VIND en julekalender fra Playmobil til de små

Yeah for en weekend !

Jeg er fan !

Og faktisk lidt høj as we speak !

 

På – sukker fra dagens brag af et event med Danefæ, NatureZoo og PreciousToys, måske også – men rigtig meget høj på veninder. Veninder, sommerhus og en helvedes masse god mad og vin. Jeg er fan !

Og helt sikker høj på gode vibes og dejligt selskab. Ikke kun fordi det er en samling af dejlige damer, som jeg heldigvis, her 10 år efter at vi blev færdige som fysser, stadig ser. Men også fordi jeg bare hviler bedre i mig selv for tiden. Og nyder bedre. Jeg nyder bedre andres selskab, og hvor er det bare en befrielse.

Engang kunne jeg godt blive drænet af andres lykkelige forhold, hele familier og øjensynlig lykkelige færden i livet. Jeg kunne godt tage helt flad og faktisk ulykkelig hjem fra ellers hyggelige stunder med diverse veninder, bekendte eller arbejdskollegaer. Jeg kunne græde og føle mig som en kæmpe fiasko. Jeg kunne have svært ved at ville tage afsted til aftalerne. Og jeg kunne især have svært ved at være i situationerne; mit ellers nok så frembrusende jeg, kunne stivne helt, blive tom for ord og bare glæde mig til at jeg kunne gå igen.

Her i weekenden stod det ret klart for mig; jeg er sgu kommet videre ! Jeg er mere mig selv (fra før pillerne HER) og jeg er grundlæggende gladere – for mig selv. For selvom jeg stadig savner min ex og vader lidt rundt i det, så har jeg det virkelig bedre. Jeg kan sgu godt svare på mit berygtede spørgsmål: Hvordan har du det ?!?

For…jeg har det sgu da godt ! OG jeg tør samtidig godt svare, at på nogen punkter er det rod (eller lort) ! Jeg behøver ikke at gemme det for andre, for jeg kan godt selv holde det ud nu. Jeg kan se det oppe fra, jeg kan holde det distancen. Så jeg kan godt fortælle, at jeg savner hende der, som jeg bare ikke burde tænke på mere, men jeg kan fortælle om det, uden at synes, at det er umenneskelig synd for mig.

Og så kan jeg fortælle om alt det der er godt. At jeg er vild med mit arbejde efter at jeg har fået en speciale-funktion. At det går godt inde på Riget, hvor jeg har mødt nogen søde mennesker og fået udvidet job-netværket. At det går rigtig godt med mama for tiden, og at jeg er fan af de samtaler, som vi har haft på det sidste; det er så sindssyg dejligt ! Og så har jeg jo trods alt mødt nogen andre damer også…

Så jeg har nydt weekenden i sommerhus med mine dejlige studie-veninder. Jeg har snakket, grint, gået ture i det smukke efterårsvejr. Jeg har heppet på nogen af pigernes løbeture og vinterbadninger (!!), og spist så god mad, at min mave stadig hader mig – og formentlig vil gøre det nogen dage endnu ! Hvede, sukker, sild, laktose og ost er bare ikke min maves venner !

img_1755

Og nu er jeg træt, og trænger til weekend her sent søndag aften ! Damm… Har I haft en god weekend ? Og kan nogen af jer mon nikke genkendende til min tanker og følelser omkring det at hvile i sig selv og nyde situationer ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND en julekalender fra Playmobil til de små