Sommerferie planlægning i en skilsmissetid!? #justshootme ! Men DU kan vinde en Fri Ferie for 12.000 kr #doit

…sagde ingen nogensinde!!

“Hvor ER jeg bare glad for E N D E L I G at være blevet skilt! Det er det fedeste, nemmeste og suverænt lækreste jeg EVER har prøvet!!”

…sagde ingen nogensinde!

Hold nu kæft! Ikke at man må bande for det må man jo egentlig helst ikke! Men alligevel; hold nu kæft hvor har jeg lyst til at grine højt over hele den her lorte situation også kaldet “skilsmisse”. A’men altså…det er jo en bølgegang uden lige – uden brækpose – og man skal da være et seriøst stærkt menneske – eller et seriøst dumt svin – for at klare “situationen” uden tårer, angst, manio-depressivitet og/eller det der er værre!

“Vi har bare haft den lykkeligste skilsmisse. Vi er bedste venner nu og har bare været enige om ALT hele tiden!!”

…sagde ingen nogensinde!

I weekenden hentede mama det sidste – og eneste – fra lejligheden, som hun ville have med sig: sofaen! Havde hun så også lige taget tv’et med sig, så havde det nok repræsenteret og beskrevet mama ret godt – haha, EJ det er jo en jokeeee (host*ellernoget*host) 😉 Anygays hun hentede sofaen og fortalte med glæde i stemme og ansigt omkring hendes møbelkøb til den nye lejlighed. Det var tydeligt at hun var glad. Og spændt. Og følte sig godt tilpas. Hun glædede sig helt tydeligt til hendes nye liv i den nye lejlighed. Uden mig.

“Jeg under bare min ex-kone en ny start på livet og en ny kæreste. Selvfølgelig gør jeg det. Jeg er bare SÅ glad på hendes – og deres – vegne!!”

…sagde ingen nogensinde!

Ej, selvfølgelig vil jeg hende det godt – og så er det virkelig rart at komme af med den sofa, den var lidt irriterende! Lilletut og jeg har klaret os et par aftener med en madras på gulvet som sofa, og igår hentede min gode veninde og jeg en brugt sofa et sted på Nørrebro, som står i tusind stykker i hele stuen lige nu. Lilletut og jeg skulle nemlig lige en tur i Ikea og købe et nyt betræk til den inden jeg kunne samle den. Og så er det faktisk lidt som at få en ny sofa – som Lilletut og jeg har valgt selv!

“Jeg har ingen problemer med at blive boende i min ex og min fælles købte lejlighed. Det minder mig overhovedet ikke om en drøm der bristede. Og det er jo bare dejligt at beholde alle vores fælles møbler – så slipper man jo for at bruge penge på nye!!”

…sagde ingen nogensinde!

Nu hvor boet er delt og den gamle sofa er væk, er jeg allerede i gang med næste projekt; soveværelset. Dynen er skiftet ud, nyt sengetøj er købt og det næste bliver opbevaringen af mit tøj der skal laves om; den gamle fælles løsning duer ikke længere. Noget nyt for det nyes skyld må til. Og sådan har jeg efterhånden gennemgået hele huset. Selvom jeg ikke har købt nogen særlige nye ting, så har jeg flyttet om på det jeg har kunnet. Jeg KAN bare ikke have alt som det var! Næste projekt der skal bruges lidt penge på bliver overmaling af køkkengulvet som vi malede sammen (ex-konen og jeg) i sommerferien, den farve kan jeg bare ikke holde ud!

“At blive skilt har ikke ændret mig overhovedet – heldigvis”

…sagde ingen nogensinde!

For det MÅ have noget godt med sig også! Det MÅ det bare – for det er jo ikke enden endnu, vel?!

If its not happy – its not the end

 photo c978d0cb-74a1-4f60-959e-3de08d09d238_zps46454dd0.jpg

7 kommentarer

 • Syllemin

  Søde K, alt bliver godt igen I promille! Tag det fra mig. Jeg har været i helvede og er nu på vej tilbage…i små museskridt godt nok, men det går fremad. Håber du vil dele en flaske vin i din nye sofa snart:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • syllemin

   Hehe I promise skulle der selvfølgelig stå. Dumme stavekontrol

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tak fordi du orker, at dele.
  Ved godt at solen kommer til, at skinne igen på os alle sammen. Men hvor er vejen lang.

  Må jeg spørge hvordan i har delt tiden med lilletut og hvordan hun reagerer?

  Mange tanker til dig

  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er simpelthen den mest bedårende unge jeg længe har set din lilletut!

  Hilsen fra mig, der arbejder i en vuggestue og ser på mange unger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  For fanden kat! Du er stærk og er sikker på at du finder meget bedere end den kost af en ex kone! Hun har i princippet aldrig fortjent så god En pige som dig! Tiden der kommer bliver bedere end den du har gennemlevet det sidste halve år! Jeg er glad for at måtte følge dig og lilletut! Ses

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  syntes det er en super blog du har, skønt med ærlighed og ægte følelser.
  og en rigtig køn lille pige du har dig ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Godt skrevet…. jeg husker det stadig, som du beskriver…. det blev med tiden til at have med at gøre…. Hvor ser hun dejlig ud, lilletut

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie planlægning i en skilsmissetid!? #justshootme ! Men DU kan vinde en Fri Ferie for 12.000 kr #doit