Stilhed før...

Langsom morgen – og en opskrift (selvom den måske er indlysende)

En langsom morgen er min yndlings.

Jeg elsker at have tid til nattøj på sofaen med tæppe – og kaffe ! Og morgenmad – og morgentv. Go’morgen Danmark er virkelig min forestilling om hygge om morgenen, hvor mormor det så end lyder ! Da Tutti var bare lidt mindre, startede vores langsomme morgner meget tidligt ! Et sted mellem 04.45 og 05.15 – det er måske lige tidligt og langsomt nok. Dér var man så langsom, at man knapt kunne holde øjnene åben, og ej heller flytte sig ud til kaffemaskinen. SÅ er det FOR tidligt. Og alt morgentv var slet ikke engang startet. Not Okay !

Så nu når vores langsomme morgner starter ved 7 tiden, er det noget bedre. Ens øjne kan trods alt holde sig åbne, man kan drikke kaffe uden at falde i søvn midt i en slurk og tv er stået op. Nåhr ja, ikke at tv er afgørende – vi har jo en iPad 🙂

Og ja, jeg indrømmer gerne at vores iPad er lig med lidt mere afbrudt søvn til mig, når Tutti gerne vil op kl 05.30 her i weekenden. Med iPaden kan jeg nemlig liiiige trække vores “stå op” nogen afsnit af div. tegnefilmsserie på Netflix eller Viaplay. Så vores morgen lige blir en tak hyggeligere. Fordi vi begge lige er en tak mere friske. Det dutter for os.

Denne morgen startede først inde i min seng kl 06.45 – og det er i sandhed at sove ultra længe herhjemme. Så det er luksus. Vi stod op med det samme og lagde os ind på sofaen med tæppe og dyne. Lilletut var sulten, så hun fik lov til (som så mange hygge-morgner før) at spise sin havregryn (med sukker) i sofaen. Jeg fik lavet kaffe og spiste ligeså min havregryn i sofaen. Og så var der ellers bare dømt langsom morgen og hygge.

Vi ligger her stadig, men skal til at accelerere lidt. For vi skal mødes med min veninde og hendes børn om lidt over en time. Og at få tøj på her i huset kræver lidt tid. Og tålmodighed. Og lidt aftaler – og tvang.

Men opskriften på en hyggelig morgen og på en god dag er hvert fald blevet fulgt her. Og jeg glæder mig allerede til at vi skal igen i morgen.IMG_5792

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed før...