Post-Riget-tanker (og nej ikke post, som i post!)

MUUH, MUUH, MEEEIIRE, MEEEIRE…

Helt sikkert de ord, der blev brugt mest af Lilletut igår til det fantastiske arrangement i Knuthenborg Safaripark, som vi var inviteret til at deltage i af Kompaskommunikation. Et spændende arrangement som vi har glædet os meget til i lang tid. Lilletut elsker dyr, og konen og jeg har bare været så sikre på, at dagen ville blive et hit. Og det blev den.

blog

Lilletuts bedsteforældre havde meldt deres ankomst her i den lille Bededags ferie, og heldigvis havde vi fået lov til at tage dem med ned i det Lollandske ferieparadis. Så autostolen var flyttet over i bedsternes bil, bilen blev pakket og vi kørte afsted i god tid (!), for at være sikre på at nå ned til velkomst og brunch. Mmm brunch skal man aldrig gå glip af! Lilletut, som jo også i dag var stået tidligt op, tog sig heldigvis en lille power-nap på vejen, så da vi trillede ind på parkeringspladsen, var hun i hopla og sagde “MUUUH” mindst hvert 10.sekund. Super at tage i Safaripark med det største ønske om at se en MUUUUH.

Knuthenborg (22)

Knuthenborg (24)

Fremmødet var stort, så det var en masse bedsteforældre, forældre og børn, der gik ombord i den kæmpemæssige super top lækre brunch, der var stillet op og spiste sig mætte – og lidt til. Lilletut synes det var fantastisk med så mange mennesker – og især de lidt ældre drenge (og mænd) – var top interessante og fik kæmpe smil og “HEJ” med på vejen. Nåhr ja, man kan jo også lige så godt komme i gang med at rulle charmen ud – også selvom ikke alle var lige modtagelige for den! Hvordan kan man ikke synes, at mit barn er det dejligste og mest charmerende i hele Verden? De mænd må jo have været isbjerge!!

Knuthenborg (37)blog

 

MUUUH ?!? Selv under brunchen måtte Tutten og jeg rundt og lede efter køer blandt de spisende gæster. Selvfølgelig var det lige ved siden af Frederik Fetterlein okse/ko hovederne hang. Han troede helt sikkert vi stalkede ham…(og så var det måske i virkeligheden omvendt, for han er med på flere af vores billeder ;))

Knuthenborg (38)bl

Han er jo pæn ham Fetterlein. Og så havde jeg så sangen “Jeg har det lig’som Fetterlein” på hjernen resten af dagen. Og faktisk også nu…

Knuthenborg (55)ff

Efter brunchen legede vi lidt ude i det dejlige vejr på deres kæmpe og meget fantastiske legeplads og mødte nogle af de andre søde bloggere. Selvfølgelig ville Lilletut allerhelst ned i den fine og yderst spændende (og ikke indhegnede) sø, så decideret at få snakket med nogle var lidt svært. Hvorfor vil mit barn altid modsatte vej eller ting der er farlige? Hun tror vist helt reelt, at hun kan gå på vandet! Så jeg fik jo slet ikke snakket nok med søde Mie fra Madling.dk eller Jeanette fra Jeansjeans.dk eller Ostfronten eller eller de søde mødre fra Regnbuebarnetvigga.dk. Det må vi gøre en anden gang dejlig damer!

bll

Goodiebags er altså altid et hit. Kald mig materealistisk og overfladisk men jeg ææææslker det. Og det gør Lilletut også. Og i dag var det top fede ting; især tiger tøjdyret var et kæmpe hit, og Lilletut har nærmest krammet det siden. Desuden råbte hun hver gang hun så et andet barn med deres tiger: “MIIIIIIN, MIIIIIIIG, NAAAAAAJ”. Hun troede alle tiger-dyr var hendes.

2014_ 5_17_16_19 (1)

Knuthenborg (44)b

Knuthenborg (47)blo

Så var der åbningen af Congo-Splash. Europas største og stejleste vandrutchebane. Konen og svigermor chicken’ede rimelig hurtig ud, og selvom jeg lovede konen ikke at nævne det på hverken blog eller instagram, er det hermed gjort; hun turde ikke 🙂 Bedstefar og jeg turde (selvfølgelig) så i kø med os, rundt i vandbanen og op på den høje repos. Den var sq høj, og jeg blev faktisk lidt bange på vej ned – det sugede ordentligt i maven. Men den var fed, også selvom man blev fuldstændig våd. Som i rigtig våd!

Knuthenborg (64)bloggg

Knuthenborg (65)bllo

Knuthenborg (74)bbbl

Bagefter var der safaribustur hvor vi så kunne sidde og tørre lidt. Lilletut var totalt på under busturen, og råbte taktfast “MEEEEIRE MEEEEIRE MEEEEIIIIIIREEEE” hver gang vi kørte forbi nogen dyr. De fleste af dyrene fik et “MUUUH” med på vejen, og nogen af dem var da også indenfor ko-familien. Sikke klogt et barn! Turen varede ca 30-40 minutter og Lilletut var interesseret hele vejen. Vores guide var super god, også selvom konen og bedstefar tog hende i at fyre nogle lidt for høje areal fakta af; nåhr ja måske er Knuthenborg i virkeligheden større arealmæssigt end hele Danmark, who counts?! Jeg havde lidt ondt af de andre i bussen Lilletuts begejstrings-udråb taget i betragtning, men heldigvis er jeg blevet kontaktet af  søde Camilla fra drengestreger, som sad bag os i bussen, og som kunne berolige mig med at de blot syntes at Lilletut var sød. Pyha.

Knuthenborg (76)bbll

Knuthenborg (91)bg

Knuthenborg (108)bgs

Knuthenborg (89)

Efter busturen var der fri leg i det dejlige sommervejr i Parken. Vi brugte den til at spise is, kigge i shoppen, lege på legepladsen og køre ned i tigerskoven. Super hyggelig dag som udover ren og rå familiehygge bød på flotte dyr helt tæt på. Især girafferne og tigrene var mine favoritter, da de jo er flotte og søde dyr. Lilletut var mest til MUH!

Knuthenborg (112)bbggl

Knuthenborg (118)bgis

Knuthenborg (123)bnj

Knuthenborg (132)bbglo

Super hyggelig dag med et virkelig venligt og “tændt” personale i Knuthenborg – at der så er god mad, lækre ting, spændende begivenheder arrangeret samt sol og hygge, det er jo altsammen bare flødeskum, flødebolle, guf og syltetøj på isvaflen. Whats not to like?

2014_ 5_17_16_20

6 kommentarer

 • Andrea Silkjær

  Hej Katrine!
  Nu er det første gang, at jeg skriver en kommentar til et af dine indlæg, hvilket i virkeligheden er noget underligt noget, eftersom jeg har fuldt med siden december og læser hvert enkelt indlæg! Men jeg blev simpelthen så glad af at læse det her indlæg. Hvor er det fantastisk at læse, at I har haft sådan en god dag! Der synes jeg godt nok, at I har fortjent ovenpå alt hvad der er sket på det seneste med Lilletut!! Så det er jeg bare glad for på jeres vegne og håber der kommer flere dage som den! 🙂

  Desuden vil jeg bare introducere mig selv lidt, fordi jeg efterhånden føler, at jeg kender ret meget til dit liv – og så er det vel også fair nok, at du kender bare lidt til dine læsere. 🙂 mit navn er Andrea og jeg er “kun” – 18 år gammel, så man kan jo spørge sig selv hvorfor jeg læser en blog om at være mor? Jeg ved det ærligt talt ikke, men der var bare noget, som fangede mig ved dig og din familie Katrine. Din åbenhed og din måde at vise andre på, at hele verden ikke altid er lutter lagkage. Bloggen er meget lige til, og det er nok det jeg holder af ved den. OG så er Lilletut jo den smukkeste, og sødeste lille pige! Elsker billederne af hende! 🙂

  Åh nu blev det langt.. Beklager! Men så ved du at jeg er her (og på insta:andreasilkjaer). 🙂 Fortsat god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   HEJ Andrea,
   Hvor er du bare sød!! Og hvor er jeg mega glad for at høre at du har fulgt med så længe, og at du fortsat gør det trods du er et lidt andet sted i dit liv!!! Hvor er du sej :* Ihh, du gjorde mig så glad…helt ind i hjertet 🙂
   Og du har givet mig en SÅ GOD IDE til et kommende indlæg med en valgfri præsentation af alle jer søde dejlige smukke mennesker, der gider læser med 🙂

   Og hvor er jeg bare super stolt over at du sys at mit barn – min møgunge – er sød og smuk!!!! TAAAAAAAAAK – sidder helt og smiler for mig selv.

   Tusind tak søde dig….og ved jo sagtens hvem du er på ig – også der kommer du med søde kommentarer 🙂 Har forøvrigt E N D E L I G en grine video klar, som jeg lige må få lagt ind til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Katrine
  Sikken en masse dejlige og gode billeder du har taget og en virkelig fin fortælling.
  Jeg er vild med din humor 😉
  Dejligt at I også havde så skøn en dag.
  Jeg håber, at vi ses igen en anden gang.
  Kh. Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hej Mie,
   Vi skal da helt sikkert mødes igen – det var så hyggeligt 🙂
   Og tak – det var bare en super dag…og tak :)))))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hehe kender godt til det, min datter siger aldrig noget, men når vi var i bryllup startede hun med at pege på alle farve og sige gul, rød, blå. Vi var nødt til at forlade kirken. 😉 børn er så skønne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hahaha, åhh de børn!!! Godt din datter trods alt ikke sagde MUUUUUH til alle menneskene 🙂 Men nej, en kirke er nok ikke lige stedet at lære alle farverne 😉

   Børn er skønne!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Post-Riget-tanker (og nej ikke post, som i post!)