Kaffedate - med det rigtige udstyr

Oplev (det nye) Experimentarium – Vi gjorde det i går !

reklame (invitation til event)

Og det var fedt ! Sindssyg fedt !

Lilletut havde en fest fra start til slut – og kunne snildt have brugt mere tid derinde. Vi skal helt sikkert på flere besøg…

Og ja, det er “det gamle” Experimentarium, der er åbnet igen efter at det helt tragisk måtte lukke (midlertidigt) ude på Tuborg Havn (Hellerup), da en tagbrand tilbage i april 2015 (under en ombygning af stedet) mere eller mindre ødelagde det hele. Jeg kan faktisk ret tydeligt huske dengang, og jeg kan huske at jeg tænkte: “Holy Crap, det der er ikke godt. Det er jo “historie” direkte down the drain!” Min søster og jeg ELSKEDE nemlig selv at besøge (det gamle) experimentarium, da vi var yngre. Og jeg var faktisk rimelig trist over, måske ikke at få muligheden for at vise Lilletut de samme fede eksperimenterende ting, som jeg selv havde nydt.

Men det fik – og får – jeg så alligevel glæden af. Og så var vi endda så top-heldige at være inviteret derud i går til en slags “før-åbning” af stedet, sammen med nogen andre heldige blogger- og instagram børn. Eller hvad man nu kalder dem 🙂

Jeg havde egentlig haft lidt svært ved at forklare Tutti om stedet på forhånd, for hvordan forklare man bedst sådan et sted til en 4 år (prinsesse-) pige ?! Et sted hvor man kan lege alt det man vil. Et sted hvor man kan finde på og undersøge forskellige ting. Et sted hvor man kan lave kæmpe sæbebobler. Og et sted hvor man kan lege med vand – og vinde konkurrencer !

img_2682

Det var sådan jeg forsøgte mig…og Tutti glædede sig. Især til at vinde konkurrencer og lege med de andre børn. Især Asli fra Emmas blog (Minilove) er et hit hos Tutti. De plejer at lege godt, og vi er så heldige, at vi nogen gange skal til Bornholm samtidig, så de kender lidt mere til hinanden end som med mange af de andre.

Det nye Experimentarium lægger i den grad op til leg. Sammen med andre børn. Alene. Sammen med ens forældre eller bedsteforældre. Nærmest alle aldersgrupper, der har en lyst til forskellig udfordring, læring igennem leg vil kunne hygge sig.

Vores søndag derude gik efter Tuttens hovedet. Hun viste vej gennem etagerne og hendes legelyst fik lov til at bestemme hvor, hvornår og hvad vi skulle. Det var nærmest et mekka…

En kæmpe kuglebane som man i mange aldre kunne finde udfordringer i.

Et sæbebobleri hvor man kunne lave alverdens kæmpe sæbebobler – og være inde i en selv !

En byggeplads hvor man med trillebør og arbejdshat skulle fragte kugle og bolde rundt og op.

En strand med en masse vandlege, både og fiskeri. Bedst med opsmøgede ærmer.

En sansetunnel, en lyslabyrint, en interaktiv biograf, et cirkus fysikus, under huden og maaaange andre ting…

img_2649 img_2652 img_2679 img_2685 img_2676img_2659img_2695

Også restauranten er en oplevelse værd, da det her er helt legalt at lege med maden for at kunne spise den. Børnene skal nemlig selv være med til “at lave den”. Noget der kan kræve koncentration…

img_2689

Bestemt et besøg værd når (og efter) de åbner nu her på torsdag d 26 januar 2017. Og så er det altså også flot. Virkelig pæne kobber detaljer og kæmpe rum. Imponerende egentlig.

img_2699

Sponsoreret event – reklame.

2 kommentarer

 • Liv

  Fedt, der skal vi helt sikker ud! 🙂
  Med hensyn til forsikringen, så bed om at få delt den op i 2-3 rater. Jeg arbejder selv i branchen og det gør vi altså ret ofte og uden renter osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tag SÅ meget derud !!!! Vi skal også derud igen….helt sikkert 🙂
   Rigtig god ide mht forsikringen….jeg tog fat i mit forsikringsselskab og den er nu i vinkel :))) TAAAAK for rådet !!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffedate - med det rigtige udstyr