Første skilsmisse fødselsdag for Lilletut - Roller Coaster Ride Going Crazy!

Roller Coaster Ride Going Crazy – part 2 (Ja, fortsættelse på skilsmisse fødselsdagen!)

Som sagt jeg elsker part 2’er (og 3’er og 4’er)…jeg er en dame af mange ord – kloge ord forståes! Men nogen gange går min hjerne helt sikkert i hak – som nu i denne brud situation! Jeg er max tilstede oppe i mit eget hovedet (“egen røv” vil mama måske føje til hvis hun fik chancen!), tankerne kværner rundt – drømmene kværner rundt! Jeg troede virkelig ikke at Lilletuts fødselsdag kunne gøre hverken fra eller til i min tankestrøm – men det kunne den da så sandelig!! Hold nu op hvor flash-backer jeg bare til alt det der skete for et år tilbage! Og alt det der formentlig aldrig vil ske!

Og jo, det er fuldstændig som at putte salt i såret – pisse dumt!

Gad vide hvordan peber ville være?

Jeg lovede at fortælle om dag 2 i skilsmisse fødselsdags weekenden og nu må jeg jo hellere holde hvad jeg har lovet…! Lørdagen – dag 1 – kan du stadig læse om HER og dag 0 som var Helvedes starten kan du læse HERLørdagen indeholdt jo en hardcore samtale som umiddelbart trak tænder ud, men om søndagen kunne jeg tydelig mærke at den trods alt havde bedret situationen og spændingen mellem mama og jeg. Ikke at noget overhovedet var rosenrødt – mama havde jo gjort helt tydeligt at hun var tilfreds med situationen som den var, at hun nød friheden og at hun ikke så familien samlet igen – men i og med at der var sat ord på frustrationerne og mama havde lovet at vise mere respekt og gemme smser og frække aftaler til vi ikke var i lejlighed sammen, hjalp det da på det!

Men for helvede hvor var det mærkeligt at vågne op på elskede Lilletuts fødselsdag – med ens egne forældre inde i stuen!! Det sku jo have været min helt egen familie, der stod op sammen og fejrede Lilletut! I stedet kunne jeg så fejre dagen ved at parkere Lilletut hos mormor inde på madrassen og så gå ind og sove nogen timer endnu! Okay det brokker jeg mig ikke over – og Lilletut følte ikke hun gik glip af noget! Jeg vågnede først da mama og forældre ringede på og invadere lejligheden og køkkenet med mad og drikke! Holly Moly de havde købt ind til den store guld medalje og til et helt regement soldater (køleskabet bugner stadig as we speak!!). De linede op til mega lækker brunch og jeg ryddede op og dækkede bord. Og så var der ellers brunch og familiehygge – uden telefoner!! Og gaver! Lilletut elsker gave og pakker. Mest at pakke dem op.

 photo d5643510-c99c-4042-8e2d-d183f03e987d_zpsc4b5b666.jpg

Af mamas forældre fik hun tøj, modellervoks og et thestel. Af mine forældre Miffy-lampen (penge der til) og en lille tøj hund i taske. Af min søster Mumi service, tøj og tusser, af mamas brødre og den enes kæreste to pakker lækker Duplo. En lækker høst – så jo hun fik da pakker det kære barn!! Modellervoks, hunden i taske og Duploen skabte helt klart mest glæde.

Med maven fyldt af brunch gik vi en tur på Kastellet – vejret var selvfølgelig eksemplarisk og solen skinnede fra en klar himmel. Lilletut susede afsted på løbecyklen, sov lidt i klapvognen og sad ellers med store åbne øjne i vognen og nægtede at gå glip af noget. Mama og jeg gik og hyggesnakkede – stak lidt til hinanden i kærlige drillerier – og havde det hyggeligt egentlig. Velhjemme igen blev der lavet kæmpe kaffe-, kakao- og kagebord og vi gik endnu engang til bords!

 photo 0413D36B-AC56-4B5D-A21F-206791AE7D73_zpsqm8yfmt7.jpg

 photo 272050D0-ED21-4B06-B0EA-F19F365C16FD_zpsbvqivsxg.jpg

Sidst på dagen skulle mama og familie hjem – bedsterne skulle mod Jylland og de andre skulle se fodbold. Mine forældre skulle også hjemad, så med et var Lilletut og jeg alene i lejligheden igen! Bum. Stilhed efter storm!

Lilletutti kom i seng – med tændt lys og tændt engel inde hos sig, og jeg endte i sofaen helt ør i hovedet! Tårerne fik stille og roligt frit løb efter alle weekendens begivenheder og den sindssyge følelsesmæssige rutschebanetur, der havde hærget min krop, sjæl og mit hjerte. Puha 2 år og så mange følelser – hvordan skal de næste mon blive…

 

// Lilletut fik som nævnt igår (HER) en fed bumbag fra Sofie Schnoor i leo print. Vildt lækker. Jeg overvejer selv at låne den lidt en gang i mellem 🙂 I samarbejde med netop Sofie Schnoor har jeg fået lov til at udlodde en bumbag magen til til én af jer…. I fortjener sgu lidt kræs…

 photo 6C382C38-0821-4E28-94EF-2C092E6BA8F6_zpsxs3v9a1u.jpg

Skriv en kommentar under indlægget her om hvem der skal glædes med bumbag’en, følg mig på Bloglovin (HER) og så trækker jeg lod om en uge…altså Onsdag d. 19.11.14 kl. 21.00. God karma på instagram tages imod med kyshånd og belønnes endnu en gang med endnu et lod i lodtrækningspuljen – brug #lilletutogmorbumbag så jeg kan finde dit billede derinde 🙂 #whatsnottolike #winwin

46 kommentarer

  • tina

    Konen har fødselsdag d. 19., så det ville jo passe perfekt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Lundtoft

    kæmpe kram til dog søde! Igen!!
    Ville jo egentlig helst give den til Vega, men da hun jo allerede har en, ved jeg at Lucia ville elske den 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Den skal Silje have ❤️❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • By_ric

    Skøn læsning endnu engang

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • By_ric

      Hov resten forsvandt.

      Men jeg vil forkæle min dejlige Camille på 5 år med den fede bumbag.

      Og så sendes der lige tons vis af god karma i din retning både her og på ig.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du får lig endnu en krammer <3
    Og sådan en fin taske ville klæde sig fint på min lille pige (og moren en gang imellem 😉 ).

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kunne jo glæde min elskede lillesøster med tasken hun fylder 23 på søndag. Men hun elsker ikke Leo lige så højt som mig. Så tror måske jeg ville forære mig selv den i gave som tillykke med dit nye job du underskrev i går – og som jeg ikke har sagt højt endnu ✌️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea

    Ville det være meget forkert, hvis man gav den til sig selv? Ellers skulle min søde søster have den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Truc//petittruc1981

    Den skal min lille My da have. Hun er en lille diva, så en fin bumbag ville hun da blive såååååå glad for 😉
    Men ikke rar læsning-altså du skriver godt, men kan kun føle mig det. Det er svært at give slip på hele ideen om den samlede familie! Men det lyder jo ikke som om der er noget håb for at I skal blive samlet som før. Så det bedste for dig er at give slip….:-( Men ååh hvor jeg føler med dig. Knus og Kram din vej

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    min dejlige datter fylder 4 den 10 dec, og hun ville elske at få sådan “dejlig prinsesse taske” som hun selv ville sige det….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Marie

    Den skal min venindes datter have

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Den skal min Olivia, som er en måned ældre end lilletut, have. Hun vil også elske den ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

    Hvor lyder selve fødselsdagen rar. Stille og rolig og hyggelig.

    Jeg synes min datter Ofelia skal vinde, fordi hun er verdens gladeste prutfis, altid fuld af glade råb og hvinende skrig. Hvis hun vinder kan det være der er to glade tumlinge på Bornholmerfærgen med fine tasker, på vej til jul.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Vi holder gavefri jul i år, da jeg ikke har noget arbejde og kontoen ikke ligefrem ligger inde med bunker af guld. Så jeg ville forære tasken til mig selv 🙂 Og et forsinket tillykke med tutti

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

    Johanna (og hendes mor!) ville elske den!

    Jeg har lige siddet og læst de sidste mange indlæg igennem og sender dig lige en masse knus! Det skal nok blive bedre med tiden både for dig og Lilletut!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Til mig selv. Efter at vi har fået Thor, så glemmer jeg ofte at forkæle mig selv engang imellem 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

    Min lille mus har en stor kærlighed til task lige som sin mor :0)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine B

    Åh kender kun alt for godt det med at svælge i “hvad nu hvis…” og “kunne det…” osv. Jeg er imponeret over din ærlighed her på bloggen og selvom det jo er trist læsning, så giver det også input til en nybagt mor om, at nej, verden er ikke kun rosenrød. Alt det bedste jeres vej.

    Derudover vil jeg gerne deltage i konkurrencen og hvis jeg vinder, skal min venindes datter på 8 år have den. Er pænt sikker på, at den giver ret meget street cred henne i skolen (hvis hun kan få den i fred for sin mor ha ha…)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

    Min søde søde lillesøster ville elske at få den! Penge er små, så det ville være fantastisk at kunne glæde hende med noget hun slet ikke regner med!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicole Leander

    Simpelthen så fin bumbag, min egen lille prinsesse Leonora på to år ville simpelthen elske den. ♥

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhh den fine taske ville min datter blive voldsomt glad for.

    Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annemette Ragle

    Den taske vil Cecilie elske

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla jensen

    Min datter på 9 ville elske denne bumbag, da det er det helt store hit og ønske for tiden..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Møller

    jeg vil give den til min lille prinsesse lilje når hun kommer til og er blevet stor nok… 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    🙂 den må Sofie da næsten vinde, ud over at hun er smuk, dejlig og den mest fantastiske datter, så fylder hun også 2 år den dag du udtrækker konkurrencen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Åhhhh mit hjerte bløder for din familie! Ved slet ikke hvad jeg ville gøre af mig selv, hvis min mand valgte, at vi ikke længere skulle være en familie. Men hvor er det skønt at se, hvor meget du kæmper for, at lilletutten ikke skal lide under “jeres” valg<3

    I forhold til tasken så ville jeg forkæle mig selv og min kommende datter især efter at have brugt det meste af 5 måneder med hovedet i toilettet. :/
    Og skulle sønnike på 1,5 finde interesse i at låne den, så skal der også nok være plads til det:P

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille KVK

    Min datter på 17 mdr ELSKER tasker (ja, det starter åbenbart i en tidlig alder) – og hun ville også elske denne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Det skulle vidst være en lækker julegave til mig selv og mon ikke min datter på 19 måneder, kommer til, at låne den i ny og næ 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Min dejlig Nice ville elske den❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lin

    Hvis jeg vinder så skal min venindes datter have den, hun er lige fyldt to og jeg tror lige den ville være hende

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Syllemin

    Åh den er fin!;-) jeg ville selv blive så glad for den. Så må min datter arve når hun bliver gammel nok;-) 14 mdr er lidt for tidligt;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Kristensen

    Bliver jeg den heldige ska min dejlige Dicte forkæles

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ville nok give den til lillepigen (eller min lillesøster i julegave om alle andre ideer brænder på)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamille Parsgaard

    Så den allerede i sidste indlæg jo, så lækker er den!! Jeg ville give den til mig selv, som julegave (her er det nemlig kun børnene der får gaver, så lige ego må jeg gerne være)

    /Kamille

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

    Min mands smukke niece på 8 – som allerede er vanvittigt bevidst om sit udseende og hvordan hun fremstår WTF
    Håber ikke det går helt så hurtigt med min egen smuksak der bliver 1 år på mandag.

    Er lige faldet over din blog i dag – er fuld af respekt og glæde over at have fundet en meningsfuld og ægte fortælling om livet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Min søde niece.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Nielsen

    Den ville jeg gerne vinde , perfekt julegave til sød niece 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Therese J

    Den skal mor her da vinde

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

    Hvor er den fin og min store lille pige vil elske den – så håber jeg er heldig!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina lønsman

    Her ville den blive modtaget med hvin og skrig af min bonusdatter på snart 13 år.
    Hun vil elske at flashe den i skolen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja Dreyer

    Jeg vil forkæle min lille pige på 3,5 der for alvor har ramt trods alderen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • tillykke med lille Tut (er altså ret vild med det navn).
    Lækre gaver altså.

    Hvis jeg nu blev heldig ville det være storesøsteren herhjemme det nok rendte med den. 8 år, 2 klasse og noget så grusomt på vej i preteen alderen men hun er elsket alligevel og fortjener ærlig talt også noget lækkert 🙂

    God aften

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

    TAAAAAK alle jeres mega dejlige damer der var med 🙂 41 medvirkende kommentarer…jeg er glad!!! Og vil give jer mere….mere! Vinderen blev @sandras_lille_univers og altså fra instagram denne gang….. Vinderen blev fundet med hjemmesiden “find en vinder” som vælger et randen tal mellem 1-55…. Jeg har kontaktet Sandra 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • laurits

    vi har analyseret din blog i skolen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • laurits

    Vi har analyseret din blog i skolen.<3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første skilsmisse fødselsdag for Lilletut - Roller Coaster Ride Going Crazy!