Mor til to ?

Status

Der har været pause herinde nogen dage nu. Egentlig ikke med vilje overhovedet, men pludselig gik tiden…med gode ting egentlig – og så pludselig med nedtur, som åbenbart kun kunne kureres med rødvin. Jeg har logget ind flere gange, for så bare at glo på en tom skærm. Tankerne har kørt rundt – men ikke fortjent at komme på skrift – og computeren blev lukket igen.

Jeg har altid et snert af dårlig samvittighed sådanne dage, hvor der ingen indlæg kommer. Åndssvagt formentligt, men ikke desto mindre har jeg det sådan. Også blandet med et lille snert af nervøsitet for om I læsere så bliver væk. I al fald så håber jeg, at det hele bliver lidt mere “back to normal” når sommeren (!) er forbi, og vi alle sammen får lidt mere tid til at glo ind i en skærm igen. Altså normalt inde på bloggen – i mit liv er “normalt” nok lige lidt for meget at forlange… Formentlig !

Egentlig har jeg nemlig undladt noget – tror jeg, jeg har prøvet i al fald. Jeg har undladt at fortælle alt for meget omkring mit følelsesliv (“kærlighedsliv”) – og spørg lige om det for mig, som er én stor gang følelser, bare lige er pisse svært ?!?! Øh JO, det er nærmest umuligt !! Jeg tror også, at det er derfor, at det tit har været svært for mig at skrive noget som helst ! Når det der brænder på og fylder ALT ikke kan fylde på skrift, så skal man (jeg) altså have et helt specifikt emne at skrive om for at kunne overhovedet !

Jeg har vist skrevet om lidt hist og pist at jeg har set/snakket med min ex-kæreste (ikke ex-kone men hende den anden) lidt igen. Det er både en under- og overdrivelse på samme tid. Siden min operation først i maj har vi nemlig haft set hinanden. Ikke som kærester, men alligevel set hinanden meget. Det har været så dejligt – men samtidig så pisse frustrerende, da vi ikke har været samme sted. Det har om noget været en rutschebane, hvor især mine følelser har været afprøvet (og skuffet) til det maksimale. Lige pt har jeg ikke tal på, hvor mange gange min ex har “disset” mig i de mdr, men i al fald er det (formentlig) endegyldigt slut nu.

Tror vi satte punktummer igår.

Ikke at jeg ville. Overhovedet. Jeg vil det helt stik modsatte. Men efter så mange afslag både på skrift, mundtligt og – de værste – de usagte, vidste jeg bare, at jeg var nød til.

Pis os’ !

Tror hun var lettet over det. Men hold nu kæft hvor er jeg træt af at skulle være den der initierer sådan noget; helt lige som med min ex-kone. Freaking ‘aij !

De to sidste aftener har været hårde – og som sagt behandlet med rødvin ! Og så i morges hvor jeg egentlig var oven på, så starter jeg med pludselig at lægge mærke til hendes tandbørste i kruset, for derefter at lukke computeren op og så få en gammel sms-korrespondence lige direkte ind i fjæset. Altså en af dem fra i vinters, hvor hun bare var pisse sød og jeg var en ditto sur kælling ! For helvede også – man kan jo ikke drikke rødvin om formiddagen med et sygt barn !

Status:

Kærlighedstraumer: 1 (giga)

Sygt barn: 1

Rødvin glas drukket i dag: 0

Kaffe kopper drukket: 2 + 1 up-coming

Pepsi max: forhåbentlig 1 ditto up-coming

Chokolade spist (udenom “kuren”): 3 stykker + X flere up-coming. Formentlig og forhåbentlig !

IMG_0805

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor til to ?