Jeg elsker dig. Jeg vælger at elske dig og rumme dig.

Når skilsmisse- og singlelivet bare ads up… #dageimitliv1

Som i “ikke” !

“IKKE ads up…”

Både i dag og i går har virkelig været nogen dage, hvor jeg ikke bare har skulle tælle til ti – men snarere ti-tusinder ! “Test-dage” om man vil. Tests for om ens temperament virkelig kunne holde. Tests for om man virkelig var blevet klogere.

I går var faktisk værst, da både lidt konflikt med ex-konen og ex-kæresten kom ind i billedet. Intet virkelig alvorligt men stadig krusninger på vandoverfladen – på det hav man er endt ud i på en tømmerflåde – en læk tømmerflåde. Konflikten med førstnævnte dame of course omkring Lilletut, og nok mest bare essensen i, hvorfor vi i det hele taget er endt ud sådan her, skilt efter en skilsmisse. Men vi fandt en løsning uden egentlig fjendtlighed – så vi er da kommet langt trods alt. Også selvom vi idag endnu en gang er raget uklar med hinanden…

Og så var der det der med ikke at have heeelt styr på følelserne alligevel. Altså omkring sin ex-kæreste. Irriterende, når man lige har holdt sådanne tanker stangen i et par mdr, og de så bare bliver ved med at poppe op. Det var lettere dengang, hvor jeg var sur på hende – nu tænker jeg bare på om tingene godt kunne gå anderledes. Tredje gang ER jo lykkens gang -ikke ?!

Om det så er et held eller modsat at ex’en er ret afklaret denne gang, ved jeg snart ikke. Irriterende i al fald 🙂

Havde man så bare magtet Tinder eller Happn ! Men alle mine matchs og beskeder, jeg trods alt har swipet mig til derinde, må altså vente lidt endnu. Selvom det måske kunne være vejen ud af tankespind og konfliker med ex’erne…?

Råd, kommentarer og hep modtages med kyshånd…

IMG_7087

PS, jeg har ikke sendt beskeder til nogen – ved ikke hvorfor den kalder “match” det ?! Og ja, kommer der ikke så tit (apropos datoen)

 

2 kommentarer

 • KT

  Søde Kat, det her bliver sgu lidt teenage-agtigt, men jeg har en mappe fyldt med klichéfyldte citater. Både de gode, de vrede, de ex-hadende, de opmuntrende og de over-lykkelige. Jeg deler glædeligt ud af dem til veninder, der står I alle slags situationer. For mig har citater, film og sange altid været en form for hjælp og terapi. Der er ligesom nogle andre, der har kunne beskrive præcis den følelse jeg sad med. Det er for mig på mange måder helt befriende, så her får du lige de 10 bedste til et knust og forvirret hjerte:

  – One of the hardest parts in life is deciding whether to walk away or to try harder.

  – Don’t lose yourself trying to hold on to someone who doesn’t care about losing you.

  – You can spend minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation, trying to put the pieces together, justifying what could’ve, would’ve happened.. Or you can leave the pieces on the floor and move the fuck on.

  – Sometimes you have to forget what you feel, and remember what you deserve.

  – Life is too short to settle down with someone who doesn’t know what they want.

  – Sometimes you just gotta be your own hero and save your own little heart.

  – A guy says he doesn’t want to be with you. Sometimes that guy realizes he’s made the biggest mistake of his life. And then sometimes he doesn’t. Either way, either way, your only job is to move on with your life, and fast.

  – Never settle for less than you deserve!

  – No pain is forever.

  – Bare fordi noget godt ender, behøver det ikke betyder at noget bedre aldrig begynder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhr, det er gode citater de der 🙂 Og jeg har det lidt som dig – i hvert fald med musik og sangtekster, de kan nemlig være helt terapi-agtige og beskrive de følelser man kan have svært ved. Og give råd ! Der er faktisk flere af dine, der går rent ind…
   Især den der med at beslutte om man skal kæmpe eller skride, er lige nu helt essentiel. Også kommer den næste – den med ikke at miste sig selv ved at prøve at få en tilbage, som ikke ønsker det….
   Åhhh Love and life !!!!
   Møs til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker dig. Jeg vælger at elske dig og rumme dig.