Om at savne introvert eller ekstrovert

Så er Lilletut hjemme…og vi græd os i søvn!

Totalt mixed emotions idag! Har glædet mig SÅ meget til at få Lilletut hjem igen, og trådte formentlig en lille bitte bitte smule hårde på speederen for at komme hen til hendes vuggestue i dag efter job. Jeg var ved at tilbagelægge stykket fra bilen og ind i vuggestuen i løb og sprintede nærmest op ad trapperne til 3.sal (hvem ligger en vuggestue i et etagebyggeri?!) for at skære sekunder af tiden uden Lilletut. A L D R I G har jeg savnet nogen så meget!
 photo DDC1B543-E516-4E27-ABC8-8E317BED4B14_zpsei1dkdwz.jpg

Og så sad hun der i stolen blandt de andre børn og spiste små æggesalat-madder. Hun så SÅ stor og voksen ud. Lige før jeg ikke kunne kende hende – og ja, frygten for at jeg ikke ville kunne kende hende sad i mig, da jeg åbnede døren ind på stuen. Men selvfølgelig kunne jeg det. Der sad hun – kiggede op med det samme og sagde med høj, lys og klar stemme: “MIN MOR”! Åhr jeg kunne have dånet på stedet. Min mor!

Inden vi skulle hjem og slappe af, skulle vi lige ind om et af PR-bureauerne nemlig det virkelig fine Noise-PR, og sige hej på deres pressedag. Jeg havde tænkt at gøre det uden Lilletut først, men jeg kunne bare ikke vente med at få hende hentet og være sammen med hende. Hun skulle med. Min Lilletut.
 photo 9552E30D-F9BA-485E-8E01-015E44903649_zpsodah11tq.jpg

Inde hos de skønne damer hos Noise fik vi set de super lækre forårs styles fra Soft Gallery, Petit by Sofie Schnoor, Billybandit og Billieblush. Og wouw der er godt i vente kan jeg bare fortælle jer. Moren glæder sig i al fald! Mens jeg fik en sludder med den søde Desireé legede Lilletut med deres fantastiske bObles ting og med alle deres pyntedyr. Hun var ellevild. Især da hun fandt ud af at lege fangeleg med mig – jeg var ikke lige så ellevild kan jeg godt betro jer. Forstil jer lige Lilletut løbe skrigende igennem de pæne lokaler; “DU KAN IKKE FANGE MIG” i lidt for små gamle pink joggingbukser og en sweater i sarte douche farver og små leo/glimmer/røde sneaks. Ohh my HVORFOR har jeg ikke pænere tøj liggende i vuggestuen???? Og hvorfor havde mama i morges ikke taget højde for vores fine visit efter vuggestue?! Mænd!! (nåhr nej…mama!!)
 photo F13321B7-E051-4082-BEAF-5FCB46E126C7_zpsgldxojua.jpg

 photo CF329C92-9721-4AF9-B605-0F5E16AD783E_zps91mtklna.jpg

Vel hjemme efter mega sukkerchok i alle deres lækre ting inden hos Noise, fik vi slappet af Lilletut og jeg. Vi fik gearet ned og puttet. Vi sad helt tæt og så lidt ipad uden at snakke – og holdt i hånd. Vi lavede mad sammen (med ipad-bedste-vennen også) og spiste i ro og mag. Efterfølgende bad Lilletut igen om at sidde stille i sofaen og se lidt ipad. Og det fik hun lov til. Alt i alt virkede det som om hun havde sindssyg meget behov for bare at sidde tæt og afklimatisere – fra vuggestuen og fra at have boet hos sin elskede mama i 5 dage. Hun var så træt og faldt næsten i søvn på sofaen, men selvfølgelig livede hun fuldstændig op så snart tænderne var børstet, nattøjet på og hun var puttet inde i sengen. Så der begyndte kaos!

Jeg var for blød, for rørstrømsk og slet ikke bestemt nok. Jeg indrømmer det og føler mig som den dummeste mor. Jeg lod Lilletut kører mig (og sig selv) rundt i manegen ved at hente først det ene sovedyr så det næste, det tredje og det tiende. Så skulle hun se ipad, så skulle hun ikke, så skulle vi læse bog og så ikke. Det endte med jeg prøvede vores gamle rutine. Men det fungede selvfølgelig ikke ovenpå det virvar. Samtidig med alt det her blødte mit hjerte. Jeg græd indvendig og havde mest lyst til at tage hende op og knuge hende tæt ind til mig og fortælle hende hvor meget jeg elsker hende, og hvor ked afdet jeg er over situationen. Jeg føler mig skyldig. Jeg føler jeg ødelægger mit barn i denne skilsmisse. Jeg føler at jeg svigter hende. Og så kan man jo ikke fuldføre noget som helst, og da slet ikke et putteritual.

Efter at have prøvet at gå ud, hvor hun bare græd hjertesskærende og råbte: “MIN MOR”, “MIN MOR”, “MOOOOAAARR????” Så kunne jeg ikke mere. Jeg gik ind og tog hende op – hendes lille krop klyngede sig ind til mig – og så kunne jeg ikke andet end at tage hende med ind i min seng. Vi lagde os tæt og holdt i hånden, og hun fladt til ro med det samme (efter lige at have skreget på ipad i 30 sekunder) og faldt i søvn. Jeg græd. Tårerne trillede varme ned ad kinderne på mig, og mit hjerte skreg bare af smerte! Fuck hvor føles det ondt, umenneskeligt og pisse uoverskueligt at skulle igennem dette hver 14.dag! Og har Lilletut mon lige så ondt?? Tænk hvis jeg ødelægger hende indvendigt – tænk hvis hun allerede nu mister troen på folk. Tror at alle går fra hende. At hun bliver valgt fra og svigtet. Jeg føler virkelig at jeg failer så big time her! Tænk sig at splitte den familie som skal lade hende vokse op i harmoni og kærlighed fra begge forældre på én gang!

Fuck shit!

By the way – husk lige at I kan vinde denne lækre pakke HER

 photo 73d7e27b-9642-4743-a167-67f503b79bf7_zps1a749db7.jpg

14 kommentarer

 • Maja

  ❤️❤️❤️ Åh det er altså hård læsning!! Du må altså ikke være så hård ved dig selv! Du ødelægger ikke dit barn! Du fylder hende med kærlighed og de samme gør lilletuts mama! – du giver hende det bedste af din verden og omvendt når hun er hos sin mama. Det er en kæmpe omvæltning i hendes liv! Men du skal bare blive ved at holde i hånd og ligge tæt! Den kærlighed er jeg ikke i tvivl om at din skønne lille pige mærker! ❤️ – når det er sagt, så har jeg ingen forudsætning for at vide hvad du går igennem, og den smerte du har ved at skulle undvære dit barn i 5 dage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Tak søde dig! Og nej, jeg prøver ikke at slå mig selv oven i hovedet hele tiden – men det er svært! For føler sgu jeg failer lidt for tit!! Jeg synes det er umenneskelig hårdt at skulle klare alting selv – og når det så ikke virker til at lykkes så er det jo kun min skyld!!! Jeg vil følge nærheden og trygheden til døren….
   kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhr søde dig… Så tudede jeg også næsten! Kan kun forestille mig, hvor hårdt det må være. Men du ødelægger ikke Lilletut!!! Det er klart der er en hård tilvænningsperiode. Synes absolut du skal beholde hende i sengen <3 Kram til dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej da, bliver da helt ked af det!

  Men tror mere hun var blevet “ødelagt”, hvis hun skulle vokse op i et hjem hvor parforholdet ikke fungerer, så det er nok bare en tilvænningsperiode! Og min niece på 3 (med den såkaldte kernefamilie) ja hun skriger sgu’ også “min moar” når noget lige går hende på!:-)

  Virtuelle kram herfra, Tina/ http://www.vitterligtv.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Tak TIna 🙂 Og ikke bli ked af det 🙂 Men ja børn i kernefamilien kan selvf også blive kede og råbe på mor, i vores situation er jeg bare så bange for at gøre noget forkert!!! Alt bliver analyseret…
   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver snart bedre, det lover jeg! Kamma var også helt fra den i starten, de skal jo lige lære den nye hverdag at kende 🙂

  Masser af kram til dig og Lilletut <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • By_ric

  Puha en godnat læsning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Åh, slyngevugge til en desperat mor, der mangler søvn (=mig), og resten af herlighedernd til dejlige veninder, der snart føder lækre babyer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Du smed lige kommentaren forkert sted, men jeg tog den med i lodtrækningen alligevel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, du er dejlig, du er. Så længe du bliver ved med at handle, som du gør, kommer du aldrig nogensinde til at ødelægge hende. Jeg er bonusmor til en dejlig pige på nu 9 år, som har været det samme igennem som Lilletut. Og hun er på ingen måde i stykker. Det vigtigste er, at du og Mama begge elsker hende og finder en måde at være fælles om hende på uden at tale grimt om eller til hinanden, når Lilletut er der. Når hun kan se, at i to, som er de vigtigste mennesker i verden, er enige om, at jeres liv er lige som det skal være, så lærer hun også at trives med det. Min bonusdatter siger altid, at far og mor er gode venner, som ikke kan finde ud af at bo sammen – og så er den ikke længere.
  Det skal nok gå. Du er en god mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Åhr TAK Jelena <3
   Men shit – jeg er bare SÅDAN en dårlig taber!!! Og jeg føler jeg har tabt…så har lyst til at straffe mama…altså meget! Puha, jeg skal virkelig hanke op i mig selv – og styrer mine teenage følelser….
   Men jeg gør det for Lilletut !
   Ja sgu!
   Og så sys jeg DU er mega sej i forhold til din bonusdatter…hun er da heldig at have to forældre der er venner…og en bonusmor der også er der for hende 🙂

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at savne introvert eller ekstrovert