Hjælp og hygge...

Så har bloggen fået “sit eget værelse”

Eget domæne, eget .dk navn – juhu, så er vi i gang and rollin’…næsten!

www.lilletutogmor.dk

Ahmen, hvor ligger det godt – og lettere – i munden! Ingen blogger og blogspot der bestemmer og begrænser. At jeg så overhovedet ikke kan finde ud af alle tingene her i wordpress, er så en helt anden side af sagen!! Ohh my hvor føler jeg mig på glatis! Er I ikke bare rigtig søde, at have lidt tålmodighed med mig? Det skal altså nok blive fint igen – og forhåbentlig flottere faktisk! Men det tager nok lidt tid før det kører optimalt, og jeg kan afsløre at det indtil videre har taget ALT min tid, at sidde og nørde med det. Konen går alene i seng for tiden, og jeg går for sent i seng.

cropped-foto11.jpg

 

 

 

 

Skriv en kommentar

 • Wuhu, hvor er du sej:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Tak søde dig Elisabeth!! Det holdt fandme hårdt! Og der mangler fortsat noget…..

   KH mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hatten af for dig, siger jeg bare. Godt du holdt ud, for det er da bare for sejt det her sted ikk 😉

  Det ser godt ud 🙂

  Kh Camille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Camille,

   Jeg elsker det her sted…men wouw hvor er det samtidig super udfordrende for en rimelig anti-computernørd som mig! Det har virkelig taget mig lang tid, og jeg er ikke tilfreds endnu. Skabelonen huer mig ikke helt….
   Hvordan fik du alle dine kommentarer frem på de gamle indlæg??? Mine kommentarer vil ikke komme frem, men de er importeret med herover…jeg fatter det ikke?????

   TAK for skubbet i den “rigtige” retning 🙂 Så også hatten af for dig 🙂

   KH Mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp og hygge...