Flying Superkids en fed aktiv oplevelse - VIND bObles tumlebogstav eller alfabet

Netshopping fra sofaen – også hos Esprit

Sponsoreret af Esprit

Som mange af jer nok ved nu – og har fornemmet stilheden her på domænet – så er jeg derhjemme, det meste af tiden. Og jeg er IKKE fan – bare lige for at slå den fast ! Det er simpelthen ikke mig, det her. Men egentlig…og det er egenligt afslørende BREAKING…så kan jeg fornemme et lidt andet menneske for enden af min tunnel. Det er stadig mig – heldigvis – men det er en lidt anden mig. Jeg kan både se bedring og let tilbagegang. Det ene medfører det andet, og spænder ben for mig og min hjerne hele tiden.

Jeg er faktisk ret begrænset i mange ting, men jeg udfordre mig selv – og min hjerne – hele tiden. Og vinder…og taber på den bekostning. Men jeg er nød til at prøve, det ved jeg bare. At give op er ikke mig. At kaste håndklædet i ringen gider jeg ikke, så jeg træner i stedet for…og kigger på nettet.

Og shopper en gang i mellem. Til mig selv ! Ikke til Tutti – for en gangs skyld. Selvom mulighederne for kids-shopping er uendelig store…også hos Esprit.dk, som jeg lige faldt over i en af mine søgninger.

Jeg har kigget en del på nettet efter sportstøj, da jeg er begyndt at træne en pæn del igen. Adidas er min store addiction – som jeg oftest køber hos Asos, men andre brands kommer jo mega godt igen – også Esprit.

espritsport

Og så er det jo blevet efterår…ikke at det for alvor har været sommer herhjemme, men nu kan man med god samvittighed (og ingen sure miner) bare tage noget varmere tøj på…for det er jo MENINGEN nu at vejret skal være chilli.

Jeg elsker farver – den der karry gule, den der mørke grønne og så skulle rød være it-farven til efteråret. Og så elsker jeg uld og strik – og se så bare lige her, hvad Esprit kan diske op med…

esprit-jakker Tænker netshopping også er jer…? Kender I Esprits shop – hvor I faktisk også kan få 10 % med deres “Sorry17” kode ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flying Superkids en fed aktiv oplevelse - VIND bObles tumlebogstav eller alfabet