Om at tage et aktivt valg og bestemme sig for at ændre Verden...

2015 hot or not???

At komme med en lille opsummering på mit nyligt forgangne 2014 ville vist blive mere lort end lagkage og helt sikkert stride imod mit optimistiske projekt “Project Happy – the Future”! Så jeg vil skåne jer for det. 2014 er slut-prut (som Lilletut ville sige det) og det kommer aldrig mere igen; THANK GOD!

Men altså nu når jeg tænker over det så HAR der altså også været noget lagkage – om man så må sige! Og det må man jo – og især mig selv her på min egen blog. Ananas i egen juice – velbekomme! For jeg har faktisk fortiet en lille ting for jer! Ikke løjet – for det kunne jeg aldrig finde på – heller ikke til jer! Men jeg har faktisk udeladt noget i mine fortællinger det sidste lange stykke tid. Dels fordi det ikke helt har passet ind. Dels fordi det har været ret usagt og udefineret, dels fordi der har været så meget rod i mit hoved efter bruddet med ex-konen og skilsmissen i det hele taget. Så JA ærlige og oversharing Lilletutogmordk har fortiet noget!

Og det i sig selv er jo værd at lave et blogindlæg om.

Egentlig er det ikke noget jeg som sådan vil fortælle jer om. Haha og hvorfor dælen nævner jeg det så?! Jo fordi jeg bare er sådan en lidt irriterende type – og så fordi jeg ikke helt kan lade være alligevel!

For i 2014 besluttede jeg mig nemlig også for noget andet end alle mine Projects Happy Part 1 – the Future! I starten af året – da jeg kæmpede mest af alt med konens ugerninger – besluttede jeg mig nemlig også for at se mig omkring. Og nej, ikke se mig omkring bare sån for at kigge på pæne materielle eller naturagtige ting – NOPE – jeg besluttede mig også for at kigge mig rundt efter “noget andet”. For HVIS NU det ikke ville gå med konen (som hun var på det tidspunkt), ville der så være andre fisk i havet (som man siger)!? Da beslutningen var taget måtte jeg indse at mit “hav” ikke strakte sig vildt bredt! Fra at have været single og kommet en masse ud både omkring fodbold, fitness, uddannelse, fester, byen osv osv, er det at være single forældre pludselig noget helt andet – og mere begrænset! Jeg kommer jo aldrig ud UD! Jeg går på arbejde og henter og bringer Lilletut i institution, og at score nogen fra vuggestuen er måske lige offensivt nok – trods alt! Det efterlader jo mit arbejde som mit “hav”! Heldigvis er vores hospital stort med mange mange tusind ansatte men man møder jo ikke alle tusinder på en dag eller to…og man scorer jo ikke ligefrem i kantinen, inde hos patienterne eller på gangen. Synes jeg desværre!!

Men pludselig gik det op for mig at jeg faktisk allerede vidste hvem min “fisk” var!!! Ikke et nemt, overskueligt og ligetil projekt må lige siges, men en mulighed. Og hurra for muligheder. Jeg elsker muligheder.

Så jo 2014 har budt på en mulighed, en fisk, et nyt lille muligt “projekt”!!! Om jeg er klar, om h*n er klar er noget usikkert. Men TÆNK nu hvis 2015 kunne vise sig at være HOT på lige nøjagtig DÈN måde!!!!

Jahhhh #håbehåbe 😉

 photo 63470F50-FDE1-4B4B-9561-8AD8F0F69551_zpsutsqalc4.jpg

2 kommentarer

 • Ryszen/Mette

  Misundelig.dk
  Det er hvad jeg er, men for f…… Hvor er det dejligt for dig at du har de tanker/følelser. Det betyder nemlig at du er videre!
  Jeg håber for dig at det kommer til at udvikle sig lige som DU måtte ønske. Om ikke andet, så er det jo et kæmpe skridt i den rigtige retning. Og DET er noget der kan bygges videre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Hehe, der er måske ikke det vilde at være misundelig over – altså forstået på den måde at “fisken” måske ikke heeeeeelt er på samme ide som mig! men du har så evig ret i at det er den rigtige retning! Og det føles SÅ fantastisk!!!!
   Ahhh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at tage et aktivt valg og bestemme sig for at ændre Verden...