Er jul cool ?

En fødselsdag der indeholder alle rare elementer…

Og JA – spoiler; du får ikke alt at vide. Tror jeg 😉

Men JAAAH, jeg har fødselsdag i dag. Som jeg har hvert år, her lige efter jul og nytår (mine to ikke-yndlings højtider) og det kommer altid lidt bag på mig. Og mine kærester egentlig ! For det er altså sket flere gange, at jeg på min fødselsdag enten er blevet slået op med eller har fanget damen med fingrene ret dybt i kagedåsen. Som man siger ! Så jo…man kan godt græde tårer, når kollegaerne synger fødselsdagssang for en – af de salte, bitre og ulykkelig slags. Been there, done that – men ikke i år 🙂

Og det må da også siges at være på tide !! Ej sidste år var også god. Ret skal være ret “eks-kæresten” (som jeg har haft nævnt en del gange på bloggen…) har aldrig lavet rod i den, og slet ikke på min fødselsdag ! Men eks-konen før hende står da for århundredes gave i den ulykkelig retning…og derfor var mit “fødselsdags-post” for 3 år siden også dette:

fullsizeoutput_1bc5

Heldigvis var postet året efter – altså for 2 år siden – af den noget mere søde slags, selvom jeg stadig kæmpede med de samme følelser, som gav mig lysten til at high-five hende. In face ! Jeg så vist en anden – en mand – på det tidspunkt, men slog vist op ret kort efter. Det var ikke lige mig. Ish ! Nå, men postet er sødt, så det skal I se – og se den til ende, det er sjaaaawt…

Og nu i år er der så – i skrivende stund – slet ikke noget post. Jeg kunne bestemt bruge det fra sidste år…

fullsizeoutput_1bc4

…for God Dammit her er koldt !!! Men koldt er vel “godt vejr” her om vinteren ?! Og det har i al fald været høj, klar og fuld sol. Tænker jeg har været søøøøøød. Trods alt !

I dag har jeg været glad. Sådan helt glad. Helt ind. Men optakten igår aftes var også god – med godt selskab (og en god gave), og så har dagen i dag bare indeholdt lutter gode elementer – indeholder, for den er jo ikke slut endnu…

  • Vågne op med Lilletut. Der som 9/10 morgner vågner før kl 06, og RÅBER: “MOOOOOOOOR” i “bedste” skingre alarm-tone tonefald ! I dagens anledning (ish) hoppede hun ud af sengen selv (det sker 1/250 morgner) og løb ind til mig. Og krammede mine tæer.
  • Skulle på arbejde til min søde kollegaer.
  • Hjem og have “alene-tid”, da Tutti som altid om torsdagen er hos mama.
  • Ud og spise med en veninde på “Cocks and Cows”
  • …noget andet 😀

Og selvom Tutti har nægtet at lave mig en gave/tegning, så er hun tilgivet, fordi hun er sjov…

Tutti i går i bh: *hiver en tegning op af børnehave-tasken*

Mig: Ajjj, er den til mig.

Tut: Nej, den er til mig selv.

Mig: Nå, jeg troede det var min fødselsdagsgave til imorgen.

Tut: Nej.

Mig: Nå, skal du så lave en til mig ?

Tut: Nej mor, det gider jeg ikke ! Jeg vil hellere lave en til mig selv, til når jeg fylder 5 år.

Mig: Nå, men det er der jo også et helt år til…det er selvfølgelig godt at være i god tid. (sagt med SHIT LOADS af ironi!)

Og så igen i morges…(man prøver vel)

Mig: Skal du lave en tegning til mig idag ?

Tut: Nej, det gider jeg ikke. Og man skal ikke, når man ikke gider.

Mig: …. !

Okay, I get it. Ingen gaver fra den kant. Til gengæld fik jeg skiundertøj (IGENIGEN) af min mor – og penge på kontoen af både forældrene og bedsteforældrene. Og neglelakfjerner af kollegaerne, en gave af min veninde i aften. OG fik to øl, kaffe og lakrids igår…hvem behøver så også en tegning fra ens barn ?!?

Og lad os så slutte af med endnu en sød én…

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jul cool ?