Alene

Fra alene og tom til fuld og så ædru igen…

Ja, kryptisk overskrift måske, men jeg ville beskrive min weekend kort og i stikord – og det var så det: Alene og tom (uden Tut), så fuld (på den alkoholiske måde med en veninde – og ja UNDSKYLD for pinlig snap-story til dem der nåede at se inden jeg slettede…) og så ædru igen – i dag ! Og så kommer Tutten hjem fra ferie med mama lige om lidt.

Og så m jeg lige mande mig lidt op igen efter sådan en weekend, og altså tage mor-hatten på igen. Altså det starter godt med, at jeg ikke har taget noget mad op…så det må bli pasta fra den lokale tænker jeg !

I morgen så !! I morgen har jeg mor-hatten seriøst på og laver ordentlig mad og det hele – tænker jeg !

Som jeg pippede lidt om i fredagens indlæg (Alene) så nyder jeg faktisk at være alene nu. Altså jeg kæmper stadig lidt med hvor aktiv og produktiv jeg lige skal være. Men (og misforstå mig nu ikke…!) pausen fra at være alene-mor, nyder jeg sgu også !

Pause fra at være tjekket, ha styr på ting, ha ansvar for alt, overblik over alt og få alting gjort… Det har jeg sgu brug for ! Og jeg tænker tit på, hvordan I andre gør det hele tiden ??? Giver (din partner og dig) hinanden “fri” engang i mellem eller har I bare styr, kontrol og tjekket-hed hele tiden ?! HELE tiden ?!?

En søndag, som jeg havde i går med tømmermænd, og hvor det bare er sofaen der kalder, er jo nærmest en hån mod alle andre forældre..! Og kan man egentlig tillade sig det, når man er (gamle) 35 år gammel !?

Hvorom alting er, så var det min søndag igår ! Rimelig stenet men med glade tanker omkring at Tutti trods alt var i godt selskab og havde en fest hos bedsterne. Og det nød jeg altså ! For et år siden havde jeg haft kamp-dårlig samvittighed…og kunne slet ikke nyde tiden alene og alene med min daværende kæreste. Så jeg har flyttet mig. En pæn portion ! Jeg hviler mere i det, og gir mig selv lov til at hvile i det ! Det er okay ! Tutti har det godt – og jeg må også gerne ha det godt uden hende !!

image

3 kommentarer

 • trine haahr

  Gl. Odensevej 25a

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine haahr

  Hej:-) Du skriver bare så godt – er god til at sætte ord på ting, følelser, tanker, situationer – vi alle mere eller minde kan identificere os med. Så synes du fortjener tilbagemeldinger/kommentarer… Og jeg har tit tænkt på at skrive en, men så alligevel, neej… Vores situation er forskellig på nogen punkter og ikke andre. Jeg er alene med to, rimelig store drenge nu, på “fuld tid” de sidste tre år. Jeg kan godt mindes de tre år efter min skilsmisse, hvor jeg havde “børne-frie dage” – dem nød jeg også. Brugte dem dels på at samle energi/kræfter til “mor-tiden” igen, men ski da også på mig selv 🙂 Og ja, nu hvor jeg ingen “alene-tid” har – så må man jo hitte ud af det, men det kræver planlægning, og for mit vedkommende en del arbejde med min “dårlige samvittighed”. For selvom de er teenagere, har jeg det alligevel sådan lidt ambivalent, når jeg vælger at prioritere mig selv og fx kører fra dem, fordi jeg har valgt at skulle/ville noget… Nyd det og og nyd NETOP at du ved, at de datter har det godt 🙂 Så må du også godt have det godt 🙂 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for din kommentar Trine <3 Den varmer – især lige i disse dage, som er lidt hårde (læs nyeste indlæg). Folk kommentere ikke så meget i tiden – det svinger lidt op og ned – men jeg kan da ikke lade være med at tage det lidt ind, og overveje meget om nogen overhovedet læser med længere, om jeg er god nok osv. Så TUSIND tak fordi du skriver at du kan bruge mine ord og tanker, også selvom din situation ikke ligner min 100%.
   Alenemor hele tiden lyder hårdt – og er også noget jeg lidt frygter for mit (forhåbentlig/formentlig) kommende projekt lillebror/lillesøster, som jeg så nok ikke får nogen at dele med…
   Jeg vil forsøge mit bedste på at nyde – og det skal du også !!!
   Kæmpe kram til dig – og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alene