Træt, mere træt, alenemor…

Nu er det ikke for at søbe uden grund. Egentlig mere bare for at give et heads-up på hvordan jeg egentlig har det lige nu.

I bund og grund er jeg glad – jeg er egentlig lykkelig. Også selvom jeg hverken er sammen med Tuttis mama eller min eks-kæreste, men jeg er træt. Rigtig træt. Så træt at jeg har virkelig svært ved at få lavet alle de (indviklede) aftaler mellem de 17 parter (ca), som skal indvolveres når Vegsi skal passes og jeg skal lave bare et eller andet mig-agtigt….eller bare arbejde !

At være træt indvendig og så skulle koordinere minimum 3-5 parter, hvor minimum 2 af disse parter vil lave tingene om henad vejen og man skal starte forfra, det kræver sgu sin mand. Og jeg er ikke sikker på, at jeg er mand nok til det ?! Hvert fald ikke lige nu hvor jeg er træt.

fullsizeoutput_a05

Og hvorfor ALTING så skal foregå i de uger, hvor jeg har min Tutti, er godt nok et af mit livs store spørgsmål ?? Og ja, jeg kunne da bare lade være at tage afsted…men så igen..arbejde skal man, lægen skal man nogen gange og træne siger jeg jo selv til mine patienter at de skal…og nogen gange skal man vel også ud og forsøge at hive sig op på dating-stadiet aka til personalefest, nytårskur, kurser, årskongresser og ud med veninder…

I weekenden havde jeg ellers en hel weekend åben. Ingen egentlige planer – foruden at spise ude med mine kollegaer fredag – men jeg var træt. Jeg måtte endda afslå at tage på bar efter mad og drinks….fordi jeg var for træt !

Så er man altså træt ! For ikke at nævne at jeg lørdag sov til kl 11, stod op og gik ind på sofaen hvor jeg lagde mig og så Greys (Anatomy) til kl halv to…altså 01.30 !! Kun afbrudt af mama der skulle hente Tuttis cykel, og de små ture til køkkenet efter egentlig-ikke-mad. Jeg var for træt til andet, selv til at sætte en vask over. Og jeg elsker vasketøj; så er man træt !

Søndag ville jeg bryde trætheden med træning på et hold…”Stram-op” ! Og yep; det burde jeg så; men kunne bestemt ikke ! Halvt inde i en million squats, lunges og overhead-push måtte jeg give fortabt. Jeg var ved at besvime og kaste op på samme tid, min krop kunne ikke. Jeg prøvede mange gange, faktisk hele timen…men det gik ikke ! Ikke engang siddende kunne jeg lave nogen af arm-tingene. Det er sgu sørgeligt.

Til gengæld kan jeg her dagen efter berette at øvelserne, som jeg fik lavet, i dén grad virkede ! Mine muskler gør SÅ ondt ! Især i min lår. De DØR indvendigt – ikke bare sover men DØR ! Av for helv…. !

– Og vidste I så at DOMS (Delayed Onset Muscles Sornes – ømme muskler) faktisk gør at de muskler det gælder, vil være betydelig svagere i op mod 10 dage efterfølgende ? Derfor skal man faktisk være forsigtig med hvad man udsætter sig selv for (sportsligt) også lang tid efter at ømheden er væk… 10 dage er altså lang tid – og hvem vil ødelægge sit knæ ?!? (til gengæld kender jeg en du kan kommet til hvis du gør…mig !)

img_2107Så med smerterfulde lår – og mega hoste – sidder jeg træt i soafen (Vegsi er puttet efter en eftermiddag med julepyntning – mere om det en anden gang. Jeg er virkelig Grinch !) og ser mere Greys ! Pt er kl 22.34 og jeg er nærmest nøøød til at se et afsnit mere ! Damm you Viaplay…!

1 kommentar

  • MortilAV

    Hvor rammer du bare plet med din ærlighed omkring træthed – som alenemor kan man i perioder bare ikke svinge sig op til noget – hvilket, oplever jeg, kan være svært for omverdenen at forstå. Så hvor var det dejligt at blive spejlet i det! Rart ikke at føle sig som den eneste, der har det sådan:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt hjælp til julegave-shopping hos designers&friends - Få 100 kr til shopping og mulighed for at vinde 5000 kr mere...