10 år efter telefonopkaldet

En god nem ide – kagepyntning for børn

img_3991

Reklame

I søndags var Tutti og jeg inviteret til et rigtig hyggeligt event, som Tutti havde glædet sig længe til…En eftermiddag i kagens tegn sammen med Karen Volf. Altså ikke selveste, da hun er død for mange mange år siden, men hendes “efterkommere” i form af tørkager, lagkagebunde og kiks i store dejlige mængder.

Selv billedet på selve invitationen – og som btw pryder hver pakke med lagkagebunde – så top-indbydende ud (og viste sig at være kreeret af søde Anne-Sophie Lahme selv). Og man tænkte, at dér kunne man ikke gå helt galt i byen.

Og det gjorde man så heller ikke. Da vi ankom var bordene dækket med alt godt til små kreative bagere. Og som Tutti stolt udbrød midt under pynte-sceancen…”Mor, jeg vil være bager, når jeg bliver stor” ! Dén var ny…den har jeg aldrig hørt før. Men eftermiddagen og pynte-aktiviteten var altså også genial. Simpel faktisk – og mega genial !

img_3992

Så geniale – og simpel – at jeg tænker, at jeg må dele den med jer. For hvem kan ikke lide gode ideer…som er simple og geniale ?! Jeg kan i hvert fald.

Til næste fødselsdag (børne eller voksen…for HEY voksne kan jo også være med…), hyggeaften, hyggeweekend, festivitas eller hvad det nu end måtte være; så køb en masse lagkagebunde (både choko og almindelige), mandelforme, kiks (gerne de lækre søde vanilje-kiks) og små vafler. Køb også en masse lækkert krymmel, drys i flere afskyninger (frysetørret hindbær fx), chokolade i flager/stykker og lign, bær af en hver slags…lav noget flødeskum og noget glasur – og giv så børnene lov til selv at pynte, kreere og “bage” alle de forskellige kager, de kunne tænke sig. (Eller som du giver lov til:)). Skær gerne fx lagkagebundene til, så de er i passende børne-størrelser, og se så alle de lækre kager, kiksekager osv der kommer frem.

img_3994 img_3988 img_4002

Alle de børn, der var samlet i lokalet den eftermiddag, var hvert fald opslugte af det. Faktisk så opslugte at de nærmest glemte at spise det ! Og så må det siges at være en succes 🙂 Tutti og jeg var så heldige at have selskab af søde Mie, som både har bloggen Mammarose og er stifteren af den store blog Testfamilien.dk, sidstnævnte som netop er blevet en del af Bloggers Delight netværket, hvor min blog også ligger. Mie er vitterligt den sødeste, og jeg vi har brugt en del tid sammen i weekenden. Heldigvis leger ungerne godt sammen, og glæder sig til at se hinanden. “Mor…jeg ELSKER virkelig Anna”…var Tuttis kommentar, før vi tog afsted til kageeventet.

img_3997 img_3998

Pigerne fra Lahme havde været så forudseende at de havde kasser, som vi kunne transportere kreationerne hjem i, når nu produktionen formentlig ville være i top. Og det benyttede vi os af, så mama og Tutti kunne nyde kagerne her til aften efter ballet <3

img_4037

img_4040

Eventet var en invitation fra Karen Volf og indeholder altså som nævnt reklame. Og altså en skide god ide 😉

4 kommentarer

 • Stine

  Jeg har et par år i streg gjort det til sønnens fødselsdag at jeg har bagt små vandbakkelses mænd og bogstaver (selvfølgelig hvert forbogstav til hver gæst) En masse forskelligt farvet glasur, flere forskellige slags krymmel og selvfølgelig små stykker snoller….. Det bringer glæde og ungerne tager sig rigtig god tid til og virkelig meget koncentration med at pynte hver sin kage, i stedet for bare at serverer en stor kage. Dog skal der sættes tid at til det da nogle gør det på 5 min andre godt kan bruge 15 min på en kage 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og mega overskudsagtigt Stine…med kager med form som deres bogstaver ! Mega godt fundet på…og vandbakkelser er noget af det mest lækre ! Det minder mig om min farmor…jeg skal ringe til min farmor !!
   Og god pointe mht tiden !! Det er nok vigtigt lige at have med….
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Det er nemlig en SUPER god ide – og det var SÅ hyggeligt <3 Tak for de søde ord. Tutti er SÅ sød – det er både Anna og Magnus helt enige om.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 år efter telefonopkaldet