#enskilsmisseregnbuefamiliesdagbog - part 17; når drømmen skal opgives og slippes fri

I siger noget…PRIORITER DIG SELV! (starter…nu)

For dævlen nu har I jo ret IGEN!! Jeg siger det tit – men siger det lige igen (på nede-med-de-unge-sprog…I er for mega nice! Jeres kommentarer bærer mig gennem hele denne lorte periode og både trøster, giver mig kampgejst, får mig til at føle det er okay OG sidst men ikke mindst…giver mig stof til eftertanke! Jeg lyver virkelig ikke når jeg siger (skriver) at jeg nøje læser hver og en af jeres kommentarer og forholder mig til det. Jeres råd er som kommer de fra mine nære veninder eller en terapeut! Og jeg holder af det gør jeg – låååve jeres vej!!

Nu er det mandag og jeg føler det faktisk lidt som om at muligheden for at starte på en frisk foreligger. JA det ER lidt kliché – I know – men noget af alt det her skilsmisse-halløj er åbenbart lidt kliché-ish selvom jeg for længst havde svoret at dét ville det aldrig blive for os!

#sandhedenomatfåbørn: det meste er kliché!

// “en lykkelig skilsmisse findes ikke” skrev en sød læser “..der skal sluges mange (store) kameler”

JAJA tænkte jeg! Mama og jeg er jo for så vidt enige om sagens udfald – altså et brud/skilsmisse – så vi FÅR en lykkelig skilsmisse, bare vent og se! FÅÅÅRK jeg glæder mig til at denne skilsmisse bliver bare tålelig! På trods af mamas ugerning og de 10 mdr jeg brugte til at kæmpe og få nok, har mit hoved og hjerte åbenbart glemt alle grundene til at dette ER det rigtige! Den sidste uge (efter fødselsdagen – læs part 0 HER, part 1 HER og part 2 HER) har da været noget af det mest frygtelige ever! Tårer er fældet, rødvin er drukket, flødeboller er spist (yep – 5½ Spangsberg) og frustrationer er gået udover de forkerte (UNDSKYLD til ham cyklisten jeg nær havde pandet ned på Ndr. Frihavnsgade og til ham af mine venner der i tankerne blev sendt til Blogsbjerg!). Det ER fucking hårdt at blive skilt fra sin kone – også selvom alle rationelle følelser og erindringer peger i den retning og beslutningen er taget delvist af en selv! Og kameler er nærmest ikke ordet for det der skal sluges; hvaler, giraffer eller dinosaurer ville jeg snarere kalde det!

 photo C775D3A8-D05C-45D3-8259-06868B9C4AB5_zpsvm7fm4bo.jpg

// “Giv dig selv lod til at sørge. Drik rødvin og græd ud…” “det tager tid – lang tid – at komme over sådan et brud.” var der nogen søde læsere der skrev.

NEJ DA! Jeg er jo praktisk talt over det, tænkte jeg i starten, jeg har jo lukket dette forhold stille og roligt gennem det sidste halve år!! ÅHH JA, tro på det Katrine! For jeg havde da ikke tænkt over at DRØMMEN ikke var så let at slippe!

 photo 4E701E10-FDE9-41E4-8E08-D9C34E629B54_zpsyl8besow.jpg

// “Spil fodbold..få en barnepige en gange om ugen eller to og begynd igen. Lidt fodbold er bedre end ingenting…”

Jeg kan bare ikke spille fodbold lidt – all or nothing, tænkte jeg! Men næh, hvorfor egentlig ikke! Veninderne og mig HAR jo snakket om at lave et hyggehold før, så måske skal NU være tiden vi får noget op at stå (hehe…op at stå!) Og måske jeg skal pakke min “åhh, jeg har ikke tid til noget, jeg er jo enlig mor”atti-tude-tude sammen og være dén der tager initiativet?!? Jeg har jo åbenlyst sådan et behov! Og en anden skrev “…der kan også gå for meget få-barn-og-bli-voksen mode i den, så man glemmer sig selv” Ohh yeah!!

 photo 39F928F8-CEE1-4549-B5A2-79677726304F_zpsfpmhwibm.jpg

// “Gør noget godt for dig selv. Køb noget lækkert og forkæl dig selv lidt”

EJ, jeg kan da umuligt bruge penge på andet end Lilletut. Hun fortjener det bedste, og skaaaal jo bruge en masse fint legetøj på at udvikle sig selv! Og jeg har jo ingen penge, så jeg har ingen penge at bruge på mig selv overhovedet!

Men fucking JO!!! Jeg køber aldrig noget til mig selv længere, nu skal den martyr-drøm være slut! Jeg må også gerne! Alt skal ikke gå på i bObles, Miffy lamper og tøj til Tutti-damen. Nu er det min tur. Og jeg mangler ret akut en vinterjakke – en lidt pæn en af slagsen – og det skal jeg ha! Ja, jeg skal da! (Og min mor har overført min julegave tidligt…) Og se lige her…..

 photo 087dce04-854f-4976-8b0f-ce2c257bb9d9_zps2d20fd9a.png

Ohh LOVE! Den er da for lækker den jakke. Jeg køber den nu – HER ! Og det kan I jo også gøre hvis I synes den er et lige så stort #musthave som mig!! OG så er den på tilbud!! #whatsnottolike KØB KØB KØB – og alt deres overtøj er SAT NED!

Og bonus info:

– Skal du have noget på STYLEPIT kan du få 12% rabat med koden ZX1015RAKODE

– Og så har BOOZT 40% på mange af deres lækre styles

– Og konkurrencen om den lækre bumbag fra Sofie Schnoor kører stadig HER

Det her indlæg er helt klart min PART 1 i “Gør noget for dig selv!” NU skal fandme være NU!!!!

10 kommentarer

 • Det lyder fandme godt Katrine 🙂 11 Du har så meget fortjent det 1 Jeg hepper stort på din nye begyndelse 🙂 Og så lig et “tak”! Nu er jeg jo forelsket i en jakke som jeg IKKE har råd til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie/Syllemin

  Sejt! Den jakke er fed! Du blir fin i den og ja, den beslutning du tog ift dit tidligere forhold og bruddet må være den rigtige. Det er savnet sol pludselig får en til at idealisere hvordan tingene var. Men hold fast i dig selv! Du ved bedst hvad der er rigtigt for dig! Og ps, jeg passer gerne den lille Trunte sammen med mine børn engang imellem. Bor også på østerbronx;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Hell fucking jaaaaaaaaa! Endelig blev glasset halv fyldt og ikke halvt tomt!
  Spring ud i det…..livet! Se fremad……. Derude venter verden du skal bare tage imod den med åbne arme!!!!
  Du kommer videre! Livet går videre!!! Afsted!
  Lykken, den nye drøm og alt det andet venter på dig. Det skal nok komme når du tilgiver og kommer videre.
  Min mor sage engang til mig (efter min skilsmisse) enten kan du bruge resten af dit liv på at hadde ham, eller du kan tilgive, give helt slip og komme videre. Jeg valgte det sidste. Mødte 1 år efter min dejlige mand og vi har 3 børn sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  For fanden hvor du bare sej !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DO IT!!! Selvom mit liv kører ret godt for tiden, gør jeg sgu’ også noget for mig selv og køber den jakke der! Og tak for en dejlig blog, men det hører du nok hele tiden<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Hej Kat!

  Sæt endelig gang i noget damebold…jeg har en kone, der godt kunne trænge til at komme lidt i omdrejninger igen. Hende må du gerne låne nogle timer om ugen 🙂

  …i øvrigt: hvem fanden gemmer en halv flødebolle?

  Mikkel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • By_ric

  Ja gu skal du gøre noget for dig selv. Fodbold, nyt tøj, massevis af lækre flødeboller you name it. Det skal der være plads til både nu men også senere hen.
  (Og om ikke andet hvad ang fodbold er ens børn de bedste til at heppe på en på sidelinjen)

  Vi vil se et billede når jakken kommer på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine B

  Sådan Kat, er glad for ovenstående indlæg 🙂 Der kommer sikkert dyk igen (det ville nok være underligt andet), men så kan du tage dette indlæg frem og få lidt power tilbage og stille og roligt, vil der komme færre og færre dyk.

  Indtil skal du nyde rødvinen i stedet for at drukne sorger i den og så forventer jeg billede af dig på IG, hvor du flasher din nye jakke.

  Krams fra frublumensaadt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Syns mega godt om!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#enskilsmisseregnbuefamiliesdagbog - part 17; når drømmen skal opgives og slippes fri