Barn syg => Mor træt

Om at se to damer – samtidig !

Og at nyde solskinnet. Og muligheden for spontanitet. Og weekendens komme.

Ja, så kan det da ikke blive meget bedre.

Det skulle da lige være hvis temperaturen sagde +15 grader.

Men altså, også uden varmere temperaturer har dagen været ganske okay. Eftermiddagen efter en travl arbejdsdag blev nemlig brugt helt spontant sammen med to dejlige kollega-damer på en cafe på Frederiksberg.

Tænk at man kan sidde på arbejdet over det sidste notat, drømme højt om en kold øl eller en kaffe i solen, og så er der bare to skønne kvinder, der er med på den. Hvor tit kan det lige ske ? Altså at man pludselig ikke har nogen planer samtidig – og at Lilletut er hos mama – og at alle bare er med på noget spontant ? I love it.

Og sådan noget gør altså lige livet lidt federe. Lidt lysere – og håbet lidt mere lysegrønt.

Så nej, jeg er ikke en bølle og ser to damer i den forstand samtidig. Jeg tøffer stadig rundt i single-mode uden overskud til overhovedet at tænke på at kaste kærlighed efter én, der ikke er Tut. Og nåhr ja, så er jeg da også lidt forvirret over om det skal være drenge eller piger, blikkene, Happn-appen og tankerne skal indstilles på.

Det er ikke nemt, når mulighederne nærmere sig 100 %

Har du nydt det gode vejr idag ? Eller venter du til weekenden ?

IMG_4962

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barn syg => Mor træt