VIND Brandstationen fra LEGO CITY

Diverse Black Friday tilbud og rabatter #altgodt

reklame (affiliate links)

Altså…”Black Friday” er og bliver et amerikansk koncept, som højst sandsynligt er kommet hertil for blive; og så kan vi li’ det eller la’ vær’ !

Jeg er splittet ! Jeg er egentlig ikke til ting, som andre diktere mig (spørg bare samtlige lærer gennem min tid, veninder, ex-kærester, min boss og mine kollegaer – nå, nok om mig)… Så bliver jeg faktisk mest at alt lidt modsat. Men altså, jeg kan bestemt også lide at spare penge ! Både fordi jeg er lidt nærig sparsommelig – og så fordi jeg som fysioterapeut i det offentlige og deltids-blogger ikke tjener al verden. Og nåhr ja, så er jeg enlig mor også.

img_2063

Så når nu diktaturen står på en million rabatter, så bliver jeg sgu nok lidt vendekåbe-agtig ! For pludselig tænker jeg julegaveshopping, “nødvendig” shopping til mig selv (og Vega), og får helt hjertebanken ved tanken; JEG SKAL NÅ DET ! Og helst før alle andre… Og så er det jo pay-day liiiige om lidt ! Så er sådan en påduttet tradition pludselig okay. Mere okay i al fald, for jeg følger faktisk Mads Nørgaard i hans udtalelser omkring kvælningen af butikkerne (især de mindre), forbrugssamfundet og alt det mega kommercielle i sådan shop-fuldstændig-outrageous-a.m.o.k. dage.

Men…når det er sagt, så vil vendekåben her da lige give jer (et forsøg) på et overblik over bare nogen af de gode tilbud…og føj endelig selv til listen og del med andre I kender…

Puha, det var seriøst en masse…. Jeg skal have kigget efter et nyt ghd glattejern, sonos højtaler, KUBUS 8 stagen..og så lidt julegaver til Tutten – og mig selv. Og min søster 🙂 Hvad kigger du efter ??? Og har du fundet andre uundværlige rabatter, der ikke er på min liste her ??

4 kommentarer

  • louise

    Vistaprint har også stor rabat. Jeg sprede 500 kr på kalenderne til familien og julekort. Det synes jeg var en ret stor besparelse 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Ej tusind tak for en meget fyldestgørende liste. Jeg går amok i aften, så skal der købes julegaver 🙂 (og en Levis t-shirt til mig).

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND Brandstationen fra LEGO CITY