Status

Sponsoreret video – En hyldest til alle mødre, ja også dig !

Sponsoreret af P & G

At der for tiden er OL, har vist næppe gået nogens snude forbi. Og at der er en masse helt fantastiske og mega seje atleter, der skovler medaljer ind, har vi vist heller ikke misset – og da slet ikke nu hvor også de danske atleter out-shiner alles forveninger og bestemt også sætter deres præg på det hele i medaljerusen.

Vi kan sgu også her i Danmark ! Et højlydt og skingert anerkendende “Weeee” skal lyde, efterfulgt af et kæmpe “Tillykke” til dem alle.

Også til alle dem omkring dem. For det kræver både sin “mand” og sit bagland at nå helt til tops – eller halvt…eller bare være med ! Og så kræver det da også “sin mor” !

Os der er mødre ved hvor langt vi vil gå for vores børn. Bære dem gennem ild og vand. “Curle” foran dem som galt det livet. Og altid være der med støttende ord, kram og kys som minimum. Jeg ville i al fald ! Og min egen mor ville helt sikkert også – især med den høje skingre stemme råbende “KOM SÅ KATRINE, KOM SÅ KATRINE “!! (Been there, done that til MANGE af mine fodboldkampe som mindre !)

Mødre kan være pinlige (I should know), men for dævlen, hvor er de der også bare altid ! Også selvom de ikke ved noget om tingene eller egentlig fysisk kan ændre eller gøre noget. De er der bare og støtter. Om ikke andet så i ånden. Og det VED jeg bare også at DU gør – så mega high-five til dig som mor (med/uden en OL atlet til barn)…og alle andre mødre. Vi gør det alle så godt vi kan. Støt nu hinanden – også på de skrevne medier <3

Indlægget er sponsoreret af P & G – tankerne og teksten er mine egne som altid

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status