Ny autostol til Tutti - junglen er afsøgt...

En dag der feder – og glæder !

I dag var fed ! Eller FEE’ som en jeg kender nok ville udtrykke det 🙂

Og altså “fed” på flere niveauer – især det som formentlig sætter sig på maven. lårene og numsen…min lettere spiseforstyrrede tankegang kan faktisk allerede mærke det. Altså kiloene der har sat netop der, og nærmest gør at mine bukser strammer alle steder allerede. Hvad sker der egentlig for ens (min) tankegang i den retning ?! Tro kan ikke bare flytte bjerge, men åbenbart også fede momentant og ret markant !

Men vi har hygget Tutten og jeg. Sådan rigtig hygget på den helt spontane vis efter halvanden uge helt proppet med planer. Det har været tiltrængt – i hvert fald for mig. Jeg havde egentlig tænkt mig, at vi bare skulle hjem og stene efter arbejde og børnehave – og efter at have hentet hende ved bussen for en gangs skyld disse dage ! Vi skulle bage kage, havde vi snakket om i morges…men da jeg hentede (ved bussen – yeah !), aftalte vi i stedet at tage på café, som Tutten elsker – fordi hun må få kage.

Så det gjorde vi. Hånd i hånd gik vi fra bussen og op til Østerbrogade og den Espresso House, der har overtaget vores stam-Baresso (Jeg er ikke heeeelt overbevist om projektet!!). Vi gik choko-amok – I tell you – chokoladekage, varm kakao (med kaffe i til mig) og med flødeskum og chokoladestykker i også. Bare under bestillingen strammede bukserne lidt – men jeg ville altså have en kage selv…også selvom jeg vidste, at muligheden for bare at kunne dele med Tutten var tilstede.

img_3023

Vi måtte begge levne noget af kagen, da den bare var choko-massiv (og egentlig ikke skide god) og Tutten “drak” selvfølgelig kun 5-10 skefulde af hendes kakao – og spiste flødeskummet. Så var vi (choko-) DONE !

img_3027

Bagefter gik vi hen mod bilen ved børnehaven i snevejret og snakkede…eller jeg prøvede at snakke med Tutten, men alt var “HEMMELIGT” eller “Det gider jeg bare ikke at fortælle mor!” og “NEEEEEJ, du må ikke gætte hvad vi har lavet!!”. Hun er sgu lidt strid engang i mellem…det er ikke let at være overskudsagtig-snakkende mor altid !!

Da vi kom hjem (det tager ca 2 minutter i bil fra bh og hjem – men jeg var kommet direkte fra job for at nå bussen) sneede det endnu mere, og Tutten var helt vild for at røre ved al sneen, så vi besluttede at gå over på den anden side af vejen til Classenshave og kælke. Ikke at vi ejer en kælk, men jeg havde tidligere spottet en af vores naboers kælk nede i kælderen, og den måtte vi sikkert gerne låne. Det gjorde vi i al fald, og smuttede over i parken med den, hvor vi lige kunne nå en times kælkning på en lille bakke-top sammen med en god del andre børn og forældre.

Top-hyggeligt at suse ned af bakken med Tutten og se hende more sig selv også og tumle rundt.

img_3035 img_3038img_3045

Til aftensmad-tid måtte vi vende snuden – og mine forfrosne tæer hjemad. Og med røde kinder spiste vi pasta-kødsovs rester fra igår. Rester er sgu fedt engang i mellem (læs tit). Da det var Godnat-tid insisterede Tutten på at hun havde feber (og skulle blive hjemme fra børnehaven i morgen – det er lidt trenden for tiden…og så ELSKER hun det, når hun er kommet derhen og vil ikke hjem!) – det eneste der så hjalp på den “feber”, var et plaster i panden. Så det fik hun !

img_3049

Feee’ dag – som forhåbentlig ikke feder i morgen 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny autostol til Tutti - junglen er afsøgt...