Slut Prut...

God bryllupsdag til mig – og 500 kr til Fisketorvet til jer! #samesamebutdifferent

 photo 43cdb429-202e-4439-afd4-da5d2ff5f559_zps5a0ea330.jpg

I bunden af dette indlæg kan DU vinde 500 kr til brug ude på Fisketorvet i hvilken som helst butik du vil…altså som i ligegyldig hvilken butik du vil, du bestemmer helt selv! Er det mega fedt eller hvad?! Men for at du ikke bare skal smide din kommentar nu og skride, så vil jeg altså lige trække dig igennem min anden bryllupsdag inde jeg fortæller dig om hvordan du vinder…snedigt!

(jaja, jeg ved du bare kan scrolle -but dont! Please!)

Konen og jeg havde igår bryllupsdag (d 13.10), det var den anden af slagsen ergo må vi have været gift i to år! Og hvilke år…maraton-fødsel, kiksede syninger (ohh yeah!), strækmærker, ingen hanky-panky, ingen søvn, sygdom, utroskab, krise og kulminationen; et brud! Jamen “Tillykke Katrine, hvad lavede I så på dagen!?”

ARGH!

Behøver jeg sige at dagen igår var en roller coaster af de grimme?! Tror jeg var gennem det meste af følelsesregisteret. Om dagen på job fik jeg fortalt vores historie og blev helt ked af det på ny, for så at komme hjem til den største buket blomster og det sødeste søde kort. Fra konen! Ohh shit! Glæde, sorg, fortvivlelse og overraskelse var som blandet ned i en flaske med masser af brus, hvor låget bare popper af overspænding. Fuck! Det kunne jeg egentlig ikke helt håndtere; for hvad mente hun nu med alt det?! Var vi samme sted i tankerne og følelserne eller var vi nu hver vores sted og milevidt fra hinanden?! Og shit – jeg havde jo ikke købt noget til hende? Goddammit!

Så fra at have gået hele dagen og følt mig meget stakkel, så var det jo lige pludselig mig der var en kold skid. Lort – jeg havde jo overvejet ideen om en gave til konen, men tænkt at det ville være kikset når nu hun jo helt sikkert ikke gav mig noget! Goddammit – loose/loose!

Så jo, jeg blev faktisk overordentligt begavet på min anden bryllupsdag, og jo jeg fremstod selv som en dum, kold og glemsom skid, så nu vil jeg give en af jer en gave (sammen med Fisketorvet) i stedet. Du behøver ikke at have børn for at deltage, men du skal fortælle mig hvad du mener børnevenlig shopping er (om det så er et sted med børnene låst inde i et legeland, I won’t judge you!) og altså skrive det (sammen med din mail adresse) i kommentar feltet nedenunder indlægget her. Og så lige følge min blog HER

– Gavekortet er sponsoreret af Fisketorvet 

37 kommentarer

 • Jamen, I er da gået fra hinanden, så skal man da ikke give gaver og blomster, altså! Du er da overhovedet ikke en kold skid!!!
  Nå, men ordentlige puslefaciliteter – ikke det der roderi på gulvet eller de der kolde stålophæng uden pude. Stakkels lille numse, siger jeg bare. Stik mig så det gavekort;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Fisketorvet har i mine øjne gjort det helt rigtige. En babylounge hvor man kan sidde i fred og amme, varme flaske eller hvad der nu skal til. Derefter er der glimrende puslepladser, så man ikke skal stå i en kæmpe kø for at kunne få skiftet sin baby/barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Ønsker det bedste for dig og konen om det så skal være sammen eller hver for sig 🙂

  Børnevenlig shopping for mig er:
  Gode puslefaceliteter, mikrobølgeovn til at varme mælk/grød/mos, amme område, børnevenlige caféer i området som er lækre (nej tak til familie restauranter som Jensens) , gode parkerings muligheder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Synes nu ikke du er kold! Forstår da godt, at du bliver forvirret.

  Gode pusle faciliteter er et STORT must!!
  Samtidig ville en kop holder i vognen og evt en pude, være skide godt, for hold da op, hvor er der blevet spildt juice übber alles og klaget over, at vognen er kold 😉
  Ellers børnevenlige restauranter/cafeer, hvor ungerne godt må rende lidt rundt, uden man nærmest bliver nedstirret, af en sur tjener!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Jannsen

  God børneshopping er et legerum til de ældre søskende mens man giver den lille mad. Rene og pæne pusselpladser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej dejlige K. Du er skøn-husk nu det! Jeg kan bedst lide at have mine børn med steder henne hvor der er mad. Altså hvor de kan få en bolle i en bager, få en småkage på en disk eller et bolsje. Det elsker de og det er anderledes. Ellers er vogne som har ” indbyggede” biler altid et hit hos min søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op en rutsjebanetur!

  Børnevenlig shopping?
  Ved de helt små poder er alfa og omega helt klart amme- og puslefaciliteter.

  Med en 2,5 årig dreng synes jeg det er mega fedt med et børnetoilet, så vil minimonsteret nemlig gerne tisse i toilettet. Win win!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Thestesen

  Kold skid er du næppe……..( hvem fanden sender også blomster når de har slettet en på facebook)

  Shopping er kun børnevenlig uden børn ( de gider jo ikke andet en for balloner og is) med mindre de skal have nye sko….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Nørregaard

  Børnevenlig shopping er når man først og fremmest har tid, og lyst til at have sine børn med i butikker. Der er dage hvor man kan være nødt til det, og dage hvor shopping bør være en alene-med-mig-selv-ting, og dage hvor en shoppingtur har børnene i fokus og hvor man selv har lidt overskud både på økonomi- og energikontoen. Børnene skal kunne placeres i de der skægge indkøbsvognsbiler, eller som minimum have sin egen lille vogn. Et pit-stoppested til vigtige fornødenheder til barnets både den ene og den anden ende er bestemt at foretrække, og så er turen særligt skøn hvis ungerne også kan få lov at lege undervejs. Kan de så oven i købet få sig nogle lækre ting, så kan både både børn og forældre gå glade derfra. Som både indfødt og bosat Bornholmer står især Fisketorvet som en dejligt minde, på
  min allerførste udenøs shoppetur med næsten nyfødt baby, med ammestue, store puslepladser og masser af muligheder for at shoppe igennem i ro og mag, mens lillemanden sov til middag:0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Børnevenlig shopping (fra en som ikke har børn, og som er helt urealistisk :p) burde da være et lækkert lege område, hvor forældrene trygt kan aflevere deres børn til pædagoger, som så passer børnene, imens man for gjort sine indkøb.. Win win for begge parter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Stegger

  Hej kolde Skid;-)
  Så sent som i går skiftede jeg ble i et bagagerum på den mindste, så et sted med indendørs parkering er, åbenbart, et must;)
  Men ellers et sted hvor jeg ikke skal tysse på mine børn, så jeg ikke behøver at bestikke dem til tavshed. Hvis der er noget at se på, fx fisk 😉 så de er underholdt mens jeg forsøger at få pusten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Dybvad

  Når Sebastian skal med ud og handle er det en fordel med gode parkeringsforhold, brede gange i butikkerne så der er plads til klapvogn/indkøbsvogn, områder med plads til at han kan løbe og gode puslepladser! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Med et blebarn i husstanden er gode puslefaciliteter et must! vh Pia p.lindehoej@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winni

  Uh god give away

  Gode puslefaciliteter, børnevenlige mad steder og rigtig gerne en legeplads eller anden underholdning hvis ungerne lige har brug for et break

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Truc//petittruc1981

  Åh det kan ikke være nemt-og så forvirrende. Men husk at fokuser på dig selv! Blive hel igen, så ved man aldrig hvad fremtiden bringer! <3
  Og børnevenlig shopping-er der nogensinde noget som er børnevenlig shopping medmindre man har en præ-teenager som gerne selv vil købe sit tøj (bare rolig jeg er der kun næsten med min pige på halvandet år!). Men hvis man så absolut skal have dem med (hvilket jeg ofte gør), så er det vigtigt at sørge for snacks og drikke til dem-så kan de holdes hen i lang tid, mens de sidder i indkøbsvognen og hygger. Ja det duer vist kun hvis man er i center, hvor man så også kan få en gratis handlebolle i Føtex 🙂 OG så synes jeg altid at jeg skylder dem en tur gennem legetøjsbutikken (oftest UDEN at købe noget) og/eller tur på rutchebane, hvis der findes sådan en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  For mig er børnevenlig shopping oftest i centre. Især hvis der findes et familie område med microovn og gode puslefaciliteter, der må også gerne være en legeplads og familievenlige spisesteder som f.eks. Jensens bøfhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, den præmie gad jeg godt at vinde, Katrine 🙂
  For mig er børnevenlig shopping helt klart, hvis centret har tænkt på aktiviteter henover dagen – især i weekenderne. Der skal ikke mere til end en bamse der deler små kiks ud fx. Det elsker min lille Asli i hvert fald.
  KH Emma 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Børnevenlig shopping er når der er tid til alle parter, hvor man kan stoppe op og lege ind i mellem. Hvor man kan kigge på ting der interesserer børnene. Feks legetøj, spil og bøger, dyre butikker eller udstyr.. Pauser med mad og hvile og hygge..
  /Lone (lone.neve@gmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina

  Elsker IKEA, hvor børnene kommer bag lås og slå 🙂 så er det sagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Der skal være plads til ungerne – plads til at de kan løbe noget af energien af. Også dem som ligger i barnevognen. Plads til børn i alle aldre – tumling og ammebabyerne. Min dreng på 11 måneder kan ikke holde ud at ligge i barnevognen på en shopping tur – han skal ud at kravle – og at bruge kroppen!!! Og min datter på 3 år skal også bruge kroppen – så er de nemlig sjovere at shoppe med 🙂 Og måske kan jeg forestille mig et par mandemagasiner og gratis kaffe i legeområdet – for ofte kan jeg forestille mig at mor lige går i de kedelige butikker alene, og så kigger far efter ungerne i legeland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amanda

  Legepladser til børnene, så der kan bruge deres energi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Børnevenlig shoppig er for mig: gode amme og puslefaciliteter, sjov og udfordrende legeplads samt børneglade restauranter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  Børnevenlig shopping er butikker uden trappetrin, når man har barnevognen med! Elevatoren i Zara er jeg pjattet med! Men har ikke været i Søstrene Grene siden min datter kom i januar! Aaarrgg!! (Zara og Søstrene Grene i Kbh)

  Og hvor vildt med buket efter alt der er sket? Det ville også forvirre mig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg har 3 børn. En bruger fortsat ble så her er et puslerum et plus. En anden har lige smidt bleen men har korte ben og han vil helst stå op og tisse, så børnetoiletter er et hit. Generelt bare toiletter inden for rækkevidde for de små siger jo altid til i sidste øjeblik og så styrter jeg afsted gennem indkøbscentrene med 3 børn i hælene. Toiletbåse der er store nok til at rumme mor og 2-3 børn, når ingen vil stå udenfor døren og vente. Er det mon muligt også at presse en indkøbsvogn ind gennem døren til toilettet så indkøb, overtøj og tasker også er under opsyn…
  Små oaser eller akvarier hvor der er aktiviteter til børn, så der kan holdes pause mellem butikkerne. Børnevenlige spisesteder. Handle-bolle til børn. Plads til indkøbsvogn/klapvogn mellem tøjstativer m.m. Indkøbsvogne i børnestr er altid et hit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mmm… Er meget glad for Salling – LEGEROM og udestillet legetøj man må med lege med;o

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Dreyer

  Jeg elsker din blog og din evige ærlighed! Har fulgt dig på blogloving.. Men kan ik helt hitte ud af om du er blevet væk eller jeg er teknisk udfordret! Anyways- nogle gange er det altså også helt fint ikke altid at give igen!!! Med alt det lort du har været igennem og pt tumler med fortjener du 1000 buketter! Nå men vdr børnevenlige indkøbs muligheder er mine unger nu 3 og 6 og her er det et hit hvis der er en indendørs legeplads hvor de lige kan brænde lidt krudt af når tiden står stille for dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Tusind tak for dine pæne ord 🙂 De gik totalt lige ind – OG så var det faktisk dit nummer min app trak ud 🙂 500 gange TILLYKKE med din præmie… Send mig en mail på Kat_56@hotmail.com og så får du din præmie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Respekt, du klarede dagen! Er bange for at jeg havde sneget mig ned til bageren efter kage og direkte hjem igen for at gemme mig under dynen… selvfølgelig med lille blobber.

  Børnevenlig shopping er;
  Når de ansatte i butikken IKKE sender dig ‘blikket’ – bare fordi det ikke alt er en dans på roser at have lille blobber med på shopping.
  Når pusleområdet er tilgængeligt, rent og pænt.
  Familie toiletet til voksen/barn er totalt cool i min verden.
  Sidst men ikke mindst brede gange, for JA vi SKAL ha barnevogen med ind i butikken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Børnevenlig shopping indebærer i høj grad, at der bliver lyttet til barnet/børnene. Min datter kan sagtens klare en del butikker, hvis det er på hendes præmisser 🙂

  http://Www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tillykke med bryllupsdagen – jeg er imponeret over at I overhovedet husker den 😉 Herhjemme er det først når min mor ringer og siger tillykke at vi kommer i tanke om det 😉 Eller det vil sige i år huskede vi det, men der har vi også været gift i 10 år :O

  Efter at jeg har fået børn (3 stk. den sidste for 6 ugers siden) så er jeg blevet rigtig glad for centre med pusle/amme muligheder, mange butikker samlet og en mulighed for at underholde ungerne 🙂

  Fisketorvet er rammer meget godt det min familie har brug for når vi skal på shoppetur <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Mangelsen

  Børnevenlig shopping, er det ikke det der shopping hvor børnene bliver passet hos farmor & farfar? Som forøvrigt er særdeles venlige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må sige, at jeg ikke synes at børn og shopping er noget som hører sammen. Men, hvis det endelig skal være, så er en babylounge, hvor man kan sidde i fred et godt bud. Til de større børn måske også en indendørslegeplads, så der kunne være en slags afbræk og man lige kunne være nærværende i noget barnet syntes var sjovt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • øv med følelser der flyder over:'(
  Du er da helt sikkert ikke en kold skid.
  Men kam godt sætte mig i for sted. Og sender en virtuel krammer. Og trods alt tillykke med dagen.

  Børnevenlig shopping. Jeg er tæt på at tage dig på ordet med at afsætte ynglet i legeland… Meeen skal jeg være lidt mere konstruktiv. Så tænker jeg noget med god plads i butikkerne til fx barne/klap-vogn. Masse af steder at sætte sig med børn (dertil indrettede str møbler), til både medbragt og købe mad. Mulighed for bleskift uden at ligge akavet på wc-gulv. Mulighed for at købe ordentlig mad til bÅde mor og barn. Legemuligheder (gerne gratis, har set mange steder syd på hvor en lille legeplads er opstillet og så har man selv opsyn).

  Og tak for gaveregn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dyveke

  Sikke en bryllupsdag (og sikke et par år…). Jeg håber at det bliver nemmere og nemmere med tiden.

  Børnevenlig shopping. Hmm med helt små børn er det god plads til at komme rundt med barnevogn, gode puslerum og et roligt sted at give mad. Med lidt større børn er legeområde sikkert meget fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Børnevenlig shopping er til mine drenge fx. Emporia i Malmø, hvor legepladsen ikke kun er et sted, men på 2 etager og ude midt på “gangen”. At der som der er i Fields og på fisketorvet gode puslerum og med mulighed for at få varmet en flaske – når man har mindre børn.

  Men altså, sådan HELT børnevenlig shopping, er at drengene kommer hjem til mormor/morfar eller farmor/farfar og så tager jeg alene afsted eller sammen med manden. (må man gerne svare det?? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Østergaard

  Med en lille dreng på 8 uger er ammerum og pulserum ret rare at have tæt på:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shannet Nieden

  Børnevenlig shopping er, at læsse ungerne af hos mormor og selv gi den gas 😉 kh en mor til 4 teens 🙂
  Ønsker dig alt det du har brug for fremover 🙂
  Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut Prut...