Kvinde, kend dit værd...

En skilsmissemors forbandelse: Nu er jeg hel igen!!

“MOOAAAR” …og glæden springer frem i hele ansigtet og i øjnene på min smukke pige henne i vuggestuen, da jeg træder ind ad døren! Hun løber direkte hen til mig og springer i favnen på mig! Jeg kysser hende, krammer hende og holder hende tæt ind til mig igen og igen! Til sidst synes hun dog det er nok, og vil vise mig hendes Bamsi, som hun åbenbart har haft med i dag! Og jeg skynder mig lige at sige halvt undskyldende og halvt forklarende til pædagogerne at jeg jo ikke har set hende SIDEN I TIRSDAGS!!

– og spørge om det er udklædningstøj eller noget mama har haft givet hende på i morges, den ret specielle nederdel hun har på!?!?!

Hvis jeg igår tudede over et forlist ægteskab (jeg blir altid så ekstra depri når min mens er på vej! OG jeg ikke har mit barn hos mig!!!), så kunne jeg da i dag enten STORtude eller STORjuble. For det ikke at have sit barn hos sig hver dag er da lige godt det værste og mest nederdrægtige ved en skilsmisse!! Åhr hvor har jeg savnet hende! Altså Lilletut! Jeg er jo et halvt – eller kvart – menneske når hun ikke er hos mig! Puha, og det skal fortsætte hele mit og hendes liv!?

Som om man ikke blev straffet nok i at miste sin ægtefælle, så skal man da også liiiiiiige have savnet af sit barn – sit eget freaking kød og blod – tværet rundt i face på ugentlig basis!? Hvor er retfærdigheden ligesom i det?? Hvad skal alle de skide (undskyld) happy-chappy-lykkelige par og ægtepar ofre på bålet – KAN der overhovedet findes ofre der kan matche mine bare en smule?!?

Martyr! Hvor skal min statuette mon rejses?

Tænk sig hvor meget man kan elske så lille en størrelse?! Tænk hvor meget man kan savne? Her da jeg puttede hende til aften, havde jeg allermest lyst til at tage hende med ind i min seng bare for at kunne putte med hende. Ligge helt tæt og holde hende i hånden og bare mærke hende igen. Hele min krop savnede hende. Meget surrealistisk fornemmelse bare at savne hende med krop og sjæl! At selve putningen så tog en time er mindre vigtigt, jeg kunne bare ikke få mig selv til at slippe hendes hånd, når hun bad om at vi skulle holde i hånden. Og jeg kunne ikke få mig selv til at gå derinde fra, når nu hun bad mig om at blive siddende! Og da hun rejste sig op for at kysse mig midt på munden (hendes berømte sutte-kys) blev jeg så lykkelig hele vejen igennem at alt andet bare blev ligegyldigt!

De følelser til den lille størrelse. Den følelse når vi er sammen igen efter adskillelse. Så meget kærlighed at jeg næsten ikke ved hvad jeg skal gøre af den. Glæden ved hendes glæde. Glæden og stoltheden ved hendes kærlighed og fine væsen. Dét er det største.

Så er jeg hel.

Og dét er det hele værd!

 photo D5098AB4-16AD-4682-8738-8DBFC52D99A2_zps9jgj5cjr.jpg

9 kommentarer

 • Årh <3!
  Så sødt et kagefjæs, det kan man kun savne.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Tak, og ja ikke…hun er for sød!Hun siger tit – jeg elsker kage!
   Øh ja, det kan ses 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Bresson

  Søde Kat, dejlig datter du har ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Dejligt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Tak Liv 🙂 Er glad for du stadig er her – og lægger en sød kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla søgård

  Det vil jeg da rigtig gerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor må det være hårdt! Men hvor beskriver du fint de overvældende følelser! Må jeg spørge om der er en grund til at du ikke tog hende med ind i sengen? Da jeg læste dit indlæg kom jeg nemlig til at tænke at hun måske også føler sig halv når hun kun er sammen med den ene af jer held tiden og den ekstra nærhed kunne være dejlig for jer begge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Jeg tog hende med ind i sengen 🙂 For ja, jeg kunne ikke lade være og jeg følte hun havde behovet!! Men jeg føler altid at det er forkert!! At jeg “ødelægger” noget ved at vi sover sammen….! Irriterende men det gør jeg…hun har alle dage fra hun var helt ny sovet bedst i hendes egen seng, så det er helt mærkeligt at det er anderledes nu!!!
   Og selvfølgelig må du spørge – du må altid spørge! Faktisk er det det der er sjovest 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinde, kend dit værd...