Hulubulu Katrine hvor er du henne ? Blog pause...

Valio; en laktose-intolerant alenemors valg

Sponsoreret

Over en lidt længere periode her i år, har jeg haft den fornøjelse at være Valio ambassadør. Jeg har altså haft opgaven, at smage mig igennem Valios (lækre) sortiment af laktosefrie sager…bestemt ikke en svær eller besværlig opgave ! For de er altså lækre – og så blir min mave så glad.

Vega får også de laktosefrie produkter. For selvom jeg ikke med sikkerhed ved, om hun er laktose-intolerant, og altså mærker samme smerter, oppustethed og mærkelige mave som mig, så gør det nemlig ikke noget ! “Raske” kan nemlig sagtens drikke mælken, spise de syrnede produkter eller bruger smøren, fløden, osten osv som Valio tilbyder. Alle kan fint spise de laktosefrie produkter uden at komme til at mangle noget som helst. Også børn.

img_2239

valio

Jeg spiser hver morgen en portion joghurt eller kefir med topping. Toppingen er som regel havregryn og mandler, men for tiden er havregrynene skiftet ud med en sprød cornflakes (uden gluten og laktose)…lidt variation er altid godt. Lidt frugt af en slags plejer der også at være på (evt bare frosne bær der er kogt op), men i øjeblikket holder det også lidt pause.

Og så er det jo snart jul. Og min yndlings chokolade er i butikkerne, såååå….det giver jo lidt ideer til alternativ topping 🙂

img_2237

Især hvis joghurten (eller kefiren) bliver min aftensmad, når Vega er hos sin mama, så er jule-chokoladen altså et hit. Og så kan det fint gå som en aften-dessert-snack også; så der kan være plads til lidt grøntsager og kød først (hvis man er lidt mere i hopla). Men (!) jeg vil gerne indrømme, at joghurt/kefir til aftensmad er et yderst benyttet alenemor-trick herhjemme !

img_2244

Hvis du vil læse lidt mere teori om laktoseintolerans så læs bla i mine indlæg HER og HER

Hvis du vil have opskriften på lækre tykke amerikanske pandekager og en frisk koldskål uden laktose, så er det HER.

Og en nem smoothie – også laktosefri – finder du HER !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hulubulu Katrine hvor er du henne ? Blog pause...