#engangvarjeglesbiskogaccepteret

Viaplay er da helt off…line!

Fik I den?! Fangede I den?! Er I lige så sjaaawe som mig?!?

Offline…ikk’!?!

Viaplay er da helt offline!

For det er de jo, som den eneste danske streaming tjeneste – og dét, mine venner, er og bliver altså freaking fantastisk! Og helt nødvendigt – på den der helt basale overlevelsesagtige måde – nogen gange!

Og ja, jeg har sagt det før – i både sponsoreret HER og ikke-sponsoreret HER HER– stil og jeg siger det virkelig gerne igen; Det hitter herhjemme og vi ELSKER det!

 photo 50C08FCA-D6E3-415A-93FF-C2CF02DC0CE4_zpsemufp6xm.jpg

Jeg var jo her den anden dag så heldig at få lov til at invitere tre af jer dejlige læsere med mig til et af de dersens blogger-arrangementer, som jeg render til engang i mellem. Jeg syntes selv at det var en god mulighed for at kunne tilbyde jer lidt lækkert mad og lidt lækkert underholdning til børnene…og så kunne jeg møde nogen af jer IRL! Der var heldigvis tre pæne håndfulde af jer, der smed et lod i puljen (TAK for det) og jeg trak med min sædvanlige tilfældigheds-hjemmeside “Find en Vinder” 3 af jer gæve piger ud af bunken! To gange Camilla og en gang Maj 🙂

 photo 85615758-64E9-4574-8BE3-C3A707B65274_zpscoloq41z.jpg

Sidstnævnte Maj har været så flittig til at kommentere herinde i året der gik, og så har hun selv en blog her: By Maj som jeg har snakket lidt med hende om i tidens løb, så hende glædede jeg mig meget til at møde. Og heldigvis genkendte jeg hende nemt og faktisk som den allerførste da jeg ankom til arrangementet. Og hun var lige så sød i virkeligheden 🙂

For ja, Viaplays børneevent løb af stablen i søndags i den hyggelige café NoHo, der var pyntet fint op til PLAY (leg) til lejligheden. Temaet var sommerferie med rejser og en masse aktiviteter der kan laves derhjemme eller på farten – og så en masse lækker hapser-mad til farten, festen eller den hyggelige hverdag lavet af madbloggeren Babybite blog

 photo 3A9168FB-0F3C-4F7F-992E-80CE7D8E3A4F_zpsqdb4ibn0.jpg

Lilletut havde forinden leget fotomodel hos en dygtig fotograf (se lidt om det på IG), men var helt klar på nogen timer sammen med skaberne af Dora (The Explorer)…eller dvs hun troede vist nok at Dora og/eller Diego var der, så hun blev liiiidt skuffet da hun måtte nøjes med dem på ipads. Men så igen; det er hun jo vant til, så der gik kun 10 sekunder så var skuffelsen glemt!

 photo 7AFE8566-5ACA-473B-8A2E-CD1F84448381_zpsk4qy2ujo.jpg

Og ellers hyggede Lilletut sig med at tegne Peter Plys, som hun fik meget af tiden til at gå med. Fik taget selfie med Peter, og fik puttet med ham – altså Plys, Peter Plys. Hun fik leget med modellervoks med Asli (Minilove blog), spist “sundt” vingummi og leget med balloner og ipads med Sia (Gylp & Glamour).

 photo F141C270-A8C6-4F9A-849F-1F40206B86BB_zps9muvogpv.jpg

 photo EBBBE9F8-A547-46EE-8435-0F895C9F1018_zpspfiz5sg0.jpg

 photo 1E68AC9D-AE4A-4EF3-91DC-70396720C464_zpsxgtsaco3.jpg

Der var rigtig mange mennesker til arrangementet, men heldigvis kunne man sætte sig udenfor og nyde solen og en kaffe.

Der var nogen hyggelige timer og alle deltagerne kunne gå derfra med en gratis 3-mdrs prøve på Viaplays herligheder. Har DU ikke Viaplay ENDNU så går du (og din familie) sgu glip af noget! Sorry to say! Klik dog HER og bestil din egen gratis prøvepakke…

For dine børn skal da ikke gå glip af Disney klassikere som Peter Plys, Askepot, Mulan, Peter Pan, Berhard og Bianca osv…eller serier som Dora The Explorer, Diego, Svampebob firkant og Turtles…

Og, ps, DU skal da ikke gå glip af Grey’s Anatomy ? Og din mand af diverse sports ting?!

Som sagt; vi er fans!

Lilletut offline:
 photo 1839E308-845E-4645-A6B9-E39C7799366F_zpscr6sg6fg.jpg

4 kommentarer

 • Taaaak søde Katrine for de søde ord <3 Var virkelig hyggeligt at møde dig og kan kun sige i lige måde 🙂 Du er ligeså sød i virkeligheden 😉 Håber I kom godt hjem gjorde vi i hvert fald, en dreng var godt træt og sov hele vejen hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, elsker at vi begge to har tænkt GREYS ANATOMY skal nævnes!!!! Jeg elsker den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TAK FOR EN DEJLIG DAG, SØDESTE KAT! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Tak for billetten – det var et super hyggeligt event 🙂 Du så så optaget ud at jeg ikke kunne lide at gå over og hilse på :smiley: jeg fik sagt Hej til Line og Sandy fra Gylp og Glamour – det er nu meget rart lige at få sat et rigtigt ansigt på :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#engangvarjeglesbiskogaccepteret