Sofie Giraf bruger ansigts creme - gør din baby ikke også det??

Lilletut har fået en far…

Ja faktisk to!

Bedstefar og morfar – og hun kalder dem begge for FAR!

2014_ 7_ 6_22_31

Lidt akavet i barndoms Brugsen – hvor man arbejdede som teenager og alle kender alle – når Tutti højt råber “Faaaaar” til min far når vi er der sammen! Eller når hun hjemme i haven hos mine forældre også der højt råber “Faaaar” konstant og hele tiden, fordi hun bare vil lege med min far hele tiden og være der hvor han er. Jeg vil ikke gætte på hvilke tanker, der kan komme i hovedet på alle naboerne, der ikke siden gymnasiet (for maaaange år siden) har set mig sammen med en mandlig kæreste, og altså potentiel “rigtig far” for Lilletut. Hvis der bliver skrevet romaner om sære familier på Bornholm i tiden fra nu, så tro dem ikke umiddelbart!

Men sødt er det jo også. “FAAAR” ?!? “FAAAR”!! Lilletut griner og hviner når hun finder ham eller når han stikker hovedet ud for at se hvad hun laver ude i haven. Hun vil op og sidde på skødet af ham når vi spiser, og helst bæres oppe på hans arm når vi er ude at gå tur. Hun nyder sin “far” her på Bornholm, og er så heldig at have en i Vestjylland også. Han elsker hun lige så højt. Hviner ligeså højt når hun ser ham, griner, smiler og vil sidde på skødet og på armen hele tiden. Og han nyder det lige så meget. Stadig er det dog en smule akavet det der med “far” ude i offentligheden!

Men heldig er hun, Lilletut, for det er nogle dejlige “fædre” hun har i de to, og heldigvis for de er de eneste hun har. Sjovt nok var ordet “FAR” ellers et nu ret hurtigt lærte efter “”MOR”. Hvorfor ved vi ikke, for nej det er ikke et konen og jeg bruger særlig tit hjemme hos os?!

2014_ 7_ 6_22_30 (1)

Lige nu er vi som nogen af jer måske ved fra IG på ferie hos mine forældre på Bornholm, og sørme om Lilletut ikke også har fået sig en ekstra “mor”. For pludselig er min mor også blevet til “mor” for Lilletut. Hun har ellers i lang tid godt kunnet kalde hende “mormor” -udtalt mor-mor. Så en lille smule navne forvirring herhjemme i barndomshjemmet hvor vi ferierer.

2014_ 7_ 6_22_29

Ellers er der dømt Bornholmer-hygge med mine forældre og mine bedsteforældre de næste 5 dage. I dag, hvor temperaturen i haven var helt oppe på 42 grader kl. 17.50, måtte vi investere i en giraf pool for at blive kølet lidt ned. Altså den var købt til Lilletut med rutschebane og alt, men tror I barnet turde nærme sig – nope! Efter lang tid og megen baden af “babu” (dukken) vovede barnet sig dog op at stå i vandet – der gik til anklerne. Kun fordi hun to gange gled i det og landede på numsen og på siden fik hun vand på sig. Ihh håber godt nok at den dumme vandskræk, der kommer on-off, foretager sig igen så vi kan sommer-bade.

2014_ 7_ 6_22_30

2014_ 7_ 6_22_32

Hvad har I brugt de jeres første sommerferie dage på, hvis altså de er startet?? Og husker I stadig at følge mig via bloglovin HER og deltage i min giveaway om de lækre produkter fra Sophie la Girafe Cosmetics HER (efterlad en kommentar i bunden af indlægget samtidig med at I følger bloggen via bloglovin)

2014_ 6_20_ 9_34

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sofie Giraf bruger ansigts creme - gør din baby ikke også det??