Køb dig glad - i sko (med rabat)

#Sorrynotsorry ! Og så kan du vinde 4 billetter til Flying Superkids som undskyldning – hvis ikke du vandt en bObles…

Ja, en lang overskrift må komme efter en lang stilheds periode… Og ja, jeg undskylder som sådan – men har altså holdt ferie og det er jeg faktisk ikke ked af. Tværtimod! Faktisk. Og ved ikke om jeg så helt mener det der “undskyld”, men på en måde høre det sig med, synes jeg. Og jo, jeg har savnet jer – men jeg har til gengæld nydt min familie og min kæreste i stedet. Og det skal der jo også til – og gerne mere end en gang i mellem for at det ikke skal ende i depression, skilsmisse og det der er værre. Igen! Man skal have tanket op engang i mellem – og holde fri fra de sociale medier, kravene, bloggen, mails’ne og billederne. Det er lidt svært for mig – fordi jeg egentlig føler at jeg svigter jer, men jeg nyder det også – og så er det at det hele bliver lidt rodet 😉

Så jeg ER altså ked af det – og så alligevel ikke.

Jeg har undværet Lilletut i freaking 14 dage!! Jeg overlevede – og hun overlevede!! Så langt så godt! Hun har stor-nydt de 14 dage, og jeg har (hånden på hjertet) også nydt det. Ikke stor-nydt men nydt. Og elsket at være alene sammen med kæresten – for vi har stor-nydt tiden sammen. Leget turister i egen by og været på kanalrundfart, drukket øl og spist is i Nyhavn, spist på Verdens smukkeste restaurant og været unge (igen) til Bas under Buen. Så jo, dagene er egentlig fløjet afsted i det bedste selskab – når nu det skulle være at Lilletut ikke kunne være med mig hele tiden.

IMG_3949

IMG_4029

Under Roskilde festivalen og indtil i søndags havde jeg en konkurrence kørende i samarbejde med bObles, hvor én af jer var så heldige at kunne vinde en af deres tumlemøbler – ormen. Vinderen trak jeg dagen efter, da Lilletut lige var ude for et mindre uheld om søndagen (hun er ok nu) der krævede at jeg puttede lidt ekstra om hende om aftenen, da hun havde ondt. Så ja, at være mommy-blogger er sgu ikke altid det mest præcise og pålidelige pga det der barn der, som altså ikke altid opfører sig snorlige og pålideligt. Så ja, undskyld igen (på en måde) at mit barns ve og vel liiiiige overtrumfede en rettidig lodtrækning. Men jeg ved jo at I er søde og forstående 🙂 Vinderen blev – hvis I missede det i kommentarfeltet og på IG – Sonja Zattlander der vil glæde hendes oldebarn med ormen. Sonja – svar mig med en mail med en adresse…for ellers må jeg trække en anden jo.

IMG_4070

Har I egentlig set “Flying Superkids” ??

Det har Lilletut og jeg…og shit de var mega seje! Helt igennem Superkids! Og selvom Lilletut blot var 1,5 år dengang var hun helt opslugt! Så JA, børn i faktisk alle aldre kan få fornøjelse af dem!! Egentlig er det lidt ironisk at sidst vi så dem var i sammenhæng med en mangfoldigheds familie kampagne som Livol har kørende. Mama, jeg og Lilletut symboliserede den lesbiske mangfoldige familie. Vi fremstod som en hel familie – udfordrede, men lykkelige og sammen. Og så var vi i virkeligheden lige akkurat gået fra hinanden ugen forinden og mama havde ikke den store lyst til at være med overhovedet. Men vi var med – og smilede på alle billederne og nærmest hele dagen igennem. Vi var mangfoldige – på mange niveauer vil jeg sige!! Du kan selv tjekke Livols kampagne ud HER og vurdere om du sys vi ser lykkelige og familie-agtige ud… Men trods setup’et elskede den lille Lilletut showet med de flyvende børn. Hun hujede, klappede og ville ind og være med i deres show. Hun hoppede, legede med hulahop ring og sjippede bagefter og var ikke til at drive derfra igen.

Skærmbillede 2015-07-17 kl. 21.44.48

 

Skærmbillede 2015-07-17 kl. 21.45.11

Og nu er Lilletut og jeg så heldige at være inviteret med til endnu et af deres shows! Så skønt – og jeg glæder mig! Og håber bestemt ikke at kærligheds-forholds-setup’et bliver det samme som under sidste show…for kæresten skal med!! Og dét håber jeg altså ikke går i stykker – ikke mere mangfoldighed på den front! Tak!

Men altså vi skal til showet – og DU kan også komme med sammen med din familie endda (du vinder nemlig 4 billetter)! Showet løber af stablen torsdag d 28. juli hvor de (Flying Superkids) gæster København.

Skærmbillede 2015-07-17 kl. 22.06.29

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar under indlægget her sammen med din mail, så du kan modtage billetterne. OG så bliver jeg jo så glad, hvis du følger mig på facebook (HER), Bloglovin (HER) og instagram (HER). Og karma er jo altid godt <3

Vinderen af de 4 billetter trækker jeg torsdag d. 23/7 kl 21.00. Vinderen annoncerer jeg i dette indlæg som den sidste kommentar 🙂

#winwin

 

32 kommentarer

 • Louise Valentin-Hvidberg

  Er sikker på at August og Valdemar vil elske at komme med ind og se flying superkids.
  Og se Vega igen hun er savnet i vs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhr du må hilse dem igen <3 Vega måtte overtale sin mama til at købe en ny sut – magen til Valdemars – for den skulle hun bare have!! Hun savner helt sikkert også de to små (søde) gavtyve 🙂
   Ha en god flytning hvis ikke vi når at ses 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Dreyer

  Åhh ville elske at kunne invitere familien ind og se dem! Skønt at du er tilbage! Men syntes nu der er noget befriende at selv jer bloggere også kan nyde ferie❤️ Min mail er skovdreyer@gmail.com dejligt at du har nydt ferien og super sejt at lilletut har nydt 14 dages skøn ferie! Forsat skøn sommer til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina Kjerulf

  Ville nyde at tage min lille familie med ind og se de sejeste gymnaster give den gas. Vi har længe talt om at vi gerne ville afsted og dette kunne ikke passe mere perfekt, da vi netop er gået på ferie forinden. Min datter og jeg krydser fingre for at vi er de heldige..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Truc//petittruc1981

  Det ville være er hit og gid familieudflugt. E-mail : trucci911@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Mine 3 børn skal inviteres med, de vil elske det! Fedt show de seje gymnaster laver! Jeg har set deres show for mange år siden og vil rigtig gerne have den oplevelse igen. Jam@mjk.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Langbo

  Det tror jeg Liva ville elske.. Så Katrine.. Denne gang.. Det må være lykkens gang! 🙂
  Camilla.langbo@mail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ville elske at kunne invitere min datter på 3, kæreste og lille søster med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Tror jeres tur bliver endnu bedre denne gang 🙂
  Jeg vil gerne vinde billetterne 🙂 – så kan familien komme på tur
  Knuser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Kathrine

  Vil elske at se showet med min datter på to. Vil invitere min veninde og hendes datter på 7 med. Vi vil hygge os max

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecka Lundkvist zanchetta

  Jeg vil tage min kone og hendes niecer ind og se det. Min kone har snakket om det i flere år og at vi skulle have pigerne med der ind, men det har simpelthen været for dyrt, så vil blive så lykkelig hvis vi vandt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Åhhh det er jeg sikekr på Cecilia & Nicolai vil elske 🙂

  Godt at høre at du har haft en dejlig ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilia K

  Åh det ville mine to børn på 5 & 7 elske. Vi skal ikke rigtig noget i ferien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Ja tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det tror jeg mine 2 drenge ville elske at se

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi olesen

  Det kunne være så fedt at overraske min datter med en flying kids tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læste lige artiklen du linkede til. Hvad er planen hvis lilletut skal være storesøster? Vil/kan I bruge den “gemte” sæd? Altså hvis man kan tillade sig at spørge så direkte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du må altid spørge direkte 🙂 Og ja, jeg har overtaget depotet selv – så exkonen ikke længere er med i det. Så ja, Lilletut kan stadig blive hel-søskede til nogen…hvis altså min krop stadig kan blive gravid!!
   Og så har jeg snakket en del med den nye kæreste om det – altså om hun føler at det er “mamas” sæd…men det synes hun ikke.
   Vi må se hvad hun føler når tiden blier aktuel til at påbegynde baby 2 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Spændende! Og tak for svar:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Henriksen

  Min datter på 6 år elsker Flying Superkids og jeg ville meget gerne kunne tage hende med for at se dem!
  minsandra_rose@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg ville elske at vinde, for så ville det være oplagt at vi tager turen fra Herning, for så at invitere vores 2 ynglingsfætre med. De bor desværre i Kbh, så vi ser dem slet ikke tit nok. Mens ungerne hyggede sig med FLYING SUPERKIDS, kunne jeg jo shoppe med verdens bedste kusine <3 Hvor ville jeg gerne være den heldige, dobbelt win win – ungerne ville få en oplevelse for livet, og jeg ville kunne shoppe med min kusine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ni

  Er frygtelig ked af det, men din blog er begyndt at sutte røv. Før i tiden var den interessant og sjov, men den er blevet til en stor reklamesøjle, og så blir den alså røvsyg at følge. Farvel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej dig, jamen det er jeg da ked af at høre!! Og sutte røv lyder bestemt ikke rart 😉 Min blog er en god blanding – og jeg i krise tider (i mit hovedet) så er der nogen gange lidt flere sponsorerede indlæg…de er nogen gange nemmere end dem hvor man servere sine følelser på et sølvfad!
   Håber du kigger ind til de andre indlæg…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville elske st dele oplevelsen med nevø Mikkel og niece Maria som begge er gymnaster og selvfølgelig deres onkel
  Xxx for at vi er de kanon heldige!!!

  Glitter. sommeris og solskin til dig grrrrriiiibbbb!

  Regnbuens@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salli

  Luna og Noah ville elske at opleve Flying Superkids ☺ – især o denne tid, hvor deres mor ikke selv er så “flying”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Det ville da være skønt at kunne invitere min søn med ind og se det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Lyngby Bødker

  Uhhhhh ville vi gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det vil både min Laura og min Storm smadder gerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja McDonell

  Mit navn er Sonja McDonell, 22, stewardesse schweiziske Airlines med 13 Oversea byer, meget bud med meget fantasier, også i min vidunderlige job. Jeg har læst i feltet Til belesbian er ofte udledt i familier, hvor mødre og søstre har denne tilbøjeligheder. Mine erfaringer i Brasilien bekræfte det. Det er en tradition der. Døtre lære det fra deres mødre og ældre søstre. Hvilke er dine erfaringer?
  Hilsen
  Sonja i sonjamcdonell@yahoo.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb dig glad - i sko (med rabat)