Træt, mere træt, alenemor...

Sponsoreret video // Yo-Yo fra Lidl til alle jer der gør julen speciel

…og her menes der helt sikkert ikke mig selv ! The Grinch bliver jeg også kaldt på jobbet, også selvom jeg virkelig prøver. Jeg prøver at komme i bare nærheden af lidt julestemning, om ikke andet så for Vegas skyld !

Men hemmeligheden er at det går ret trægt !

Vega har formenlig Verdens sløveste nisse herhjemme. For første gang i går fik den nosset sig sammen til at lægge en gave i hendes strømpe (og bamsernes strømpe). Den driller mest i selskab med og på foranledning af børnehavens drillenisse, og den drysser egentlig ikke særlig meget stemning eller andet af herhjemme. Til dens fordel skal dog siges, at den husker at lægge små chokolader ude foran dens nissedør til Vega.

Men det er en træt nisse. Ligesom Vegas mor.

Heldigvis skal vi ikke holde jul herhjemme bare os to (tre). Vi skal hjem til mine forældre og bedsteforældre og have and, juleslik (håber jeg) og hygge. Og min mor ordner det hele. Tror jeg. Håber jeg. Indkøb, madlaving og oppyntning – jeg skal bare sørge for at have vores gaver med. Jeg starter gaveshoppingen i morgen – eller i næste uge.

Til gengæld er Lidl’s julevideo faktisk fed. Og personligt kunne jeg godt bruge nissepige-danserne til lige at give lidt ekstra stemning 🙂 Eller lige at snuppe en pakker eller to fra en af de tjekkede damer…

_e9c1855-ret-01

Hvordan er det mon hjemme hos jer med julen ? Hvem sørger for julestemingen ? For slæbet ? For kokkereringen ? For gaverne ? Og julepynten ? Og alt det andet I formentlig nyder godt af ??

Indlægget er sponsoreret af LIDL

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt, mere træt, alenemor...