Netshopping fra sofaen - også hos Esprit

Vinter 2017 i lækkert Reima overtøj

Annonce Reima

Jeg er fan af Reima ! De laver simpelthen det lækreste – mest funktionelle – tøj ever. Der er i den grad tænkt over kvaliteten, detaljerne og egenskaberne i hvert et stykke tøj, og det holder til et aktivt, bevægelsesrigt udendørsliv. Også i Finland (hvor Reimas hovedsæde og oprindelse ligger), hvor der altså findes “rigtige” vintre ! Så kan vi i Danmark bare komme an med vores “hårde”vintre…

Jeg har flere gange været så heldig at være inviteret til arrangementer, hvor Reimas folk har været og fortælle omkring deres tøj. Og derfor kan jeg med sikkerhed (og evidens) i stemmen sige, at der ER tænkt – og afprøvet (også af børn) – alle mulige scenarier med deres outdoor tøj, så det holder til al slags leg og ophold ude i al slags vejr.

Til vintergarderoben har jeg udvalgt mig denne lækre samling af items…

img_5555

Som noget nyt – og lidt “sjovt” – har jeg “first-taket” en lille video af tingene, hvor jeg lige gennemgår den for jer. Jeg har i videoen også lige zoomet ind på model- navne og numre, så I kan tage et lille screenshot af tingen, hvis I vil bestille den til jer selv (altså børnene) <3

Jeg tænker, at Vega er vinterklar. Er dit barn (børn) også det ? Svægrer du også til Reima eller hvad er din favorit ??

Reima kan bla købes her (reklame-link): Kids-world.dk (endda med tilbud på en del styles fra sidste sæson)

Jeg har før skrevet om bla Reimas overgangstøj, som Tutti også har været så heldig at få lov til at prøve og teste – læs om det HER . Det er faktisk den jakke, fleece og de støvletter (sko), som Tutti netop er hoppet i her i efterårsvejret. Billedet her er taget i morges (i smug) i fuld firspring på vej hen til bussen i børnehaven (Tutti går i udflytter, der kører til Allerød hver morgen). I går havde hun kun skaljakken på, men det var lidt koldt på ladcyklen synes hun, så I dag var fleecen indenunder. Jeg elsker lag-på-lag metoden.

img_5576

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netshopping fra sofaen - også hos Esprit