Kaffe - min bedste kammerat!! Og måske også din?!? Vind en røvfuld her i al fald...

Sommerferie planlægning i en skilsmissetid!? #justshootme ! Men DU kan vinde en Fri Ferie for 12.000 kr #doit

S e r i ø s t – er der noget mere deprimerende på den der “jeg-vil-tylle-rødvin-i-meget-kæmpe-mængder”-agtige måde end at skulle ønske sin sommerferie på jobbet?!?! OG så fucking ENDELIG have et godt ferienummer lige nu hvor man jo ikke har nogen at planlægge noget med!? Altså Lilletut tæller ikke med her, hun følger jo med! Og for lige at svare på mit eget spørgsmål…nej det tror jeg nok ikke der er! Seriøst jeg gider da ikke IGEN blive mindet om at jeg er sølle og skal bruge min familieferietid a-fucking-lene! Jeg gider det ikke, men jeg skal – for jeg vil jo trods alt godt have sommerferie. Trods alt! At jeg så ikke har nogen penge at tage på ferie for, er så en anden side af sagen sammen med det faktum at jeg ikke er helt sikker på, at jeg kan se nogen mening i at rejse bare mig og Tutti alene!?! Altså andet end hjem til mormor og morfar?

Men måske…måske jeg skulle tænke anderledes? Måske kunne jeg planlægge en rejse med et venindepar (med/uden børn)? Måske kunne Lilletut og jeg rejse selv – bare for at opleve lidt og for at mærke nogen varmere himmelstrøg – og måske møde nogle nye spændende og søde mennesker?! Eller tage på skiferie?? Hvis vi nu lige legede at JEG vandt nogen penge til en rejse! Skal vi sige 12.000 kr fra Fri Ferie?! Som jeg kunne bruge på en ferie med Lilletut – med eller uden nogen andre også – så ville I sgu ikke se mig for bare skosåler!

 photo 4ae5e84f-5438-44bc-8f40-beba72475c98_zps5c3bb149.jpg

Måske ville jeg tage til Gardasøen i Italien (psssst – husk lige på Italien:))

Eller til Dubai…

Eller til Skagen???

Hvad ville du???? Tænk lige over det, for jeg vil nemlig gerne sammen med Fri Ferie give jer alle sammen muligheden for at vinde de førnævnte 12.000 kr til en ferie 🙂 Alt I skal gøre er at tilmelde jer Fri Feries nyhedsbrev HER HER HER og (måske) svare på et lille spørgsmål (husker du det jeg skrev med Gardasøen og Italien?!)

Når I klikker på MIT LINK bliver det registreret at I tilmelder jer gennem MIG (og jeg bliver glad) og så får jeg 2,50 kr. Altså 2 kroner og halvtreds øre. Jeg håber selvfølgelig det vil gøre mig rig, så klik endelig løs og tilmeld jer. Og SPRED MEGET GERNE BUDSKABET hvis du vil give andre muligheden for at vinde 12.000 dejlige kroner at holde ferie for! Og hvem vil ikke gerne have sådan et dejligt tilskud til en familie-, veninde- eller ego-tid?!? #godkarma

Selvfølgelig er indlægget sponsoreret af netop Fri Ferie, da de jo er de glade givere af præmien 🙂

Fik du ikke tilmeldt dig Fri Feries nyhedsbrev og deltaget i konkurrencen så gør det nu HER (og husk på Italien:))

Der er ikke noget luskeri i det og I kan jo altid framelde jer det igen! Held og lykke til jer  (og mig).

Så må vi jo se hvem af os der render med præmien – og hvem der skal med på vores rejser 😉 Jeg starter med at tilmelde mig selv – og ønske tre ugers ferie i næste uge på jobbet. Om jeg så når at finde en at dele bare nogle af de uger (eller dage) med vil tiden jo vise!

 photo 97A6E7E9-01C2-46B2-95A3-6A77958AEF28_zpsrkabjffw.jpg

 

Tilmeld dig Fri Feries nyhedsbrev og svar på et spørgsmål (Italien, Gardasøen:)) og vær med i konkurrencen om 12.000 kr til en ferie – HER

8 kommentarer

 • Pernille

  Jeg er nærmest lige blevet forladt og er alene, med 2 små børn…
  Er så glad for at jeg fandt din blog og kan bare tilslutte mig.
  Fucking lort, at sku planlægge ferie alene med børn og uden den eneste ene…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Hej Pernille, det er jeg så glad for at du er glad for 🙂 Velkommen til 🙂 Du må sige til hvis der er noget du savner berørt (altså emner!!!) eller andet du tænker du vil høre om 🙂
   Er selvf ked af at du også er ramt af samme situation som mig! Det sku forbydes!!!!!! Alt godt til dig fremover 🙂
   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Her bliver noget af ferien planlagt sammen med mormor. Synes det er dejligt ikke, at skulle afsted med pigerne alene, og så gør det jo ikke noget, at mormor betaler nogen af udgifterne.
  Men vi er ikke så eksotiske. Det bliver til en tur til Lalandia/Legoland. Et stort ønske fra Caroline på 5, der kan huske vi var afsted i sommeren 2013.
  Håber du finder på noget, så du/I får en dejlig og afslappende ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Det lyder nu også hyggeligt med mormor involveret 🙂 Tror også jeg ville invitere familien med hvis vi sku rejse…så er der jo også lidt barnepiger til stede 🙂
   Håber også I får en dejlig ferie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina

  Sorry men syntes sgu at det er ynkligt at definere sig selv som alene når man har børn. Jeg har fire børn og er aldrig alene Mand eller ej!!! Derudover har jeg altid rejst med mine børn, den billige, champing i f.eks Grækenland, den vagante og aller bedste USA i 12 (1 uge i nyc + 2 uger i Orlando), 13 (12 dage i Nyc i julen med de to yngste) og 14 (10 dage i Nyc alene med ynglingspupertetspigen – bedste tur ever) og så snupper vi nok lige en tur til i 15 ÆÆÆlsker den by over alt på jorden – og at få sådanne oplevelser med mine børn er guld værd og vi elsker det, – undvære gerne sådan cirka alt for at komme der over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Jamen det er det da sikkert også….kan også afsløre at jeg var RET ynkelig da jeg skrev indlægget!!! Egentlig er det også lidt frækt at sige man er alene, når man har det mest fantastiske med sig – ens barn 🙂 jeg blir da helt misundelig når jeg hører hvor meget du – og I – har rejst!!! Jeg vil også!!!!! Sys det er så fedt når folk kommer ud over stepperne med børn, og ikke bare blir hjemme fordi det er nemt!!! Fedt!!!! Og god ferie næste gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Sikke en dejlig blog du har, er netop kommet til. Selv om jeg er lykkelig gift på 21. år, så kender jeg godt til det med at være en fattigrøv. Eksotiske rejser sydpå, nej det er lukket land her, jeg nægter at låne pengene til det. Lige nu snakker vi om at køre til Østrig en uge, vi har været der 2 gange før om sommeren, det er rimeligt nemt at finde billig overnatning. Men nu må vi se, men vi skulle gerne lidt hjemmefra i år, sidste sommer holdt vi hjemme på matriklen, gode endagsture var vi afsted på, og masser af grill på terrassen, men i år vil vi altså finde et eller andet. Pøj pøj til dig… :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Eftersom jeg fik min datter som sekstenårig har jeg de fleste år været under uddannelse og aldrig haft særligt mange penge, vi har dog hvert år taget på ferie sammen. Nogle år er vi blevet inviteret udenlands med alt betalt, det er fantastisk når man ikke har råd, ellers har vi købt et billigt telt og gasblus og så tager vi på telt tur, et par overnatninger på en campingplads kun med mor er altså fantastisk for en lille pige, man skal bare kaste sig ud i det

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffe - min bedste kammerat!! Og måske også din?!? Vind en røvfuld her i al fald...