamen tillykke!!!! Den får Sebastian ind ad døren så han kan lege 🙂 du vandt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Sebastian ville elske en duplo bondegård så han kan bygge et høøøøjt tårn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Cecilie ville elske det, LEGO er blevet et kæmpe hit i hendes verden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna holm

  Malthe elsker duplo og leger med det hver dag, han ville elske at få lidt nyt til samlingen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kan jeg lige nå at deltage – håber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rønnow

  Ville være fedt at vinde til min datter på 2 år, som er helt tosset med dyr 🙂 og senere kan lillebror på 7 måneder også lege med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  JA TAK. Den ville bringe glæde herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Mit barnebarn ville blive lykkelig,elsker duplo. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte

  JA tak. Herhjemme siger alle dyr “pip”, uanset hvor meget jeg prøver at overbevise den 1-årige om andet!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej, jeg hedder Line og elsker nu at vaske vinduer - Katrines vinduer..."