Nymalet væg i stuen

En geni-streg; Playmobil for de lidt yngre

Sponsoreret

Lilletut er 3 år, som de fleste af jer nok ved, og hun elsker at lege. Hun fantaserer, hun finder på, hun kopierer dagligdagen og hun kopierer alle de historier hun ser og hører om rundt omkring. Jeg elsker at høre på hende lege, og på de små finurlige ting hun kan få sagt under hendes lege. Som her den anden dag; “Vi leger far, mor og børn, Mor, men uden en far; ham behøver vi ikke” !

IMG_6865

Og, næh, det har vi jo ikke behøvet i vores liv indtil videre – vi har jo vores mama – så derfor behøvede “far” da heller ikke være med i vores Playmobil leg.

Playmobil har lavet noget som er ret genialt; en ny serie af lækre produkter til de mindste: Playmobil 1.2.3. Så nu er Playmobils vidunderlige verden ikke kun for de ældre børn. Playmobil 1.2.3 produkterne henvender sig nemlig til børn i alderen 1,5 – 3 år, og er at finde i de større legetøjskæder og på www.playmobil.dk. Den nye 1.2.3 serie byder bla. på en masse forskellige dyr og en rejsebondegård. Man kan bl.a. møde en kvinde med sin hund, en rytter med sin hest og bonden med sin ko. Derudover kan man komme på besøg på børnegården hvor man kan komme helt tæt på dyrene ved bl.a. at klappe en ged og kæle med en lille sød kanin. Også er delene nemme at transportere med sig, så man kan få underholdende leg og læring med til de små, når man er på cafe, på restaurant eller bare hjemme hos bedsteforældrene. Alle produkter i 1.2.3 serien er robuste og med afrundet kanter, som gør det sikkert for børnene at lege med dem. Og med de mange lege- og læringsmuligheder garanterer PLAYMOBIL 1.2.3 timevis af sjov leg.

Playmobil_6962_My take along farm

Playmobil_6966_Parents with baby cradle

Lilletut har været så heldig at få lov til at teste nogen af produkterne fra 1.2.3 serien. Tutti elsker dyr. Og hun elsker at lege med dyr. Dyrene snakker og opfører sig tit som almindelige mennesker. De bor i huse eller i indhegninger, og de har familier. De har mødre, mamaer, unger og lillesøstre, storesøstre og storebrødre. Og så skal de tit stilles op i rækker. Fantasien og rollespillet (og munden) stod ikke stille på Tutten, mens hun legede med det nye Playmobil. Hun var helt opslugt. Jeg skulle, som sædvanlig være med – på hendes betingelser. Men legen skred bare derud af og for det meste kunne jeg nøjes med at nyde hende, helt uden at hun lagde mærke til at det “bare” var hende selv der legede. Hun nød det i fulde drag.

IMG_6791

IMG_6854

IMG_6786

Dyrerne faldt lige i hendes smag, og hun jublede da hun pakkede hendes pakke ud. Størrelsen på dyrerne og menneskene passede lige spot on. Ingen små dele der skulle holdes øje med, og de små pakker (som jo helt bestemt er til at betale; fra 49.50kr) var lige præcis nok til at hendes fantasi blev vakt og legen bare kunne begynde.

IMG_6774

IMG_6822

IMG_6831

I dagene hvor mormor og morfar har været på besøg her før påske, var det også det første morfar skulle se. “Se morfar !! Se mit nye legetøj…” Og så blev kasserne åbnet og morfar skulle lege med. Hun var så stolt og glad for det nye legetøj, og endnu engang udfoldede rollelegene sig denne gang med morfar på slæb.

Både min mor og far (mormor og morfar) kunne da ikke dy sig for at beundre det nye Playmobil – og ej heller fortælle anekdoter fra min søsters og min barndom, som var helt proppet med Playmobil. Alt sammen noget min mor stadig har gemt oppe på loftet (heldigvis), og som der helt sikkert skal pilles ned, når Lilletut bliver lidt ældre, for det er fyldt med små dele.

Indtil videre leger vi med det nye Playmobil 1.2.3 i stedet, som helt sikkert er en fed ting at have i sit legetøjs sortiment til de små tutter, og som helt bestemt kan anbefales både fra Lilletut og jeg. Tutti synes: “Det er sjovt at lege med” (adspurgt), og jeg synes det er super fedt, fordi det er udviklende både motorisk (man er vel fysioterapeut), kreativt og socialpædagogisk.

IMG_6846

IMG_6886

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nymalet væg i stuen