Jeg kysser stadig mit barn på munden...

Sko og sandaler til små fødder – med en fodmåler

Reklame – Growingfeet.dk 

Her til sommer skulle Tutti, som alle andre børn formentlig, have sig et par nye sandaler. Vi har de andre år været ret glade for angulus’ sandaler, så dem var jeg ret opsat på, at hun skulle have igen i år. Tutti har nemlig lidt brede fødder med en lettere høj vrist (som sin moar), og det synes jeg, at de angulus modeller vi har haft tidligere, har matchet ret godt. Og lige i år har overskuddet ikke været til at gå ud og prøve sig frem efter nye slags, så en internet bestilling blev sat i værk.

Tutti måtte vælge selv inde på GrowingFeet.dk (under angulus modellerne – ingen grund til at udfordre skæbnen). Der var en del hun syntes var fine, men pludselig så hun THE ONE….rosa lak med små hjerter…de var smukke ! Mht størrelse var jeg rimelig selfconfident – bare to numre større end dem fra sidste sommer….også selvom at angulus er store i deres sandaler. Jeg behøvede ikke engang måle fødder eller noget…

…troede jeg !!

For DAMMM hvor var de store, da de kom frem med postmanden nogen dage efter !! Ej, alt for store – selvom at Tutti ELSKEDE dem !!

img_4045 img_4079

De måtte byttes ! Og Tutten måtte finde nogen andre, da den ellers super fine rosa med hjerter var udsolgt i den rigtige størrelse. Og nu måtte moren altså lige tage sig sammen ! Tuttis fus måtte måles, så samme fadæse ikke skete igen. Heldigvis havde de søde damer inde fra GrowingFeet sendt mig en “Fodmåler” sammen med sandalerne…som om de vidste, at der var ugler i mosen !

Tutti kom op at stå på Fodmåleren, og så var det jo nemt at se hvilken størrelse hun reelt skulle have. En størrelse mindre – og så var der endda god plads til “vokse-tillægget”.

fullsizeoutput_2011 fullsizeoutput_2012

Et klik i søgefilteret på hjemmesiden så kun den rette størrelse i angulus modellerne kom frem, og så måtte Tutti vælge påny. Heldigvis fandt hun hurtigt et par knaldrøde med en sløjfe, som hun syntes var rigtig smukke. Pyha Rosa-hjerter var hurtig glemt. Åhh den (materielle) kærlighed !

Afsted med den nye bestilling – og vupti – da postmanden endnu engang bragte sandaler til hjemmet, så passede de bestemt bedre. De nye røde sandaler blev prøve-løbet og bestemt godkendt. Heldigvis !

img_4274 img_4276 img_4285

(Undskylder lige at videoen er sidelæns ;))

Jeg var heldig med de nye sandaler…hvis du vil prøve at undgå en fejlbestilling med der tilhørende evt udsolgte størrelser og skuffede miner, så kan en fodmåler altså anbefales 🙂

fullsizeoutput_2010

reklame indlæg for GrowingFeet.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kysser stadig mit barn på munden...