At blive taget med bukserne nede...

Hvad du bør opruste børneudstyrs- og børnetøj situationen med til Efterår/Vinter 16/17, når du….

Ja, jeg ved godt, at vi stadig har vinter, og lige nu længes mest efter sommeren, men alligvel vover jeg den og tænker at jeg vil dele lidt tendenser med dig til næste efterår/vinter til ungerne både på børneudstyrs- og børnetøj fronten. Fordi jeg kan. Og fordi jeg lige har tilbragt et par dage i dejligt selskab og med næsen begravet i netop dem. Herlighederne til næste kolde sæson. Og så kan nogen af dem altså allerede købes nu – og/eller lige om lidt.

Jeg tænker, at jeg vil prøve at dele herlighederne lidt op. Hvad kan du bruge, hvis du har et helt lille barn (eller snart skal have det) og hvad kan du bruge, hvis du har et større.

På børnemodemessen er langt de fleste tøjmærker repræsenteret, selvfølgelig er der undtagelser især for de udenlandske brands. Og så er highstreet mærker som HM, Føtex osv ikke repræsenteret. Messen er populær og har vokset meget indenfor de sidste par år, og også denne gang var der 17 stande mere end sidste gang. Og så er messen to gange årligt; én her i februar hvor næste sæsons efterår- og vinters kollektioner vises, og så én om sommeren hvor den næste sommers kollektioner vises. Messerne er altså altid én sæson forud i forhold til hvad der kan købes lige nu. Det skal man altid lige huske på – og det glemmer man tit, når man ser på alle de lækre ting, man så gerne ville have NU.

Lilletut fik sit eget indlæg fra messen – HER – det syntes jeg pludselig gav mest mening. Både fordi Lilletut jo var med, og så fordi at det pludselig var tydeligt til messen, at hun havde en mening.

Jeg var en dag mere på messen end Tutti, og fik også snakket med en del søde mennesker der – og set endnu flere fede ting. Så jeg tænkte, at jeg også ville vise jer mine favoritter i et lille indlæg.

Hvad du bør opruste udstyrs- og tøj situationen med til Efterår/Vinter 16/17, når du….

A: Er gravid eller har et lille barn..

Denne geniale naturgummi gribebold til en sutteflaske fra HEVEA, hvor baby selv kan holde og altså øve gribe-motorik og som gør flasken blød, så den kan tabes alle steder uden det gør ondt eller den går i stykker. Mega smart.

IMG_6062

Så er der en af de kvinder, jeg startede med at følge nærmest lige efter jeg opdagede instagram for en del år tilbage nu. Den gang var hun “bare” en kvinde med en utrolig god smag i bolig og tekstiler. Så begyndte hun at lave en masse lækre ting, børneting, så startede hun sit eget brand – Konges Sløjd. Og nu har hun så en virksomhed med så mega mange lækre og top-flotte produkter. Jeg har aldrig mødt hende før, men gjorde det altså på messens anden dag, og hvor var hun bare skøn. Sød, frisk, lige til og mega inspirerende at høre på. Og så var hendes lille stand bare så pæn. Lækre rolige farver, lækre bløde tekstiler og bare så mange lækre babyting, at man kun savnede én ting: en ny baby at købe ind til. Som noget nyt har Emilie (som hun hedder) produceret babytøj. Lækkert blødt og lige så fedt som resten. Sød og betænksom som hun er, gav hun mig et stort net til at slæbe alle messe goodies’ne rundt i. Og testet af hverdagen blev det så allerede igår, da Lilletut og jeg tog på weekendtur til mine bedste veninder i Helsingør. Yep; det kan indeholde alt til en weekend inkl to dyner.

 photo B763E4C8-BB8B-4534-B36E-D2CBD80BAF6B_zpskbedgwkw.jpg

 photo A9BF7498-ED06-4804-9439-C92E6FF62BE8_zpsp6rbqird.jpg

Denne lækre lækre kørepose fra Wheat. Farverne er douche og materialet er dels det samme som deres fede termotøj, og så det blødeste vamsede foer. Bag på er der lavet huller til diverse seler fra enten klapvogn eller autostol. Og lige præcis det sidste er SÅ smart – og noget vi virkelig elskede, da Lilletut var lille. En lille bebs der skulle transporteres diverse steder hen i en autostol med en masse overtøj, er ikke særlig smart. Overtøjet fylder for meget så selerne ikke kan strammes rigtigt, og så er det mega svært at temperere rigtigt så man ikke dør af varme inde i bilen og af kulde udenfor. Så en kørepose er bare smart. Og denne her er bare flot og lækker. Og kan vist nok allerede købes i butikkerne. Win !

 photo 0D4AD3AF-852C-4310-ADFD-AF21B266B5DC_zpso25r1ktm.jpg

 photo CB0D40A9-91D6-4FE3-AA4B-687B3D46D6FB_zpshcvzlnee.jpg

 photo 57D8A396-5F72-49A7-A5D6-321F76C14EEB_zpsbxif9c7u.jpg

Hvad du bør opruste udstyrs- og tøj situationen med til Efterår/Vinter 16/17, når du….

B: Har barn / børn der skal have tøj på kroppen…

Og nu hvor vi er ved Wheat, så lad os blive her. Wheat er en af mine yndlings mærker. Jeg elsker farverne, printene og kvaliteten. Jeg kunne virkelig købe hele deres kollektion – endnu engang, sådan har jeg det nærmest hver gang jeg ser deres nye kollektioner. Deres overtøj er simpelthen lækkert og i super god kvalitet – og til vinter er producenten på deres reflekser og øvrige mærker sat på tøjet skiftet ud (jubi), så forhåbentlig sker det ikke mere, at de fine refleks-mærker (“W”‘erne og “Wheat”) falder af.

Til efteråret kommer Wheats nye samarbejde med selveste Disney til udtryk i en kollektion og lad mig sige det med det samme; en lækker og afdæmpet fortolkning af Disneys figurer og print. Og det er lækkert. Lige til en Disney-freaks mor; bare med federe, roligere og pænere farver. I LIKE ! I første omgang er der print med Frost, Mickey og Minnie Mouse. Lækkert blødt nattøj, undertøj, diverse kjoler og skørt, bukser, trøjer og t-shirts. Lilletut faldt for en Elsa (off course) kjole med sløjfe bagpå, så den er helt sikkert første element i hendes garderobe fra Wheat-Disney kollektionen.

 photo 8E208716-CDA5-4A15-A1A6-C757C9BFE617_zpsuy3j1fo2.jpg

 photo C5E0DFA9-991A-41D2-94B3-503B06B85C8A_zpsil0u60at.jpg

 photo DEFBF0C6-A175-4A46-B5A9-CC37D2D851D5_zpsmac8rup3.jpg

 photo F11A99E1-1012-48ED-A955-DB99B4875845_zpsl2qlq3kc.jpg

 photo B8AF72EB-65DE-4A8B-9EA9-BB1C31986682_zps5lcjvhxc.jpg

Er du til tøj i mere spraglede farver så er Danefæ helt sikkert noget for dig. Jeg er tosset med Danefæ – især på grund af kvaliteten. Deres tøj er i så lækker, blød og faktisk tyk (på den gode måde) kvalitet, og holder til alt – inkl. tørretumbling. Lilletut er vild med deres kjoler især dem med ala prinsesseprint, kroner og havfruer – og især dem der glimter. Deres nye kollektion “DYR” er i lidt mere dæmpede farver og færre af dem på de forskellige styles. Jeg kan godt få lidt farve-stress af mange forskellige pang farver sammen, og det ved jeg mange andre mødre også kan. Så deres “Dyr” kollektion er altså er fedt tilvalg til de øvrige “alm” Danefæ styles. Danefæs overtøj har Tutti faktisk aldrig prøvet, men jeg er super lun på især deres flyverdragter, der bare virker som top kvalitet. Måske Tutti skal prøve en til næste år. Hun var i hvert fald vild med lommerne, sløjferne og det lille billede af svanen.

IMG_6024

En af mine blogger-kollegaer – den største og sejeste af slagsen faktisk – har netop lanceret hendes nye tøjkollektion i samarbejde med Hust & Claire og hendes egen lille datter på alder med Tutti, nemlig: Mascha Vangs “Hollie Nolia” kollektion. En fin lille kollektion med lækre styles i god, blød kvalitet med cool’e detaljer. Faktisk har hun ramt et rigtig fedt mix af former og farver, og det fungerer bare. Intet farvestress selvom der bliver brugt flere forskellige af slagsen.

 photo 7D2D273F-09DF-4EBF-81BF-602F6CEC90FC_zpsbcqafd5n.jpg

 photo 4C73B44E-534B-4986-9B44-C83201ABD7A0_zpsmqkbv7vv.jpg

Messetid løber af sted. Pludselig har man befundet sig i Forum i mange mange timer, og kan bare ikke mere. Sådan løb min tid også fra mig til dette års CIFF Kids, og jeg nåede ikke mere.

Jeg ville så gerne have hat et ordentlig kig på og en snak med dem fra Angulus. Jeg elsker deres kvalitet, farver, pasformer. De laver geniale sko, støvler og sandaler – også set fra en fysioterapeuts synsvinkel.

De populære danske mærker Soft gallery, Marmar Copenhagen, Petit by Sofie Schnoor, Mini a Ture og GRO nåede jeg desværre heller ikke, men de har altså også altid lækre og nyskabende styles i deres kollektioner.

Har det vakt din shoppelyst ? Det har vakt min i hvert fald ! Så kan du HER hos Babyfryd.dk finder masser af lækre Marmar, Danefæ (inkl Dyr), Wheat, Petit by Sofie Schnoor, Mini a Ture og GRO styles. Også hos Kids-world.dk har de massevis af styles fra ovennævnte mærker. Og hos Growing Feet er de eksperter i sko. (reklamelinks)

Er der nogen must-haves for dig ? Eller har du andre gode råd til shopping ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At blive taget med bukserne nede...