Om at finde sit barn igen, og tømmermænd - begge slags !

Godt nytår – med tømmermænd ! I-fucking-gen !!

Hvorfor er det liiiige at mit år nærmest bliver defineret af tømmermænd ?!? Jeg tilbringer således årets sidste dag – med tømmermænd !!!

For helvede, jeg er sgu da ikke 17 år ?! Drittsek og homse !

I går skulle to af mine søde kollegaer (/veninder) og jeg, bare lige ud og have en enkelt øl efter arbejde. Bare lige en god special-øl et sted…ok måske to, men så ikke flere, for vi sku jo være friske til dagen efter… ish ! Min veninde gik i hvert fald meget op i, at det var vigtigt ikke at blive fuld – især fordi det er hende, jeg skal holde nytår med…

BOM – tusind øl og et Meyer spil senere er vi alle så fulde, at hende den ene falder og slår begge knæ virkelig hårdt ned i asfalten, så vi er sikre på at der er dobbeltsidige patella-frakturer, og jeg ender op med at kaste op derhjemme. I soveværelset ?!!!?

Hvordan vi alle har formået at cykle hjem, er et godt spørgsmål…

Summasumarum jeg har tømmermænd. Er først stået op her 14.30. Og magter virkelig ikke et bad ! Men det skal jeg. Kan sgu ikke tage til nytår – og ind i det nye år – med både tømmermænd, klam krop og mega fedtet og pjusket hår… det går ikke…og bliver sikkert ikke accepteret af min veninde heller !

Jeg må mande mig op til den sidste dag i det herrens år 2016. Året med den dårligste timing EVER. Fuck dig 2016 – jubiii og velkommen 2017. Ulige tal er bare federe. Jeg glæder mig.

Godt nytår til alle – tømmerdrenge eller ej !

img_2161

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at finde sit barn igen, og tømmermænd - begge slags !