Den store dag - for både mor (mor) og barn

Naturen kommer nærmere – bøjlestang DIY

Endelig fik jeg taget mig sammen – og ikke blot bragt naturen nærmere (og helt ind i soveværelset), men også fået tøjet, der rodede på gulvet i en IKEA-pose, op og hænge… 

Ideen til projektet har jeg haft et godt stykke tid, men det der med liiige at få ført den ud i praksis, har ladet vente lidt på sig.
Den første gren jeg fandt til projektet, var nærmest et træ, og har stået et mindre stykke tid (læs; 2 uger) ude i vores opgang blandt Lilletut og naboens klapvogne, og har mildest talt været både farlig og i vejen.
Til sidst indså jeg at den var for tyk og tung, og højst sandsynligt ville hive halvdelen af loftet ned, hvis den blev hængt op. Den blev smidt ud igen, og jeg fik lokket familien med endnu en tur på Kastellet i øs-pøs-regnvejr, og fandt en anden mindre og perfekt gren.

Lædersnoren blev købt i Stof2000 en lørdag formiddag i lige så øs-pøs-regnvejr – med en meget utålmodig kone stående udenfor, med en ligeså utålmodig Lilletut i klapvognen.
At jeg er dårlig til at regne med og i metermål, er en anden side af historien, og jeg kan sige at 10 meter er meget i overkanten (tror jeg brugte max 4m. alt i alt).

Det sværeste var at bore op igennem gips-loftet for at finde de brædder, der løber oppe over gipspladerne. Gren, bøjler og tøj vejer ret meget, så der skal nogen solide brædder til for at kunne holde det hele.
Jeg var dog faktisk ret heldig, og fik blot boret to ud af fire huller forgæves. “Try and Error”-princippet fungerede faktisk perfekt. En krog med gevind blev skruet op i hvert hul (direkte op i brættet ovenover gips-loftet, ingen plugs). De tiloversblevne huller blev fyldt med polyfilla.

 Da jeg ikke er den store spejder (mildest talt), er det nok en lidt uortodoks knude, der er bundet, men den holder.

En knude i hver ende, og så er bøjlestangen i luften og klar til bøjler og tøj…

Billedet fra IKEA i baggrunden giver lidt ekstra til “natur-følelsen” 🙂

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den store dag - for både mor (mor) og barn