Nogle kampe skal opgives

Flying Superkids en fed aktiv oplevelse – VIND bObles tumlebogstav eller alfabet

Reklame

img_5022

I tirsdags var Tutti og jeg så heldige, at være inviteret af bObles til forpremieren på det fantastiske show, som Flying Superkids turnerer rundt med her i sæsonen 2017. Vi har været til en forestilling for 2 år siden (den skrev jeg om HER), som Tutti trods hendes kun 2,5 år dengang ELSKEDE, så forventningerne var høje til aftenens show.

Og ja aftenen fordi showet starter 18.30 og slutter 20.30, lidt sent til de små størrelser efter min mening, men Tutti klarede det uden problemer denne gang. For to år siden gik vi hjem i pausen. På Flying Superkids tour-plan HER kan jeg dog se, at der både er formiddags- og eftermiddags forestillinger også, så man kan selvfølgelig forsøge at få billet, til det der passer en bedst muligt. MEN der er nærmest udsolgt overalt, så SKYND DIG at købe billet – og HUSK at du er nød til at komme et par timer før, så I kan få fuld fornøjelse af hele setuppet – tumlepladsen foran teltet, må I simpelthen ikke gå glip af !

For netop dét, er det helt fantastiske og unikke ved showet til de Flying Superkids; hele pladsen foran teltet er nemlig et stort aktivt tumle- og legeland. Trampoliner, fodboldbane, hulahopland, hoppeborg, hoppe-rutschebaner, forhindringsbaner, tumleland med de seje bObles bogstaver og lignede gymnastiske udfoldelser… Det er SÅ fedt, og I SKAL bruge tiden herude. Alt skriger på aktiv leg og bevægelse, brug af kroppen, pulsen op, motorisk udvikling og udfordring, lige i min ånd – og lige i bObles’ ånd. Og derfor – og heldigvis – er de nemlig også at finde på pladsen. bObles har deres tumlebus (fyldt til randen af deres nyere tumlebogstaver) med, som bare indgyder til leg og fysisk udfoldelse – og stavning, og så har de udenfor bussen lavet to store forhindringsbaner til både børn og voksne, et kasteområde med deres bObles bolde og et udendørs tumleområde til endnu flere bogstaver.

20170801_141723104_ios 20170801_145930502_ios img_5052

Tutti ELSKER bObles og har gjort det siden hun var helt lille. Bjerget af tumlemøbler er stort i vores stue, men det gør ikke glæden ved sådanne tumleområder mindre. Fascinationen over SÅ mange bObles ting et sted, er lige stor hver gang. Hun elsker det. Som fysioterapeut er jeg også stor fan af bObles, og har været det før jeg fik barn (og blog), og jeg elsker også at folkene bag bare er så max dedikerede til deres univers. De bogstavelig talt lever for det – og leger med det selv ved en hver chance. Og så formår de at forny det også ! Jeg er ret imponeret over deres nye bogstav og alfabet univers…for det manglede de jo egentlig lidt, kan man se nu. Noget til at vække børnenes nysgerrighed overfor bogstaverne, alfabetet og stavningen. Nu kan de tumle rundt – og øve sig i bogstaverne samtidig. Fedt ! (Og derfor kan DU vinde et valgfrit tumlebogstav eller det samlede mindre alfabet sidst i indlægget her<3)

img_5043 img_5040 img_5034 img_5033

Køen før forestillingen:

Lad vær med at stil jer i den ! ALLE pladser er gode pladser, og der er et stort område til alle børn helt ned ved scenekanten, hvor de automatisk vil sætte sig. Og du kan se overalt i teltet – større er det ikke 😉 Brug tiden til at lege med dine børn i stedet for ude på pladsen. Vi har ingen af årene stået i kø, vi gik direkte ind, da køen var afviklet – og fik de fedeste pladser alligevel.

Selve forestillingen:

Tutti – som under hele forestillingen sad nede blandt de andre børn ved scenekanten, ja selv i pausen sad hun der, ELSKEDE det. Hun hujede, klappede, slog til ballonerne og bare kiggede på de seje børn i samtlige minutter showet varede. Trætheden (fordi klokken var en del over hendes sengetid) var ikke at spore, før vi sad ude i bilen igen. Og jeg elskede forestillingen. En virkelig velfortalt historie om Superkids’nes hverdag, træning og fantastiske rejser og oplevelser, pakket ind i en veloplagt, humoristisk og aktiv konferencier. Et show der bestemt giver mening, er lærerigt – og giver en lyst til at bevæge sig. De er SÅ dygtige de børn, og kan så sindssyg meget med deres kroppe. Hvis ikke man bliver inspireret, så ved jeg snart ikke, hvordan man så kunne blive det…?!

Bestemt et besøg værd ! Snyd ikke jer selv eller jeres børn for sådan et show – og sådan en fed tumle-og legeplads ude foran ! img_5063 img_5057

Konferencieren fortalte ellers på flot og børnevenlig maner om, hvorfor man IKKE skulle se hele showet via telefonen, når man filmede, og ALLE børnene på nær én (HVOR var hans forældre til lige at opdrage lidt på ham??), forstod budskabet loud and clear <3

Konferencieren fortalte ellers på flot og børnevenlig maner om, hvorfor man IKKE skulle se hele showet via telefonen, når man filmede, og ALLE børnene på nær én (HVOR var hans forældre til lige at opdrage lidt på ham??), forstod budskabet loud and clear <3

KONKURRENCE: 

De søde piger fra bObles har givet mig lov til at udlodde enten et valgfrit af de store tumlebogstaver ELLER det samlede lille alfabet til en heldig af jer <3

Alt du skal gøre er at:

 • Smide en kommentar under indlægget her, om hvilken præmie du ønsker at vinde og til hvem du vil give præmien <3
 • Følge bObles og mig på instagram – dette ved at trykke på linket til bObles HER og mig HER <3

Husk desuden at skrive din mailadresse, da vinderen får direkte besked. (offentliggøres desuden sidst i indlægget her også).

Vinderen trækkes MANDAG d 14/8 2017 kl 21.00 – og kravene tjekkes, så husk at følg med på instagram også 😉

Opdatering d.17/8-17: TILLYKKE til Trine som lagde kommentar nr 97. Lodtrækningen vises på min instastory fra idag <3

bobles

198 kommentarer

 • Sarah

  Jeg ville rigtig gerne vinde det samlede alfabet til min søn, som skal starte i børnehaveklasse d. 14.😊 Han har brug for rigtig mange gentagelser og forskellige måder at lære på, da han lider af CP, og det er altid godt for ham, når han kan bruge kroppen også – så kan hans motorik styrkes samtidig 😊 Så det ville være en skøn gave at give ham 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Bang

  Jeg vil rigtig gerne vinde det samlede alfabet til min skønne venindes dejlige dreng. Det ville kunne være den skønneste gave at give, da bObles netop er så god på mere end måde for børn.
  Krydser fingre og tæer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg vil rigtig gerne vinde det samlede alafabet, lige til gode motorik øvelser for en 2,5 årige 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg vil gerne vinde det lille alfabet til min Vigga, der på torsdag den 10/8 har første skoledag i 0.a 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Jeg vil gerne vinde et tumle alfabet til min lille søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg gerne have det store M-bogstav. Og jeg ville forære det til min ufødte søn “M”, som gerne skulle melde sin ankomst midt i november😻💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg vil med største fornøjelse give en til verdes bedste studiekammerat, som skal føde i oktober. Som pædagogstuderende på den nye uddannelse, bliver vi slet ikke undervist nok i hvor vigtig motorikken er for udvikling og indlæring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ups sendte for tideligt. Jeg vil supergerne vinde et stort bogstav til hver af os❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vil elske at vinde alfabetet. Som kommende 0. Klasseslærer og mor til en 0. Klasses dreng vil det være helt perfekt til at kombinere bogstavsindlæring med motorik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg vil gerne vinde et H! Til min søn som bliver 2 år lige om lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg vil vinde dem til den børnehave jeg arbejder i, hvor vi i storbørnsgruppen arbejder med bogstaver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle T

  Jeg ville gerne vinde et stort N til min datter. Jeg er helt vild med bObles, og det vil være så godt til min datters motoriske udvikling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Da vi ikke kender kønnet på den lille purk, som kommer ud til december, ønsker vi brændende at vinde alfabetet – så er vi dækket godt ind på bogstaverne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åh hvor fint! Og godt indlæg.. ville så gerne vinde alfabetet til min lille hindbærsnitte på 4 år.. fordi hun så gerne vil lære, og hvor fedt at gøre det gemmen endnu mere leg og tumle! De bedste hilsner CAMILLA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at vinde det lille alfabet til mine fire børn Isabella på 8, Nicolaj på 6 og tvillingerne Tristan og Nohr på 10 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rønnow

  Vil gerne vinde alfabetet til vores datter på snart 5 år. Der elsker at stave alle navnene i vores familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Vil rigtig gerne vinde alfabetet til min nevø og niece på 7 og 8 år. De er ved og blive gode læsere, men er sikker på de kan få meget glæde af sådan et alfabet – så kan de også lære lillebror på 2 hvad bogstaverne hedder 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ih, det vil jeg virkelig gerne vinde til min 3 børn. min store datter skal starte i 1. Klasse på torsdag og hun mangler lige at få helt styr på de sidste bogstaver i alfabetet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Hvor ville det være skønt. Mine 3 piger ville elske det. Den store skal starte i skole næste år og det ville da være en rigtig god måde at træne alfabetet på 💕 (Vi ønsker os den lille samlede alfabet)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Pedersen

  Det lille alfabet til mit barnebarn 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Sejer Petersen

  Wauw en fantastisk giveaway 😍 Min datter ville blive ellevild, hvis jeg forkælede hende med det lille alfabet 🙊 Krydser virkelig fingre for, at heldet er med mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Sejer Petersen

  Wauw en fantastisk giveaway 😍 Min datter ville blive ellevild, hvis jeg forkælede hende med det lille alfabet 🙊 Krydser virkelig fingre for, at heldet er med mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Sejer Petersen

  Wauw en fantastisk giveaway 😍 Min datter ville blive ellevild, hvis jeg forkælede hende med det lille alfabet 🙊 Krydser virkelig fingre for, at heldet er med mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Lyder til i har haft en fantastisk tur😊👍 det ville være fantastisk at vinde bObles specielt det lille alfabet, det ville vores drenge få meget tid at gå med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk Hansen

  Det ser ud til at have været en meget spændende dag for de små 🙂 Vi elsker BObles og har indtil videre elefanten og kyllingen 🙂 Vi har en lille dreng med en del udfordringer ovenpå en hård fødsel der endte med akut kejsersnit. Så BObles er bare rigtig gode til at træne motorik og bevægelse og få styrket de små muskler <3 Et M til Mikkel ville være så dejligt at vinde. Vi krydser de små baby fingre 👶
  God sommer ☀ ☀

  (I er fulgt på IG begge to)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Friis

  Åh – nu må vi altså afsted til showet! Det ser jo helt fantastisk ud 😍
  Mine tvillingedrenge er super interesserede i at lære de forskellige bogstaver at kende, men de har (heldigvis) alt for meget krudt i måsen til at sidde stille, så vi ønsker os i den grad det lille alfabet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lykke

  Alfabetet vil min datter Silke elske. Hun staver på livet løs. 🙂 vi så Flying Superkids sidste år. De var utroligt dygtige og mine døtre var også vilde med dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Darga Aarestrup

  Jeg ville vælge det store E til min datter Elna. Hun er for lille til at stave, men elsker at gå/kravle/hoppe og lave forhindringsbane 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg vil elske at vinde det store M til min datter Mathilde ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg ville elske at vinde et K til lillebror – storebror har allerede en masse Bobles, men han fortjener sit eget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  V til min Villas, som lige har lært at sige at han starter med [vi] 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det ud til at have været en god dag <3
  Jeg vil elske at vinde det samlede alfabet til Marvin. Han er hooked på bogstaver (og tal), så de ville helt sikkert være et hit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Rosa

  Jeg vil meget gerne vinde et A til min guddatter ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Aller først dejligt du er lidt aktiv herinde igen, det vi nogen der er glade for 😊

  Med et kommende skole barn så vil vi elske at få det lille alfabet 🎁🎉

  Forsat god sommer..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Et M til min venindes datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Et V til min søn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  Det samlede lille sæt 😊 Til min veninde og hendes datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Det samlede alfabet, vil være et hit herhjemme. Min ældste søn på 4 er igang med at lære alfabetet. så det ville være helt perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis jeg vinder, så ønsker jeg mig det samlede alfabet. Min datter skal i skole til næste år, så hun vil elske det☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Jeg ville elske at vinde et stort E til min Elliot 😀🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Bogstavet C til min datter Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg ønsker mig bogstavet C til min datter Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Bentsen

  Jeg ønsker mig alfabetet til min søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Jeg vil rigtig gerne vinde det samlede alfabet til min kollegas lille dreng, som snart skal i skole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg ville gerne vinde et N til min søn Noah, der elsker at tumle rundt på bObles figurerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Et W til min lille søn Wilhelm <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Czajkowski

  Her vil vi elske at vinde et A, er E eller et C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Et E til Ella 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Et S til min datter Sophia💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Hele alfabetet til min datter 🍀🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Vinther

  Øj ville gerne vinde hele alfabetet til min datter ellers ville jeg gerne vilde et stort Mikkel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg ville gerne vinde alfabetet til min store dreng der snart skal i skole😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil meget gerne vinde og forkæle min dejlige dreng med et A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg ville gerne vinde et M til min lille datter 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Butcher

  Sikke en fin blog du har her 💕
  Jeg ville elske at finde det lille alfabet til min dejlige datter 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg vil gerne vinde alfabetet til lille Emil <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Øbro

  Jeg ville gerne vinde alfabetet til min søn Hector 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg vil rigtigt gerne vinde et stort S til mine dagplejebørn som er helt vilde med bObles

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Ved at det samlede alfabet vil gøre stor lykke og gavn hos Adam, – der lige er begyndt i 0. klasse 🙂 Ville være fantastisk <3 Håber!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria hollington

  Jeg ville super gerne vinde et stort E til min egen elliot.han har intet bobles endnu da det desværre er lidt dyrt,men han elsker at tumle og ville med garanti elske det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Grønfeldt

  Jeg vil rigtig gerne vinde et stort J til min søn Jens, så han kan være med, når storesøster Karen tumler på sit fine K 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg vil super gerne vinde alfabetet til min datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique Salomons

  Min bedste veninde er gravid og vi har ikke et navn endnu så vil elske det søde alfabet til den lille dreng som kommer til september.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  VIl meget gerne vinde et T for Tobias til min søn på 5 mrd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie Philipsen

  Jeg ville vælge alfabetet til min datter Clara. Herhjemme er vi også vilde med bobles 😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jon

  Jeg kunne godt tænke mig at gi mine piger hele alfabet.. den store skal starte i skole nu her så kunne hun øve sig med det 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman

  Jeg vil gerne vinde et
  L til Lui 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Bobles alfabet til min dejlige datter milia på 2,5 år som også elsker flying Superkids og bobles til at tumle på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frost

  Med lille baby Nohr på vej – termin d. 14/8 Vil jeg rigtig gerne vinde det lille alfabet til ham.. 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frost

  Med lille baby Nohr på vej – termin d. 14/8 Vil jeg rigtig gerne vinde det lille alfabet til ham.. 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Jeg ønsker et stort V til min datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Dyrby

  Et stort V til min søn, som forhåbentlig snart melder sin ankomst😍💙👶🏻🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det lille alfabet til min datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi Sørensen

  Jeg ønsker alfabet til mit barnbarn Kalle 💙❤️🍀🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette larsen

  Valdemar ønsker alfabetet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • peter klitten

  hej, vil gerne vinde alfabetet til mit barnebarn. Hun er lige startet i skole

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Mikkelsen

  Vil gerne vinde alfabetet til et af mine børnebørn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miranda

  Skøn anmeldelse ☺️ jeg vil blivexsuper glad for et stort M til min datter Mynte ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MedinaQsMami

  Jeg synes de store bogstaver er super fede, men bObles har ikke lavet et Q – øv!
  MEN – et alfabet til min søn Quentin som starter i skole på tirsdag ville også være så perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Dejlig anmeldelse og skøn præmie.
  Min ældste datter er lige startet i skole idag, så bliver jeg den heldige ønsker vi alfabetet👍.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @eviggladdk

  Tænkte det gav bedst mening at skrive IG-navn – ville elske at forkæle familien med alfabetet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Kristinesibast

  Vi ønsker os et S i blå/Grøn til min knap 4 årige. Man bliver aldrig for stor til Bobles ( bruger dem også selv 😇 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Kathrine

  Vil elske bogstavet T for Thea. Vi er tosset med bObles og der bliver bygget med dem, gået på dem, løbet med det, bare generelt leget med bObles hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lille alfabet ville være helt perfekt til min datter på 4,5 år. Hun øver og øver bogstaver hele tiden. Jeg følger jer selvfølgelig allerede 🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Gleje

  Ville elske at vinde tumlebogstavet M til min søn Mikas, der fylder 3 år lige om lidt 💙🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Ville virkelig gerne vinde bogstavet O til vores Superman Oskar, der fylder 1 år om fjorten dage 🇩🇰 Der er fuld fart på ham, og bobles er perfekt til at udfordre ham 🙏🏼😘👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Vil rigtig gerne vinde alfabetet til Rebecca og Hannah Esther <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datter Alda og søn Baldur vil elske at tumle med et A – eller måske snarere et S eller Z, så de kan følge formen i linedans, eller et X, fordi flere ord burde begynde med X, ifølge Alda.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maeyken Wattez

  Mine tvillingedrenge på tre år, Aske og Toke er lige begyndt i børnehave -og samtidig begyndt at interessere sig for bogstaver. De elsker bObles og vil elske at lege med alfabetet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Lundtoft

  Jeg vil gerne vinde et stort A til min Alpha <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Alfabetet til mit store, lille barn der synes bogstaver er spændende (og så er det også noget nemmere at dele;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg vil så gerne vinde alfabetet til min skønne dreng, et kæmpe ønske😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Busted

  Alfabetet til mine drenge! Vi er vilde med bObles men hvis kun en af drengene får et tumlebogstav så tror jeg vi får krise :0 Alfabetet er nemmere at dele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Det lille alfabet til min datter på 3 der synger alfabetsangen, morgen middag og aften 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla Danielsen

  Skøn konkurrence 😊 Jeg følger jer begge i forvejen. Vi har selv alt for meget bobles (kan man egentlig det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Ravn Gulstad

  Det lille alfabet til min søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ville elske et stort E til fen dejligste Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TILLYKKE TRINE – du blev simpelthen den heldige vinder af (som du selv har valgt) et lækkert stort E til din datter Emilie… TILLYKKE !!! Jeg sender dig en mail, skynd dig at svare på den <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ønsker alfabetet 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hove

  Ønsker ønsker øøøøøøønsker mig alfabetet til Manfred ✌🏻😊 Det kunne være så fedt 🍀✌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winni

  Ville elske at vinde alfabetet til min datter kamille der starter i skole tirsdag. Vi skal ind og se Flying superkids i morgen – min datter og bedsteveninden glæder sig tosset meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig de store tumlebogstaver til min søn Villads. Han ville elske dem😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Holm

  Ville blive SÅ glad hvis jeg vandt et V. Det ville jeg give til min niece på 7 mdr. Som skulle stå på hendes nye værelse, og som hun kan bruge til at tumle med 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KaTrunte

  Det samlede lille alfabet ville være et kæmpe hit hos min datter som netop er startet i skole idag og er vild med at lave ord samt rim & remser 🔤❤️👧📚✏️🎁🍀👀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Kragh

  Min datter på snart tre ville elske at få alfabetet. hun snakker meget om de forskellige bogstaver og ‘skriver’ også på sin tavle herhjemme 📝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Et stooooort bogstav til ungerne og et klap i måsen til mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg ønsker at vinde et stort tumle bogstav og den skal min mands niece have da hun venter en lille pige til oktober

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg har tre bananer, så jeg ønsker mig alfabetet til dem. Den midterste hedder Lili, så hun vil nok kræve, jeg køber ét også… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Jeg ønsker mig et tumle E til min Elias. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ønsker mig alfabetet til min to små niecer 🙂
  De har nærmest alt i bobles og det er klart deres yndlings legetøj 🙌🏼
  De ønsker sig brændende alfabetet til samlingen 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janicke

  Så fine bobles!! Min eldste (Casper, 4,5 år) ønsker seg alfabetet. Hadde vært “midt i blinken” for hans alder:-) Krysser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise christensen

  Hvis jeg bliver den heldige vinder af alfabetet skal mon datters børnehave have dem. De er perfekte til at lege og langsomt kende alfabetet til storegruppen der skriver navne og måske små ord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mine piger på 18 måneder og storesøster på snart 3 år, kunne godt tænke sig det lille alfabet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria L

  Hvis jeg er så heldig og vinder denne præmie, ønsker jeg alfabetet til min datter Othilia 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte N. P.

  Hvis jeg er heldig så skal min søn Laurits have alfabetet. Han skal først starte i skole næste år, men synes bogstaver er spændende. Så det vil lige være noget for ham 🙂 (og så elsker han også bobles 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Vaaben

  Hvis jeg kunne være så heldig at vinde, ønsker jeg alfabetet til min datter 🍀❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Min søn på 3,5 synes bogstaver er spændende, og mon ikke man kunne gøre dem endnu mere interessante med et virkelig lækkert alfabet fra bObles?😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Ønsker mig hele alfabetet til min lille trold det lige er startet i bh.kl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Jennifer madsen

  Super fint indlæg! 🙌 Skal da helt klart ind og se super flying kids nu med min søn og niecer! 😍 Hvis jeg vandt, så ville jeg vælge alfabetet fra Bobles! Det kunne man sagtens få en masse sjove og lærerige lege ud af ☺️🍀🍀🍀🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Dejlig anbefaling af showet. Det vil jeg helt sikkert kigge nærmere på🙀💖 Jeg vil vildt gerne vinde alfabetet til min dreng og pige🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Uhh hele alfabetet til min smukker datter der bliver 5 år i år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Jeg vil gerne vinde alfabetet, min datter er meget interesseret i bogstaverne da hun skal starte i skolegruppen i børnehaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg håber så meget på at vinde så jeg forkæle min elskede søn Alexander på knap 1,5 år. Han er så glad for alt andet i bobbles og det ville være så fedt at kunne glæde ham med endnu flere ting fra deres vidunderlige kreative og motoriske legeunivers

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrissen

  Jeg vil gerne vinde alfabetet til min Spaghetti-Freddie som elsker at stave, men som godt kune bruge liiiiidt hjælp fra de fine bObles bogstaver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SOFIE

  Det ville være enormt fedt at vinde alfabetet til min søn som starter i skole på mandag og som ELSKER bogstaver og ELSKER at lave ord 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie S

  Det ville være alt for fantastisk at vinde det samlede alfabet, til ham jeg er tante for! 😍 Han blev 2 år sidste torsdag, og han elsker at tumle på det bobles han allerede har. Det ville være genialt, at kunne lære ham om alfabetet og at stave ord, samtidig med at han kan lege med det. Så jeg krydser virkelig alt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Alfabetet 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Rasmussen

  Ville være skønt at vinde alfabetet. Har en søn der starter i 0. Klasse her på mandag. Og ville da være hyggeligt at kunne overraske med en 1. skoledag gave 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Et tumle E til min nevø

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det lille alfabet til min søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria storm

  Hvis jeg var så heldig så skulle min Oskar have et stort O at tumle med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena leth Helsberg Jakobsen

  Hvis jeg er heldig at vinde,skulle det være det fulde alfabet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det lille alfabet til min søn der lige er startet i skole – det ville være genialt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ville vælge et S til min datter Sarah ❤️🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis jeg skulle være den heldige, ville jeg give det fulde alfabet til min søn, som er begyndt at vise interesse for bogstaverne. Han har lige lært at skrive sit navn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg elsker bobles – og som lærer, så synes jeg jo at bogstaverne er geniale. Jeg ville vælge hele alfabetet i mine udgave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde til min datter skulle det være tumlevogstaverne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde til min datter skulle det være tumlebogstaverne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Jensen

  Vi er stoooooooore fans af bobles og leger med dem vi har hver dag 😍 både datter og forældre kan lege med dem 🙈 Hollie viser hvordan man leger med dem til alle gæster vi får.
  Hvis vi vinder ville vi elske at vinde alfabetet 😍 Er sikker på at kommende lillebror/søster vil elske det lige så meget som storesøster 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Trefeldt

  Jeg vil rigtig gerne vinde alfabetet til min datter Josefine ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera Mikkelsen

  Ville vælge det store tumlebogstav H til lillesøster Hannah på 4 mdr herhjemme. Storesøster Andrea på 22 mdr. Har nemlig sit A og elsker at bruge det til at tumle på❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bøgh

  Jeg vil gerne vinde alfabetet til vores to tøser – den lille er lige begyndt at interessere sig for hvad bogstaverne hedder og den store er lige begyndt i skole, og begge elsker at tumle og bygge baner med bobles så er sikker på det vil give mange gode timers fælles leg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Salomonsen

  Ville give hele alfabetet til min datter, Sofie. Så meget leg og læring i det – perfekt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Det skal min søn vinde – han elsker at øve med bogstaver og de er oplagte til at træne lyde med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Sommerlund

  Jeg vil helt vildt gerne vinde alfabetet til min datter – det vil både give læring og rigtig mange sjove oplevelser sammen når vi skal lave både skæve, skøre og sjove ord sammen med selvfølgelig alle de ord vi kender og bruger allermest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville elske at vinde alfabetet til mine 2 drenge😁🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Ystrøm Nielsen

  Hvis jeg er den heldige skal min datter Ellienora have et stort E. Fordi hun er en rigtig tumling og jeg elsker at se hende lege og udvikle sig ved at bruge Bobles produkter 💃🏼👶🏼💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg ville elske at vinde et M til min søn Marius eller et J til mit lille donorbarn Johannes 💜. Det er svært at vælge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil vildt gerne hele alfabetet til min søn Magne – måske det kan hjælpe til at fange hans interesse 💙💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Hvis jeg er så heldig at vinde, så vil jeg vælge alfabetet til min søn. Leg og læring er en god kombi 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil forkæle begge mine unger, dog nok mest August lige nu, med bObles alfabetet! Han elsker tal og bogstaver, så jeg tror det vil være et kæmpe hit!
  Fin præmie i øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Ville elske at vinde alfabetet til mine ældste børn på næsten 5 og 3 år. De elsker bobles og er for nyligt blevet meget interesseret i bogstaver, så det ville være dobbelt begejstring at vinde alfabetet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej jeg ville så gerne vinde et stort A til lille Albert. Jeg følger selvfølgelig både dig og bobles på insta 😀. Rigtig god bedring med din stress, har selv været der det er trist… kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Jerome

  Ville elske et alfabet til mine to piger Alberte og Maya!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy Torholt

  Jeg vil gerne vinde hele alfabetet til min søn Aston

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Dybvald

  Min datter Nanna vil blive helt vild hvis hun vandt alfabetet. Hun er lige begyndt i 0. klasse og er mega klar til at øve bogstaver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Gerne hele alfabetet👏🏻👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ih ville elske at vinde hele alfabetet til min søn, der lige er startet i 0. Klasse, og til lillesøster. Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessie

  Jeg ville ønske at vinde det samlede lille alfabet. Jeg ville give det til min datter på snart 2 år, der allerede tror hun kan læse 🙂 Det lyder så fint når hun prøver, men der skal nok lidt bogstavstræning til endnu.. hehe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Krogh

  Vil give det lille alfabet til min nevø, der skal starte i skole 🍀🎁🇩🇰🌞💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte

  Et F til mine drenge 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Alfabetet

  Jeg har en søn på 3 1/2 som går meget op i bogstaver og det at prøve og skrive dem. Derfor ville jeg gi ham alfabetet hvis jeg var så heldig at vinde 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Min datter vil gerne have alfabetet, da hun er begyndt at vise interesse for bogstaver nu. Hun er 2 år og ELSKER bobles! Og mon ikke lillebror kan få glæde af dem også, når han bliver større 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Mangelsen

  Min datter Solveig ville blive så glad for det lille alfabet. Hun er vild med at sammensætte bogstaver, og øver på at lave ord 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil give præmien til mine tre piger. Da deres navne starter med A, A og E, må jeg hellere ønske mig alfabetet 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg vil gerne vinde alfabetet. Jeg ville forære det til Kalles nye klasse. Kalle er autist og er netop startet i en specialskole. Her går han i klasse med 4 andre meget søde drenge der alle har autisme. Jeg er meget sikker på, at de alle vil have stor glæde af bogstaverne i deres dansk undervisning. Børnene undervises også i sprog og motorik, så den ligger jo lige til højrebenet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde Andersen

  Jeg ville give det lille alfabetet til Min datter 💕💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Nissen

  Jeg vil gerne vinde alfabet til min søn og kommende lille blyp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Krydser fingre for et alfabet til min Karla Krudtugle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Ryt-Hansen

  Min søn og jeg vil gerne vinde et tumlebogstav 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Min søn skulle have bogstavet V som er hans forbogstav, han elsker det bobles han har så en mere til samlingen ville være perfekt 👌🏻😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min søn Yonas vil rigtig gerne have hele det lille alfabet så vi kan gå igang med at lære bogstaver at kende 🍀🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hele alfabetet til min datter på snart 4 år, da hun er meget interesseret i alfabetet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Vil elske at vinde alfabetet til drengene Otto og Hugo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Vi ville elske, hvis et tumlebræt flyttede ind hos os til samlingen ❤️ Til mine 2 pseudotvillingetøser og verdens bedste bonusbarn og storebror ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at vinde det lille alfabet til min søn Valter som er kæmpe bobles fan 😍❤☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Thomadsen

  Ihh jeg ville elske at vinde alfabetet til min datter. Pt er det ikke bogstaver der har den store interesse- men det kommer nok med alderen, og indtil da, er jeg sikker på at der kan stables mange tårne med bogstaverne. Vi elsker bobles herhjemme og også flying Superkids- de er så seje de unger 👯‍♂️👯

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg vil gerne vinde det samlede alfabet til min datter, der øver og øver sig i og stave sit navn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra J

  Ønsker tumlebogstavet M til min søn, Marcus:-) Følger Jer begge på Instagram!
  God søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg ville elske at kunne give hele det lille alfabet 🔤 til min datter Martha på 2 år som allerede er begyndt at genkende sit eget og mit forbogstav i bybilledet 🙈 det går så hurtigt… Stop tiden ❤️ men hun ville blive så glad for samtidig at kunne tumle med bogstaverne ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Friis pedersen

  Min datter Kaya ville elske det lille alfabet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Et tumle- F til Lille Frida. Hun er det ynggste barnebarn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara møller

  Til min skønne søn som elsker bogstaver, så ønsker mig det lille alfabet♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tove

  Jeg vil gerne vinde hele alfabetet til mine børnebørn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg mor til Agnes på 2,5 år som også er helt vilde med flying super Kids og gymnastik.
  Hun elsker at rulle sin ikea madres ud og hente hendes bobles myresluger og Slange til at hoppe ned fra og lave kolbøtter.
  Agnes skeler på øjnene og skal ved årsskiftet igennem en operation og skal være mindre fysisk aktiv, så alfabetet ville være skønt at kunne stable og lege med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil elske at give min dejlige diva på 9 mdr. Bogstavet E ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara K

  Sikke en god konkurrence @boblesdenmark!!! Hvis jeg vinder vil jeg ønske mig et stort “I” Tumlebogstav 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Janne

  Det lille alfabet til farfars skab når der er rolligerne på besøg – det kunne være rigtig sjovt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika lausten

  Ville være dejligt at vinde L som min søn kan få i 1 års fødselsdagsgave!❤️👶🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Pedersen

  Uha det lille alfabet vil mine to artister elske<3
  De er over alt lige for tiden, så lidt nyt og lærerigt vil være godt;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Hansen

  Min datter Lilja ville elske at få et L i 1 års fødselsdagsgave 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg ville elske hele alfabetet til skønne Villum som lige pt er meget optaget af bogstaver og bogstavernes lyd og form

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg ville meget gerne vinde et V for Viggo til vores yngste på to år:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville elske at vinde hele alfabetet til min søn 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Buus

  Tak for fif til forestillingen, især den med ikke at stille sig i køen inden forestillingen. Den fælde var jeg med sikkerhed faldet i.

  Jeg vil gerne vinde et stort F til min smukke Felix 💙

  Mvh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ville elske at vinde alfabetet til min skønne datter💕

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle kampe skal opgives