Pretty in Pink...

Crazy Cat Lady…på pension

briller-eller-ej-vi-elsker-vores-boern1

I kender godt den der joke med den skøre katte-dame, der bor alene med hendes 5000 katte ikk?! Haha, skide skægt at drille andre med at de ender op alene kun frankeret af x-tusind katte ved deres side. Altså skide skægt når joken ikke rammer en selv!! Sån her i skrivende stund – med konen flyttet ud og alt – synes jeg egentlig ikke at det er den sjoveste bemærkning lige at få kastet efter sig! For det er jo liiiige det…tænk nu hvis jeg skal ende op helt uden menneskelig kontakt, som jeg skrev om i går…

Børn er hardcore. Børn fortæller sandheden (sammen med de fulde folk men det er ikke dem det handler om). Børn er bare så fede og umiddelbare, og jeg elsker bare de der klip hvor børn skal forklare noget – som de i bund og grund ikke ved noget om. De kan bare associere så vildt, og tit kan man godt spore sig ind på det de snakker om – hvis man altså lige kan følge deres noget abstrakte tankegang.

Eksempelvis noget så voksent som pension! Altså dét vi skal leve af når vi bliver tudsegamle (alene eller sammen med en livspartner), de penge vi skal kaste omkring os og købe spandevis af latter og iPhone 23S’er for. De penge vi skal solde op og give vores børnebørn i massevis af gaver for. Og rejse rundt og opleve Verden for (nu hvor vi endelig har tiden). Altså ens pension! Hvordan ville du lige forklare hvad det i bund og grund er for noget, og hvor den kommer fra, til én som måske ikke ved det??

Jeg ville helt sikkert gøre det ca sådan her…

Især det med kisten lyder godt! Bedre end det med kattene i al fald, jeg ville nemlig så gerne have et rigtigt menneske (M/K) at dele min alderdom og pension med. Eller en hund, jeg er nemlig mest til hunde (som kæledyr forståes!!). Egentlig temmelig fedt det med kisten, og ret lovende at enten SKAT eller andre rige mennesker fylder den op for en. Det synes jeg lyder som en god social tanke i et samfund som tipper mere og mere i retning af “mig-mig-mig-miiiiig” tanken. Og tænk så lige at have en (utømmelig) kiste med penge, som man bare kan hente op fra hver gang man har behov for at få tunet sin rollator, pudset gebisset eller lignende.

Jeg er på, Crazy Cat Lady eller ej…

Lilletut er lidt for lille endnu til at have sådanne sjove bemærkninger og forklaringer. Hun gør sig mere i fede ord som “blablom” (ballon), “bøsse” (pølse – til at spise (salami)) og “fiiiiise” (spise). Har DU ikke nogen sjove bemærkninger og ord fra dit/dine børn, som du vil dele med os og som vi kan smile lidt af her op til weekenden ???

(Indlægget er sponsoreret)

2014_ 8_16_21_30

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty in Pink...