Ægløsning! Og spild af samme...

VIND min yndlings rengøring i et halvt år!!

Altså ikke mig i et halvt år – selvom du sikkert hellere ville vinde det 😉 (For der skal noget andet til!)

Helt seriøst jeg har en yndlings rengøring! Og det er at vaske tøj!! Jeg elsker simpelthen pointen i at man har noget der hober sig op – og ser rodet ud – og man via en aktiv handling kan få det til at forsvinde. OG samtidig kan lave noget andet! Det er handling der giver resultat i den ypperste form! Og jeg elsker ting der giver synligt resultat!

Nu kommer det til at lyde nørdet…men, jeg nyder at vaske tøj og hader egentlig når andre vil gøre det for mig. Selv det at hive det ud af tumbleren og ned fra tørrestativet samt lægge det sammen og på plads er irriterende hvis folk blander sig i. For at en eller anden årsag er “vasketøj” jo en kompleks ting der (åbenbart) kræver unikke skills! Som kun JEG besidder! De kærester (og kone) jeg har boet sammen med i årernes løb har, af en eller anden årsag, slet ikke kunnet finde ud af disciplinen “vasketøj”. Og jeg har faktisk præsteret at vaske tøjet om en gang i mellem fordi de har ødelagt det ved at hænge det sjusket op! Jeg hader det og har åbenbart mine egne regler, som andre bare ikke kan finde ud af at indordne sig under!

Så jeg gør det selv. Også andre dage end om onsdagen!

Og lige nu har jeg så heller ikke nogen til at hjælpe mig – heldigvis! Eller dvs Lilletut vil SÅ gerne hjælpe til med det også. Barnet vil hjælpe til med ALT, og kan vi blive enige om – uden en offentlig nedslagtning i kommentarfeltet – at når børn på 2 år “hjælper” så tager tingene 500 gange så lang tid?! Men altså mit søde yngel får allenådigst lov til at putte tøjet ind i maskinen og trykke ÈN gang på tænd knappen! Det er dog svært at holde det til netop den ENE gang, og man skal skynde sig at finde på en anden vigtig ting hun kan hjælpe med såsom at holde øje med at tromlen kører rundt!

Det er lang tid siden jeg har forkælet jer med noget som I kunne vinde – jeg har simpelthen ventet på det perfekte!! Og det kommer jo så her:

VIND MIN YNDLINGS RENGØRING AKA VASKEPULVER FRA BIO-TEX TIL ET HALVT ÅRS FORBRUG !!

Seriøst #whatsnottolike ?? 🙂

Jeg elsker virkelig duften af Bio-Tex – I shit you not! Og ja, for tiden bruger jeg vaskepulver med parfume! Jeg overdynger ikke vasketøjet med vaskepulveret, så det stinker ikke langt væk, men det har lige den der svage duft af renhed og sommer. Jeg brugte ALTID uparfumeret vaskepulver mens jeg var gravid og mens Tutti var baby, men da mama hadede den der ikke-duft i vasketøjet forsøgte jeg med bævende hænder at skifte vaskepulver til det lidt mere milde parfumerede – og det holdt! Ingen allergi eller hudirritation! Vi er ikke sarte i huden herhjemme. SÅ uden at ligge op til en kæmpe diskussion om brug af vaskepulver med/uden parfume (DAMER!!!) så giver jeg hermed én af jer mulighed for at vinde et halvt års forbrug af Bio-Tex vaskepulver…

Skriv en kommentar herunder omkring hvordan DU vil have DIT vasketøj og husk din mail adresse! Følg mig gerne på Bloglovin HER.

Jeg trækker lod om vinderen om en uge altså LØRDAG d. 28/3-15 kl 21 når Lilletut forhåbentlig sover stille og roligt…

(og igen HUSK nu lige den gode stemning og karma <3 )

biotex

// Indlægget er sponsoreret af Bio-Tex

68 kommentarer

 • Pia Hansen

  JEG VIL HAVE MIT VASKETØJ Rent uden pletter og så skal det dufte frisk og dufte rent, jeg elsker duftet at vasketøj <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  I totally get you Kat. Der er heller INGEN der kan mestre vasketøjet som jeg vil have det. Ingen af mine kærester har forstået at man kan ophænge krøllerne ud af tøjet 😉
  Og elsker også den der nyvaskede duft. Især fra skyllemidlet. Og ja ja det er ikke nødvendigt man kan bare bruge en sjat eddike. Ja det kan man. Men det kommer der sgu ikke blomsterduft ud af.
  Min definition af himlen er nyvasket sengetøj. Og ja jeg har nok et lidt upassende kærlighedsforhold til min dyne. Men seriøst det er da topmålet af afslappethed at kunne putte sig under sin dyne der dufter af frisk blomstereng <3
  Så jeg vil da enormt gerne vinde 1/2års blomsterduft :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Jeg bruger remas neutral produkter men lidt parfume tager jeg ikke skade af så jeg krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Mit vasketøj skal ganske simpelt blive rent. Nu kommer foråret jo og er allerede begyndt at sætte vasketøjet til tørring udenfor på de solbeskinnede dage. Det er simpelthen så skønt!!
  Det dufter jo helt fantastisk!
  Jeg ELSKER at putte mig ned i rent sengetøj – det er simpelthen bare SÅ dejligt – og igen særligt hvis det er tørret udenfor i solen. Så er det som at ligge udenfor en varm sommerdag. Nøj, hvor jeg bare glæder mig til foråret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Jeg vil have mit vasketøj rent..! Også selvom det er vasket med vragen ud..! Hader når jeg har vasket tøj, og når jeg så vender det for at tage det på så er det ikke helt rent for havregryn, broccoli snask osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Ha ha du er skøn og skør 😉
  Men lige så skør som mig ! For ingen andre herhjemme kan heller ikke ordne vasketøj, som jeg 🙂 Da min kæreste var single, vaskede han alt som i ALT, sammen alt på 30 grader !! WTF ! Så han får ikke lov her, eller jo hans eget hehe 🙂 Det der med at hænge tøj op, det mestre han heller ikke og hader krøller og mærker på mig tøj ! Så ja det er min tjans og min egen skyld, but I love it 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Jeg går egentlig ikke så meget op i mit vasketøj, i hvert fald ikke så meget som dig:-) Det eneste jeg kræver er ganske enkelt, at mit vasketøj både er rent og dufter lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg vil have at det skal være rent,ingen pletter,det skal farvesorteres,dufte rent og der skal absolut ikke være spor efter klemmer eller bøjler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Rent, uden pletter, uden rester af vaskemiddel og ikke for meget duft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mit vasketøj skal lugte godt det er mit krav 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det vigtigste for mig er det dufter frisk og så må det meget gerne have hængt til tørre uden for. -Derfor elsker jeg sommeren så man slipper for ens tøj dufter indelukket..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Jeg vil have det helt rent 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Er nok også en smule sær hvad mit vasketøj angår, foretrækker at gøre det selv, selv hænge det op (så det hænger på den rigtige måde) osv…. 😛 Den aller bedste duft til vasketøjet er nu, når det har hængt til tørre udenfor om sommeren <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Nu er det sådan at jeg heller ikke kan tåle, at se tøjet hængt sjusket, næh nej det skal,når det er vasket korrekt, slåes ud, hænges sirligt op i farver og orden, sokker skal ha’ puttet hælen ind og jeg kan blive ved, men jeg siger det ikke til nogen, jeg hygger mig med det syn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Ojj, jeg bruger kun vaskemiddel uden duft, kan næsten blive helt dårlig ved lugten af vasketøj, som lugter kraftigt af et eller andet vaskepulver. Men nu siger DU, at biotexs dufter dejligt, og jeg er villig og åben for at prøve noget nyt 😉 NorMALT køber jeg det billigste, som også er uparfumeret og svanemærket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard Nielsen

  Jeg elsker duften af nyvasket tøj, som har hængt til tørre ude. Er der noget mere lækkert end nyvasket sengetøj 🙂
  MEN ok andre må godt ordne det, he he 🙂 men de skal selvfølgelig gøre det ordentligt, ikke noget med at sjuske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina pelc

  Jeg vil have det rent.. Og overstået. Og jeg bruger også parfume. Ofelia får sågar neglelak på i ny og næ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmm… Mit vasketøj? Det skal ingen pille ved.Undtaget når tørretromlen skal tømmes. DET må lillepigen altså godt tømme ud i kurven. Og så skal JEG lægge det på plads!
  Eller syntes jeg altså også det skal DUFTE rent<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Ravnholdt Frederiksen

  Mit vasketøj skal dufte rent! Bruge selv Biotex er super tilfreds med duft og renhed.
  Glæder mig til forår og sommer så vasketøjet kan tørre udenfor, det giver lige det ekstra lækkerhed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit vasketøj bliver ordnet helt perfekt. Jeg smider det i vasketøjskurven og så ligger det pludselig rent i mit skab igen 🙂 Min mand vasker nemlig tøj herhjemme og tror at han er ret tosset med det – det bilder jeg i hvertfald mig selv ind 🙂 ville da gerne give ham denne fine præmie som gave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Mit vasketøj SKAL være uden pletter og så må det gerne dufte skønt og nyvasket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Rent, uden parfume og lufttørt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Her hjælper mindstebarnet med at smide det i maskinen, starte maskinen, hive ud af maskinen og hænger også op – og tager ned og slutteligt lægger på plads i eget skab.. 🙂

  Størstebarnet lægger kun sit eget på plads – han gider ikke – “det’ kedeligt!”

  Mit vasketøj skal være rent og det er der vigtigste for mig. 🙂 Så er vi lidt småsarte i huden herhjemme, men vi bruger biotex outdoor, men neutral til tøjet – men jeg er villig til at prøve biotex! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil have det rent og uden pletter 🙂 med en datter på 2 (3 år ril maj) skal vaskepulveret kunne klare en masse da barnet ofte kommer beskidt hjem fra vuggestue(heldigvis for det) 🙂 derfor ville det være lækkert med gratis vaskepulver til et halvt år.. Enlig mor på elevløn, er ikke det man bliver rig af ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine matz

  Jeg vil helst have mit vasketøj ordnet af min mand 😉
  Ej jeg nyder at hive en bluse over hovedet og den bare dufter ren. Så jeg hopper med på bølgen med en smule parfume 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Jeg vil også have mit vasketøj for mig selv. Kæresten skal holde sig fra det, han er så dårlig til at sortere det, så det gør jeg.

  Jeg starter altid med at sortere det i de dynger det skal vaskes i og derefter kommer den første portion i maskinen, dette er som regel en sort vask. Mens den sorte vask er i maskinen kigger jeg tøjet i næste dynge igennem for pletter m.m. (med en baby og en pige på 2½ er der en del af dette) som får noget pletfjerner, som så kan sidde og virke indtil den sorte vask er færdig. Sådan fortsætter jeg indtil jeg er alle dyngerne igennem. Det sidste jeg vasker er stort set altid klude, håndklæder m.m. som derefter kommer i tørretumbleren.

  For tiden bruger vi neutral, men hold nu op jeg hader det. Føler ikke tingene bliver ordentlig rent. Hvis bettemanden har lavet puha på bodyen eller det er kommet på strømperne føler jeg ikke lugten får væk, det samme med lugten af gylp. Inden børnene kom til verden brugte vi Bio-tex, i love it, og har overvejet at gå tilbage til det. Pt har vi kun bio-tex outdoor i huset ellers er alt andet neutral Skyllemiddel bruger vi aldrig, ser ikke noget behov for det samt det skader tøjet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Herhjemme er det min kæreste, der står for vasketøj 🙂 Men det skal være pletfrit og rent. Og så gør det bestemt ikke noget, hvis det er blevet lufttørret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Mit vasketøj skal dufte rent og gerne af vind og sol 🙂 Jeg hænger vasketøj ud året rundt, og elsker bare de der blæsende dage, hvor tøjet bliver gennemtørt, og dufter himmelsk! Faktisk kan jeg tage mig selv i at stå og nyde synet af det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Jeg må også indrømme at jeg er vild med vasketøj der dufter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla L

  Frisk duftende, uden pletter og så lige en tur ude i den friske luft, så bliver det ikke bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rent og dufte af frisk luft

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Kristensen

  Jeg går mest op i, at det er rent også må det selvfølgelig godt dufte frisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg ordner vasketøjet herhjemme. Kun mig. For jeg er den eneste der kan finde ud af at læse grader, sortere, dosere, og hænge op. For slet ikke at nævne vælge vaske og tørreprogram. Meget vigtigt at det gøres med omtanke. Der skal udvises vaske-mindfulness!!
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Det skal dufte godt,blive helt rent,uden pletter,og dejligt blødt og lækkert. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  mit vasketøj skal være rent. BUM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Det vigtigste er at tøjet bliver rent – og med små børn i huset er der en del pletter og den slags, som helst skulle blive væk i tøjvasken 🙂
  Derudover kan jeg også selv bedst lide at hænge tøjet til tørre, så der ikke kommer underlige folder eller krøller fordi det har hængt forkert….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Mit vasketøj skal være bare rent. Og så skal det ikke dufte af kunstige blomster eller noget, men bare dufte rent og nyt. Intet er bedre en nyvasket sengetøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  Jeg vil gerne have mit vasketøj helt rent! Og så elsker simpelthen duften af nyvasket tøj, aaaarh 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en skøn præmie!
  Mit vasketøj skal rent, og så skal det dufte dejligt og nyvasket. Jeg elsker, at foråret er på vej, så jeg kan begynde at hænge mit vasketøj ud til tørring – det er ekstra lækkert. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg er sygt pernitten omkring vasketøjet. Det skal vende rigtigt for overhovedet at få lov at komme ind i maskinen. Jeg har en særlig rysteteknik ved ophængning så tøjet krøller og folder mindst muligt, og tøjsammenlægning er en sirlig fornøjelse. Jeg har to små grinsende unger, så vasketøj er der i massevis – men jeg får tic’s ved tanken om at andre skulle blande sig i vaskediciplinen. De gør det med garanti heeelt forkert.
  Det lyder måske ikke sådan, men jeg er faktisk relativt velfungerende i det store billede:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • catharina

  Jeg vil helst have mit vasketøj UDEN indblanding fra manden i hjemmet og uden ubehagelige overraskelser såsom en cashmeretrøje liggende helt våd og krympet inde i maskinen, når jeg hiver tøjet ud efter en kogevask. Suk – har seriøst fældet et par tårer over sådan nogle tilfælde. Engang smadret et stol i arrigskab i vaskekælderen, fordi min ynglingstrøje var blevet helt lille. Godt vi fik vaskemaskine derhjemme, så mine naboer blev sparet for udbrud. Ps min baby på 12 måneder sviner helt vildt. Jeg kunne så godt bruge præmien!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Jeg vil ha’ mit vasketøj rent! Og så skal der vaskes så tilpas ofte at låget til vasketøjskurvene(!) kan lukkes. Altså der må ikke være top på kurvene. Så jeg vasker dagligt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina

  Det vigtigste er at pletterne forsvinder – duften er lige meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinna Olesen

  Jeg elsker mit vasketøj rent og sirligt foldet sammen !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Rent og uden sæberester !

  Kan nikke genkendende til det du skriver – af al rengøring er tøjvask også min favorit.. Nok fordi at man hurtigt kan få en masse fra hånden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Rent og frisktduftende. Elsker også at vaske tøj:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S

  Helt rent og gerne uden parfume 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil have mit vasketøj rent, blødt, velduftende og lagt PÆNT sammen. Der skal ikke være grimme mærker i, fordi det er hængt forkert op med masser af klemmer – og derfor står jeg, og kun jeg, for vasketøjet herhjemme. og det passer mig FINT!! 🙂

  //

  http://www.babyebayfund.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Rent (kort og godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Jeg vil have at mit vasketøj først og fremmest er RENT. Og så er jeg træt af lugten af… ja hvad er det egentlig. Sure sokker? Vi har prøvet næsten alt og har endda fået ny vaskemaskine pga. det. Men det er der stadig. Det eneste der har taget lugten en smule, er at jeg har skruet højere op på graderne og putter altid Vanish i (som jo dufter lidt). Men synes bare ikke det er langtidsholdbar løsning.

  Derfor vil jeg utrolig gerne vinde dette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil ha mit vasketøj rent og velduftende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Gerne uden pletter og helst med duften af sol, sommer og frisk luft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil have at mit vasketøj dufter lækkert 🙂 Og selvfølgelig at det er rent 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Olsen

  Jeg ELSKER duften af rent tøj. Og det er skønt når kollegaerne siger, at jeg dufter dejligt :o)
  Gemalen får heller ikke lov til at pille ved vasketøjet herhjemme – det er mit domæne. Det meste bliver hængt til tørre på bøjler, så er der det mindre at stryge efterfølgende. Mit vaskepulver skal fjerne pletter og lugt ved 30 grader. Jeg har hund, bruger offentlige transportmidler, studerer og arbejder ved siden af, så der går virkelig meget tøj til, hvis jeg bare skal se en lille smule pæn ud. Jeg håber virkelig på at vinde vaskepulveret! Mit kup fra Netto er jeg snart ved at løbe tør af :o)
  ….og ja, som de andre siger: rent sengetøj <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit vasketøj skal være rent, blødt og velduftende! 🙂
  Og så er det vigtigt for mig at tøjet blevet rent, selvom jeg vasker på 30 grader 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker, når mit vasketøj er rent, hvidt eller klare i farverne og dufter friskt.
  :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rent og neutralt eller mildt duftende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy

  Jeg vil have mit vasketøj hængende ude på snoren i sommervejret. :sunglasses:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Nielsen

  Jeg tager det som en selvfølgelig, at mit vasketøj bliver rent (holder ikke altid). Til gengæld elsker jeg at lade det lufttørre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Janner

  Vil gerne have alt mit vasketøj rent, uden pletter, og det skal dufte dejligt og frisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Det skal bare være helt rent og dufte godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mariannelykke

  jeg vil ha det rent og dufter af frisk luft fra tørresnoren og herhjemme har jeg alma på 1,5 som hjælper så ja jeg kender det med at finde på spændende nye ting så hun ikke forkludrer vasken:)
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   TILLYKKE – Du blev hermed peget ud som vinder 🙂 Har sendt dig en mail 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • freja

  Mit vasketøj skal dufte rent og være blødt og helst hænge ude og tørre, det er den bedste kombi duft 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line B

  Rent og velduftende….. allerbedst når man har mulighed for at hænge det udenfor om sommeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Christiansen

  Jeg vil have mit vasketøj HELT rent og pænt i farverne, min hvide vask skal være kridt hvid hader når tøj ser nusset ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Er vinderen fundet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Ella

  Haha, jeg troede lige, at man kunne vinde rengøring i et halvt år, for det tror jeg da vist nok godt mit kontor i København kunne bruge (eller også skulle jeg bare tage mig sammen og betale mig fra det med http://www.nordicrengoering.dk/erhvervsrengoering/kontorrengoering/) 🙂

  Anywho, det vil jeg da herre gerne vinde for mit tøj kommer ofte til at ligge så længe i vasketøjskurven, at en almindelig vaskemiddel fra Netto ikke kan klare lugten, så måske Bio-Tex kan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ægløsning! Og spild af samme...