Sponsoreret video // Yo-Yo fra Lidl til alle jer der gør julen speciel

Hulubulu Katrine hvor er du henne ? Blog pause…

Jeg ved ikke om I har lagt mærke til det (pleaaase sig at I har…), men jeg er væk…! Eller har været væk, for jeg skriver jo nu…men forsvinder igen liiige om lidt.

Egentlig ærgre det mig lidt, at jeg har været nød til at hive stikket ud fra bloggen – og egentlig også fra snapchat og instagram (dog med sporatiske fremvisninger). Jeg kan ikke lide ikke at leve på til mine egne forventninger, og det gør jeg ikke her. Jeg vil gerne bloggen. Jeg vil rigtig gerne de oplevelser der følger med i form af rejser, ture, events og produkttest – og den frihed det giver mig i forhold til at gå ned i tid på “mit rigtige arbejde”. Tid er penge som mange af jer nok ved.

Men lige nu er jeg nød til det. Desværre. Altså at have trukket stikket – og måske gøre det lidt mere i tiden fremover. Jeg er træt. Jeg kan ikke huske. Jeg glemmer navne – også på mine daglige kollegaer. Jeg kan have svært ved at finde ord frem og tale sætninger (og dem kommer der ellers mange af). Min hjerne (og krop) fungerer ikke optimalt. Min læge er for såvidt på sagen, og jeg har da også fået et bud på en “diagnose”, her inden jeg skal have taget nogen prøver i morgen.

Der er mange sider af sagen; mit rigtige arbejde og presset der på mange niveauer, mit privatliv, mit helbred osv…men summasumarum; jeg er træt – fuldstændig udmattet psykisk og fysisk.

Men jeg er her stadigvæk – trods alt – et eller andet sted. Jeg hænger lidt i endnu. Men forklaringen på mit fravær har I altså her.

img_6947

Billede fra dengang jeg var indlagt i foråret med mavesmerter

6 kommentarer

 • Liv

  Pas på dig selv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke læge, men umiddelbart lyder det bestemt som om, du er udbrændt. Og selvom det lyder som noget føle-føle, så skal det tages alvorligt. Godt du tager det alvorligt! Pas på dig selv <3
  Vi er her også, når du er frisk igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Træk stikket – tænk ikke på de sociale medier, kun på dig selv og tutten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  God bedring og pas på dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Highfive og ❤️ til dig! Godt du mærker efter og bakker ud! De sociale medier er sekundært i vores liv! Ønsker dig og Tutten den dejligste jul!! Kram Sabina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Kom stærk igen.
  Tak for din ærlighed, uden filter og åbenhed her på din blog.
  Ønsker dig styrke, kærlighed og power.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsoreret video // Yo-Yo fra Lidl til alle jer der gør julen speciel