Win-win situation - for jer (OF COURSE) igen...

Undskyld jeg roder…

…både her og i mit hoved! Okay måske mest undskyld for at jeg roder lidt på min blog, for det er jo nok den i mest har direkte indsigt i. Mit hoved kigger I vel trods alt kun ind i via min blog, og så dækker undskyldingen omkring rod på bloggen vel?! Win-win jeg er dækket ind! (skal siges i rim)

“Rod i dit hovedet søde Katrine..??” tænker I nok. Og ja, tro det eller la’ vær – det roder at gå fra sin ægtefælle! Her skulle meget vel have været den smiley der med lukkede øjne rækker tunge og krænger ansigt. For jo for dævlen; pisse meget rod! Man mister jo ikke bare sin ægtefælle men også sin allerbedste ven. Vennen man delte alt med, fortalte alle de daglige mere eller mindre spændende historier, grinede med, jokede med, var alvorlig med og skrev godnat til hvis man ikke var sammen en aften. Hold nu kæft hvor synes jeg det er grænseoverskridende ikke at have min bedste ven at skrive godnat til. Selvfølgelig mangler jeg hende også til de andre ting, men det der med at gå alene i seng – og så være alene også “på sms fronten” det er sgu mærkeligt!

Også roder jeg også lidt på bloggen med alle mine konkurrencer, der lige overlapper lidt og nogen gange kommer ud uden trækningsdato!! Ihh altså Lilletuts mor!! Så tænker lige at lave en lille opsummering…

  • Du kan vinde fede 500 kr til brug på Fisketorvet i INDLÆGGET HER. Jeg trækker lod om vinderen på mandag d 20.10 kl 20.30, så du kan nå det endnu…. HER
  • Du kan vinde den mega fede sovepose med tilhørende bæreplade fra Coop.dk/baby i INDLÆGGET HER. Jeg trækker lod om vinderen onsdag d 22.10 kl 20.00, så det kan du også nå endnu (og så kan du få to lodder i puljen ved at sprede lidt god karma på instagram. Læs i indlægget hvordan HER)

 photo 9D496729-3376-416F-B682-5AD5D0BF806D_zpsc3wfkbyu.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Win-win situation - for jer (OF COURSE) igen...